onyx 881 Napisano 1 Marca 2021 Czy panel LED z ledam 35w będzie wystarczający pod namiot 35x35x90 i jedną roślinkę? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 1 Marca 2021 @onyx tak 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bolleek 0 Napisano 2 Marca 2021 Czy nie za mocno wystrzela w górę? Około 5 dni, automat. Temp. średnio 28 Stopni, wilgotność 40-50%, żarówka CFL 200W DUAL. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 2 Marca 2021 @bolleek trochę sie wyciągnęła. Wilgotność najlepiej około 80%. Lampę niżej zeby sie nie wyciągała. Na jakiej wysokości masz teraz lampe? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bolleek 0 Napisano 2 Marca 2021 (edytowane) @Dobry_Człowiek! właśnie mam problem z wilgotnością, dawałem kubki z wodą, ręczniki, teraz regularnie spryskuję boxa, ale to krótkotrwały efekt. Dałem lampę dwa dni temu na 45cm. od doniczki, bo jak jest niżej to temperatura dochodzi do 30/32 stopni. Spróbuję teraz obniżyć do 25 cm. i zwiększę wentylator wpuszczający powietrze, zobaczymy ile będzie stopni. Edytowane 2 Marca 2021 przez bolleek @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamasky 32 Napisano 2 Marca 2021 (edytowane) Ledam 35w u mnie na.bazie plus led grow 50w pelne spectrum oślepnąć mozna wymiar 40cm/40cm Edytowane 2 Marca 2021 przez lamasky @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juniorrr 0 Napisano 2 Marca 2021 Jaki trening najlepszy do wysokiego boxa? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 2 Marca 2021 @juniorrr lst, super copping @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juniorrr 0 Napisano 3 Marca 2021 Dzięki. A ile cm od lampy hps 150W powinny byc szczyty? 20? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 3 Marca 2021 On 3/2/2021 at 5:34 PM, lamasky said: Ledam 35w u mnie na.bazie plus led grow 50w pelne spectrum oślepnąć mozna wymiar 40cm/40cm serio tak wygląda panel od Ledam? Myślałem że te kabelki chociaż są ładnie pochowane a nie wszystko na wierzchu. Że jakoś to bardziej estetycznie. Myślałem że ja swój zrobiłem na odpierdol, ale jednak nie jest tak źle 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 3 Marca 2021 @juniorrr 25-30 cm i trzeba temperaturę kontrolować @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 3 Marca 2021 @konopny_janusz Jak dla mnie jest estetyczny, nie ma oprawy , ale to lepiej , bo jakby miał to byłby droższy, a nie chciałoby mi się płacić dodatkowo za samo opakowanie, bo mi ono w uprawie do niczego niepotrzebne. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 3 Marca 2021 (edytowane) @Zielone krainy jak dla mnie krzyżowanie kabli, sztukowanie kabli i zaklejanie taśmą izolacyjną, dawanie obu kabli na czerwono gdzie + powinien być czerwony a - czarny/niebieski nie jest estetyczne, ale parę takich rzeczy też zrobiłem u siebie, bo mi się nie chciało kombinować już Edytowane 3 Marca 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 4 Marca 2021 @konopny_janusz No ok widzisz to ze swojej perspektywy tak, a nie inaczej. Mnie w jego wyglądzie nic nie razi, choć nie twierdzę oczywiście, że jest dziełem sztuki, ale nie szkodzi, bo nie o to w nim chodziło. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamasky 32 Napisano 4 Marca 2021 (edytowane) 8 godzin temu, konopny_janusz napisał: serio tak wygląda panel od Ledam? Myślałem że te kabelki chociaż są ładnie pochowane a nie wszystko na wierzchu. Że jakoś to bardziej estetycznie. Myślałem że ja swój zrobiłem na odpierdol, ale jednak nie jest tak źle 😄 góra nie zabudowana gdyż masz w nim pasywne chłodzenie co daje ciszę , żadnego szumu ani nic a 2 to ma dać efekty a nie wygladać. Panel troszku sie grzeje ale tylko płytka temp do ogarnięcia, a 3 to ma działać nie wyglądać no chyba że chcesz gości spraszać i wystawiać panel na ekspozycje 😉 8 godzin temu, Szym napisał: @Szym 25-30 cm i trzeba temperaturę kontrolować u mnie wisi 15 cm od szczytów (wyżej nie dam rady ) Edytowane 4 Marca 2021 przez lamasky @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Antydepresant 0 Napisano 9 Marca 2021 Pomocy!! Coś da się jeszcze zrobić.. Jak Przesadze i podsypie pod same liście to będzie git? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MisterZielskoXD 19 Napisano 9 Marca 2021 @Antydepresant ja bym zostawił ją w spokoju tylko podłej ją trochę bo sucho i jak podrośnie to ją przesadzisz 🤔 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ujarany 3 Napisano 13 Marca 2021 Panowie szybkie pytanie, jaka powinna być Wilgotnosc na kwitnieniu? Pozdro i miłego weekendu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 13 Marca 2021 @Ujarany 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Versor 0 Napisano 15 Marca 2021 Fachowcy, mieszkam w Holandii, wynajmuje dom (cały dla siebie) mam troche ogródka i fajna piwnice. Myślę o pierwszej hodowli i teraz kilka pytan: Indoor czy outdoor? Jaka odmiana jest mocna i jednocześnie łatwa w uprawie na pierwszy raz ? Dodam że palę dużo, żeby coś poczuć, muszę zapalić coś dobrego (ostatnio przerzucilem się na GMO Cookies) więc uprawa white widow, amnesia czy ak47 od razu odpada. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach