mikosz 123 Napisano 6 Grudnia 2020 @zielonyjamajczyk Piękne kwiaty masz, brawo! 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 6 Grudnia 2020 Najdłuższy trafił się 34 cm jeśli chodzi o tą do ścinki co idzie. Dzięki chłopaki. Parę gietów będzie na święta. 4 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieniu 173 Napisano 6 Grudnia 2020 @zielonyjamajczyk hie hie. Bardzo ladna pałka. Tez sobie takich zycze u siebie! 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 6 Grudnia 2020 @Cieniu a ja Tobie życzę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieniu 173 Napisano 6 Grudnia 2020 @zielonyjamajczyk zaczynaja sie schody u mnie jesli chodzi o rozmiary. dwie zrobily sie nieco wyzsze i kwitna i kurde troche dylemat. Trzeba bedzie łamać jak co...:x @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 6 Grudnia 2020 @Cieniu przerabiałem. Dasz radę! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 13 Grudnia 2020 (edytowane) Mały up. Drodzy przyjaciele dzisiaj jedna z Panien poszła pod kose. Była równy tydzień temu flushowana. W zasadzie gleba przez tydzień schła. Minęło 74 dni. Trichomy w 15 % bursztyn. Reszta mleczna. Potrymowane z grubsza. Poszła na wagę bo chce porównać stosunek mokrego do suchego. Z badylami było 1900 Oczywiście poleciał Lolek z haszu z nożyczek , i kurde czuje że mnie zamiata w tej chwili . Więc trzymajcie się A 3 panny mają się zajebiście, zostały dalej w grow... Edytowane 13 Grudnia 2020 przez zielonyjamajczyk 2 2 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Urojenie Napisano 13 Grudnia 2020 64 dni? Szybko 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 13 Grudnia 2020 74 🙂 dzieki @Urojenie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Urojenie Napisano 13 Grudnia 2020 @zielonyjamajczyk to i tak dobry czas, chyba sobie kalacha walne na next uprawę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mieszko1 88 Napisano 13 Grudnia 2020 @zielonyjamajczyk 1900 mokrego z jednego automata? Nawet jak ci z tego 5% zostanie to i tak zajebiscie 👍👍 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 13 Grudnia 2020 @Mieszko1 tak, i sporo wycinki zrobiłem. Około wiaderka 3 l lekko ugniecionego, tam też trochę popcornu poleciało bo już mi się tego obrabiać nie chciało. Pójdzie w masełko . @Urojenie no ciekawa odmiana ten royal AK , zobaczymy jak w smaku. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Totoro 179 Napisano 13 Grudnia 2020 A mówiłem ze będzie dużo. A tam ktoś wyżej znowu wspomina farmazon automatów... tak automaty mogą dać dużo, wszystko może dać tylko trzeba chcieć 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jamajczyk13 106 Napisano 13 Grudnia 2020 @zielonyjamajczyk coś ty im lał 😅 1900 mokrego z jednego kwiatka 😝 Będzie koło 100 po suszeniu 👏🏻🥇 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mieszko1 88 Napisano 14 Grudnia 2020 2 godziny temu, Totoro napisał: A mówiłem ze będzie dużo. A tam ktoś wyżej znowu wspomina farmazon automatów... tak automaty mogą dać dużo, wszystko może dać tylko trzeba chcieć Farmazon to teraz ty napisałeś. Gdzie w mojej wypowiedzi widzisz że sądzę że automaty nie powinny dać dużo plonu? Napisałem "z jednego automata" mogłem również napisać "z jednego krzaka", byłbym tak samo zaskoczony jakby była to sezonowka. Poprostu chwalimy kolege za udany plon a ty próbujesz udawać mądrego. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 14 Grudnia 2020 (edytowane) @Mieszko1 spokojnie chłopaki. Czy to automat czy to sezon, nie ważne. Liczy się że fajna uprawa z tego była. A wynik suchy pokaże finalnie co i jak. Mnie zaskoczył. Nie mówiąc już o tym że kilka sampli było z niego ściętych . Ale jeszcze 3 sztuki stoją 🙂 Edytowane 14 Grudnia 2020 przez zielonyjamajczyk 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Totoro 179 Napisano 14 Grudnia 2020 @Mieszko1 udajesz zaskoczonego jakby dokonał niemożliwego 🙃. Udaje mądrego bo napisałem co ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 14 Grudnia 2020 @Totoro @Mieszko1 Panowie, zapraszam was na lolka 🙂 bez spiny już proszę. Jeden drugiego nie zrozumiał, nikt nie miał nic złego na myśli z tego co widzę. Chuj z tym. Będzie palone i tyle 🙂 Uważam że wynik 150-200 jest jak najbardziej realny z automatu, jak dobrze wszystko się ogarnie. To nie jest raczej wyczyn, to po prostu opieka. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Totoro 179 Napisano 14 Grudnia 2020 2 minutes ago, zielonyjamajczyk said: @Totoro @Mieszko1 Panowie, zapraszam was na lolka 🙂 bez spiny już proszę. Jeden drugiego nie zrozumiał, nikt nie miał nic złego na myśli z tego co widzę. Chuj z tym. Będzie palone i tyle 🙂 Uważam że wynik 150-200 jest jak najbardziej realny z automatu, jak dobrze wszystko się ogarnie. To nie jest raczej wyczyn, to po prostu opieka. True. Proszę o przebaczenie 😞 złe to zrozumiałem. Po prostu większość ludzi powiela farmazon ze automat to sypnie max 60g i nic więcej się nie ugra, a zazwyczaj są to ludzie którzy próbują coś wyhodować pod ledem z breloczka i są zaskoczeni ze nic im nie rośnie. @zielonyjamajczyk dobrze powiedziane „jak się wszystko dobrze ogarnie” tez zapraszam na jointa bo również mam AK to zrobimy porównanie 😆 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 14 Grudnia 2020 @Totoro I tak się zachowują prawdziwe ziomki 🙂 łączy nas przecież jedno. A prawda - te pseudohodowle są żałosne. Naprawdę nie trzeba nie wiem jakich funduszy by wszystko złożyć w całość. Licząc po najmniejszej linii oporu inwestycja w dobry grow 2-4 sztuki zwraca się w jedną hodowlę. A potem to już lecisz na czysto z towarem dla siebie. Wiadomo fajnie spróbować na początku , chce się tanio - ale matematyka nie kłamie. Lepiej dołożyć te parę złociszy czy jerło i luz. 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach