Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich. Nie zaglądam ostatnio, nie chce mi się. Bardziej już wkręcam się w pracę, której mam sporo i własny dom. 

Wszystko zostało już ścięte i wysuszone. Aktualnie curring. 

Wszystko pocięte w różnych etapach, różnych trichomach oraz inaczej wykończone pod względem podlewania. 

Smaki dzięki temu są zróżnicowane. Może kiedyś to głębiej opiszę, bo smak z każdym dniem jest inny. Mocno przyprawowy jak to wcześniej producent zapewniał. 

Końcowy wynik z 4 sztuk, oczywiście ja nie liczyłem w ślepo sampli które były cięte, oraz popcornu który w większości poleciał w masło, po prostu bez sensu to dla mnie było. 

Tak jak przewidywałem do 500 nie dobilem.

Ostatnia panna dała najmniej, ale i tak nie było źle. 

wszystkiego - 455 gram. 

Do tego dwie kostki masła z wczoraj. Bo do tego się dopiero za to zabrałem. I tutaj w zasadzie poszedł sam popcorn i liście przytopowe. Bez łodyg i wiatraków. Chciałem typowo zrobić upierdalacza z tego. 

Na razie kończę przygodę bo muszę ogarniać budowę swojego domu, więc nie będę miał czasu. Może kiedyś wrócę. 

@Tester bardzo proszę o przeniesienie do zakończonych fotorelacji. 

Pozdrawiam wszystkich co mnie dopingowali i wspierali. Buch z wami. Przepraszam że nie odpisuje na wiadomości, ale na prawdę nie mam czasu. Jak pojawi się chwilą to staram się odpocząć. 

Ps.szym to cipa 😉 pozdrówcie go ode mnie. 

IMG_20210117_095420.jpg

IMG_20210109_124311.jpg

IMG_20210117_095438.jpg

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.


×
×
  • Dodaj nową pozycję...