Gość Zielone krainy Napisano 27 Listopada 2020 26 dzień flo. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 3 Grudnia 2020 33 dzień flo. Dodałem drugiego leda, więc rosliny na braki światała nie będą mogły narzekać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Grudnia 2020 @Zielone krainy no pięknie! widzę też, że azotu im nie brakuje ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 3 Grudnia 2020 (edytowane) @Groovebusters Dziękuję proszę pani:) Owszem na stan liści nie mogę narzekać, ładna i miejscami mocna zieleń. Nawozy leje bardzo delikatnie, ale za każdym razem stosuje je, gdy podlewam, a leje na przemian palagron grow z bloom. Edytowane 3 Grudnia 2020 przez Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Urojenie Napisano 3 Grudnia 2020 Jarania będzie w chuj ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 3 Grudnia 2020 @Urojenie Coś z tego raczej wyjdzie, ale czy tak dużo z tego będzie to chyba nie, ale zobaczymy. Jak zgarnę 100 g to będę zadowolony. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Urojenie Napisano 3 Grudnia 2020 @Zielone krainyskromny jesteś ? ja stawiam 190 ^^ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 3 Grudnia 2020 @Urojenie Obyś miał rację , a ja nie :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 4 Grudnia 2020 @Zielone krainy ilu litrowe masz te donice? Ja na 50x60 miałem 150w i 2 rośliny i to ciasno było ? co prawda wyszło prawie 90 ale uważam że za mało. Pomyśl coś o delikatnym fryzjerze. Popcornu się pozbywasz czy zostawiasz na jakieś masełko czy makumbe? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Urojenie Napisano 4 Grudnia 2020 @mirecki robił już fryzjera 2 razy, dobrze przejrzeć relacje zanim się wypowiesz ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 4 Grudnia 2020 @mirecki Strzygłem już rośliny i na pewno czeka je niebawem kolejne strzyżenie. Donice 7,5 l. Dałem 4 rośliny na powierzchnie 0.34 m2. Mają ciasno, ale się mieszczą. Wszystkie części roślin wykorzystam, no może poza korzeniami :D. Zastanowię się jeszcze , co zrobię z innymi częściami rośliny niż topy, ale pewnie pójdę w masło. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 4 Grudnia 2020 @Urojenie nie zesraj się @Zielone krainy jak lubisz nalewki to polecam zielonego smoka ? może i trzeba poczekać na to chwilkę ale myślę że warto ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 4 Grudnia 2020 @mirecki Z tą nalewką to dobry pomysł. Pomyślę nad tym, może część wykorzystam na masło, a część na nalewkę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 8 Grudnia 2020 40 Dzień na flo. Całkiem dobrze idą. Jak wszystko dobrze pójdzie to po nowym roku trochę palenia będzie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 11 Grudnia 2020 Ta czwórka pochodzi z łodyg tej samej rośliny. Dobrze myślę, że ta konkretna roślina ma braki azotu? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jamajczyk13 106 Napisano 12 Grudnia 2020 @Zielone krainy reszta wygląda ok.. Prawdopodobnie Azot.. A która to? P. Haze czy GSC? U mnie nagle Fat banana wola azotu więcej niż inne.. Wczoraj dałem dosyć dużo ale dalej kilka szczytów wciąż jasnych. 🤔 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 12 Grudnia 2020 (edytowane) @Jamajczyk13 Dostały dzisiaj sytą dawkę nawozów. Większa dawka poszła na niedożywioną roślinę, jaką jest Purple Haze. Edytowane 12 Grudnia 2020 przez Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kiler90 12 Napisano 12 Grudnia 2020 @Zielone krainy Z ciekawości jaka temperatura w nocy ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 12 Grudnia 2020 @Kiler90 Jak na ten moment 26, ale 20 minut temu zgasły ledy, temperatura pewnie spadnie, za jakiś czas do 24-23 C. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemol8521 81 Napisano 12 Grudnia 2020 @Kiler90 ja mam w nocy 18.5 w dzien 22 i idą jakoś @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach