Szym 866 Napisano 18 Listopada 2020 @Gooner to coś jest z ph nie tak ale nadmiar pierwiastków tak bym stawiał, może zrób flusha @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gooner 97 Napisano 18 Listopada 2020 Flush już był robiony, 2,5 tygodnia temu na weekendzie. Do tego zalałem dolitem, a tego nawozu naprawdę mało używałem i to jeszcze biohumus @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 18 Listopada 2020 @Gooner sprawdzałem poprzednie fotki to roślina była mocno zielona i widać było że liście się paliły więc możliwe że przenawożone są i ph sięskopało a mierniki nie zawsze są wiarygodne, po co dawałeś nawozy jak miałeś ciemno zieloną roślinkę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 18 Listopada 2020 Tam była masa błędów. Roślina jest już skopana. Albo odżyje bo dostała dopiero dobre warunki, albo uprawa od nowa. Dlatego najpierw warunki, a dopiero potem pestka w glebę. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gooner 97 Napisano 18 Listopada 2020 No tak. Zrypana była wentylacja. Nawozów sporo nie było, ale już robiłem flusha. No zobaczymy. Już flusha nie ma co robić a dolomit jeszcze lać? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 18 Listopada 2020 @Gooner nie musi być dużo nawozów w ziemi też są pierwiastki i może ich było dużo, to zrób może jeszcze flusha konkretnego wlej tam kurwa 100 litrów wody ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gooner 97 Napisano 18 Listopada 2020 Heh, a dolomit ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieniu 173 Napisano 18 Listopada 2020 Rośliny potrzebują cały czas dostep do świeżego powietrza zeby ich procesy mogly zachodzić prawidłowo. Mega ważne. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gooner 97 Napisano 18 Listopada 2020 Mam wlot pasywny w postaci kratki z dołu boska,’do tego wiatrak mieszający komputerowy i wyciąg łazienkowy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gooner 97 Napisano 18 Listopada 2020 Zielonyjamajczyk dopracował u mnie ładnie wentylację itd. Poprawił mi błędy. Dzisiaj rano po tych zdjęciach wnioskuję, że roślinka nabrała kształtów. Liście się ładnie wyprostowały wiec myślę, że panna dojdzie do siebie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 18 Listopada 2020 @Gooner wsadź palec głęboko w ziemię i zobacz, czy tam wszystko jest ok @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gooner 97 Napisano 19 Listopada 2020 Zdjecia z dzisiaj: @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gooner 97 Napisano 19 Listopada 2020 (edytowane) Nie widać poprawy chyba w stosunku do wczoraj Edytowane 19 Listopada 2020 przez Gooner @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 19 Listopada 2020 @Gooner Mniej wody z oprysku, za dużo tego na liściach. Lewa strona co masz tak goło i łodygi w górze, nagnij do LST. Niech się krzaczy. Codziennie nie będziesz widział zmian. Powoli. @Gooner I weź kubek jakiś, wlej do niego wodę, zwiń w rulon ręcznik papierowy i włóż do dna, a połowa niech wystaje. Będzie sobie to pracowało, i nawilżało powietrze. Codziennie uzupełniaj kubek . 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gooner 97 Napisano 20 Listopada 2020 (edytowane) Nagiąłem dwie łodygi, o których pisałeś. programator ustawiłem i zmieniłem naświetlanie z 24/0 na 18/6. Dzisiaj wyglada to tak: Edytowane 20 Listopada 2020 przez Gooner @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 20 Listopada 2020 @Gooner Trochę lepiej. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gooner 97 Napisano 20 Listopada 2020 (edytowane) Czyli jest nadzieja, że w kosz nie pójdzie. Edytowane 20 Listopada 2020 przez Gooner @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gooner 97 Napisano 20 Listopada 2020 Czy te liście zepsute usunąć czy trzymać ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 20 Listopada 2020 ja bym trzymał @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gooner 97 Napisano 21 Listopada 2020 Liście przy topach trochę wstały. Zdjęcia dzisiaj: @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach