EneDue 446 Napisano 28 Czerwca 2020 Ziema lepiej jak jest wilgotna . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 28 Czerwca 2020 To wiem! Ale dzięki za przypomnienie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 28 Czerwca 2020 (edytowane) @EneDue @WielebnyMerry wystarczy wpisać przesadzanie i mi wyskoczył temat, widać nie chce się nawet wpisać WielebnemuMerry Edytowane 28 Czerwca 2020 przez Szym @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 28 Czerwca 2020 @Szym właśnie że opisywałem, i napisałem że znalazłem tylko że po tym jak koronki na dnie doniczki wychodzą to znak że przesadzać czas. Więc nie mów że mi się czegoś nie chce jak nie wiesz! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 29 Czerwca 2020 Co sądzicie o wynalazku Dr.Papa domowy generator CO2, da coś takiego dla poprawy roślin czy nie warto się bawić?! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 29 Czerwca 2020 @WielebnyMerry może coś tam daje jak masz chęci to można się bawić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 29 Czerwca 2020 @WielebnyMerry jak uprawiasz więcej roślin to wtedy owszem, można się bawić. Na te pare roślin co2 w powietrzu wystarczy. Ja na początku też się w to bawiłam i przez metan który się wydzielał w fermentacji drożdży nabawiłam się zatrucia. Także uważaj... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 30 Czerwca 2020 (edytowane) UP 7 DZIEŃ Nadszedł czas pochwalenia się zmianami! Jeden WW został przesądzony bo pokazał korzonek od dołu, zaczął dziurką wychodzić. WR coś się ciągle pociąga ale zobaczymy za tydzień. Przebarwienia na przesądzony WW pojawiło się 2 dni temu. Northern soul dalej kiełkuje już około tygodnia nie może wyjść że skorupki. Edytowane 30 Czerwca 2020 przez WielebnyMerry 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 5 Lipca 2020 Co jej dolega?! Jest to WR i ma ponad tydzień. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 5 Lipca 2020 @WielebnyMerry nie wiadomo jakie jej warunki zafundowałeś, ale te młode listki niby są zdrowe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 5 Lipca 2020 Temp. W dzien/noc 29/23 wilgotność w granicach 70-75% światło 150W HPS oddalony od roślin około 40cm wiatrak wlotowy i mieszkający komputerowy od zasilaczy, wyciągający łazienkowy średnica 110. Podlewać ja odstaną wodą bo za wcześnie na biohomusa, pozostałe 2 Białe Damy podlałem zalecają dawką B.H. oraz zrobiłem LST we wtorek się ujawni UP. ???? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Lipca 2020 @WielebnyMerry jakie masz pH? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 5 Lipca 2020 ? brak miernika ale obstawiam że w normie ponieważ WW rośnie elegancko i podobnie pierwsze liście już stare usychaja i brązowieją @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 6 Lipca 2020 @WielebnyMerry ja mam 4 rośliny podlewane zawsze tak samo, taka sama ilość wody, takie same ph, tyle samo odżywek i dwie są zielone, a dwie żółte. Także wiesz, to że jedna roślina ma dobre ph, nie znaczy, że druga też. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 10 Lipca 2020 UP 17 Dzień narodziny nowych kobitek WW i WR . Oraz całą resztą po lewo WR po prawo WW i na środku niedobity WR, coś to hamuje w rozwoju! Poza tym zrobione LST, myślę że do przyszłego tygodnia dom zrobię, przed wczoraj podlałem zalecają dawką biohomus. Po około 0,5L Na kobietę. Te nowe na OUT, ale nie wiem czy dojdą 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 12 Lipca 2020 Dzień 19 WW 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 12 Lipca 2020 Nie wiem co im robisz ale je gwalcisz. Wyglądają jakby coś je palilo albo jakby miały za sucho. Wybacz ale masakra. 19 dni i taki malutek wyschnięty... Aż boli @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Lipca 2020 Odrosty strasznie małe, u mnie w analogicznym okresie było duuuzo więcej zieleni. Za szybko chyba je sprowadziłeś do parteru @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łymasz 2 Napisano 13 Lipca 2020 Może nie tyle za szybko co w nie odpowiednim momencie życia, inwalidy na igrzyska po rekord nie wyślesz, była słaba, trening tylko zaszkodził 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 13 Lipca 2020 To jej odpuszczam, wogle nasiona od nikt chujowo się trafiły na 10 sionek 5 wyszło hehe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach