Zielarka 271 Napisano 18 Czerwca 2020 @Groovebusters Ale byłby nalot @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Czerwca 2020 Niejedno przeżyłam, ale nalotu nigdy nie było. Są komunikatory jak Wickr. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 18 Czerwca 2020 @Groovebusters właśnie o tym mówię. Jedziemy do @Farmerka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 18 Czerwca 2020 U mnie psy chaty pilnuja, jak sobie poradzicie to zapraszam? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 18 Czerwca 2020 Pytanko, czy doniczki muszą być nowe czy po innych uprawach mogą być, np. po pomidorach czy paprykach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 18 Czerwca 2020 @Obcyk19 Moga byc uzywane, wazne zeby byly czyste od robali i innych plesni. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 18 Czerwca 2020 Sionka wsadzilem w doniczki 1L, 3/5 wykiełkowało, 2 pomogłem w sposób delikatnego naciśnięcia nasionka. Na spodzie i wierzchu keramzytu, ziemia kwiatowa, ph 5,5-6,5. Ziemia po sam wierzch. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 18 Czerwca 2020 @Obcyk19 No i prawidlowo, moze cos z tego bedzie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 18 Czerwca 2020 Jak nie patrzeć około 54h kielkowanie. Z kolejnej strony co nie wyjdzie to tym co wyjdą będą miały więcej miejsca, acz kolwiek wolał bym all żeby wyszły, bo jedną na out by poszła nawet miejsce fajne wczoraj znalazłem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 18 Czerwca 2020 Zapraszam na głośniki HempGru! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 18 Czerwca 2020 @Obcyk19 Czekaj dalej moze jeszcze wyjda. Czasam pestki potrafia zadziwic, 3 na 5 wyjdzie na drugi dzien a pozostale po tygodniu. Jak nie wyjda po 7 dniach to do kosza i mocz nowe pestki. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 19 Czerwca 2020 Na tego box 3 mi styknie będzie dlugi weg i ostry trening @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 19 Czerwca 2020 No to wszystkie wykiełkowały, północnej ręki 2 nasionka potrzebowały, liczę Max 2 dni i się pokażą. WW raczej jutro wylźe z ziemi, widać się przebija. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 19 Czerwca 2020 @Obcyk19 czekamy razem z Tobą, z niecierpliwościa na ten poród ?? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 20 Czerwca 2020 Miał ktoś problemy z kielkowanie nasion WR pełno sezonowe ?? Prawie 3 doby na wacikach 1,5 doby w ziemi i ciężko im to idzie mimo pomocy. Sprawdzałem kiełki są 2 się daleką i wyjdą ale długo za dluģo, ktoś tak miał? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 20 Czerwca 2020 @Obcyk19 może coś zepsułeś, może twardą skorupkę mają @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 20 Czerwca 2020 Pomagałem im właśnie przez naciśnięcie skorupki delikatnie aż strzeli, co spowoduje otworzenie pestki i pomoc w kielkowaniu. Fakt że twarde to są, typowe ruskie . No cóż 2 WW i 1 ta ponad ziemią z kluskami, zdjęcia rano zapodaj, martwi mnie tylko te kielkowanie! Fakt że to 5 dzień od zakończenia w wodzie ale na niektórych FR u nie których to 3 piętra już @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 21 Czerwca 2020 Jeśli Ty taki nerwowy jesteś na co dzień to będzie ciekawie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 21 Czerwca 2020 W dniu 16/06/2020 o 20:27, Bimbrownik napisał: Ja sobie zrobię kieszonkowy box oświetlany zapałkami. Myślę spokojnie zmieścić 3 sezony Z kartonu robisz? Zrób mi też ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 21 Czerwca 2020 PHYTOLITE LAMPA ŻARÓWKA CFL 125W GROW WZROST Zda egzamin u mnie w box-sie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach