Gość Napisano 17 Czerwca 2020 (edytowane) Widzisz @Obcyk19, że mądre głowy mówią, żebyś poczytał więcej więc czytaj i czytaj. Myślę, że jesteś lepiej przygotowany niż widać to po Twoich chaotycznych postach. Ja skompletowałam panel z dwóch żarówek led grow z allegro i z mocnych ledów ze zdjętym kloszem. Teraz bym kupiła jakieś COBy full spektrum, ale jak włożyłam w coś pieniądze to chcę to używać. Z doświadczenia wiem, że ukrywanie takich rzeczy po prostu Ci nie wyjdzie. Może spróbuj outdoor? @Farmerka jeśli nie @Bimbrownik, to ja zapraszam na kawę i piwo, przyjdę z ładnym kwiatostanem ? Edytowane 17 Czerwca 2020 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 17 Czerwca 2020 @Groovebusters Może jakoś podejdę do tematu rozmowy, cos podglądam żoną. Ostatecznie https://www.growworld.pl/pl/p/Zestaw-uprawowy-DiamondRoom-LED-60x60x160cm-na-1-do-4-roslin/1470 jutro się zastanowię i jak coś to raczej ten z ledem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Czerwca 2020 Koniecznie wrzuć foty jak już wyjdą. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 18 Czerwca 2020 Kolejne godziny a Ruskie kobiety nadal się obrażają, gdzieś czytałem że można im delikatnie pomóc, z wyczuciem wcisnąć pestki! co o tym sądzicie? Dodam że kielkowanie odbywać się już dziś o 13 będzie 48h z doświetleniem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 18 Czerwca 2020 @Obcyk19 jesteś niecierpliwy nie każde pestki w 48h kiełkują @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 18 Czerwca 2020 Ok @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 18 Czerwca 2020 @Groovebusters no ty dajesz o wiele ciekawsza propozycję ? wpadaj ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 18 Czerwca 2020 @Farmerka Zona wczoraj kupila flaszke Baileys Strawberries & Cream , stoi w lodowce jeszce nie otworzona, wpadaj. Ja sobie desperado bede siorbal ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 18 Czerwca 2020 A do mnie na obiad to nikt nie chce wpaść... ? A tak dobrze gotuję 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 18 Czerwca 2020 11 godzin temu, Groovebusters napisał: Z doświadczenia wiem, że ukrywanie takich rzeczy po prostu Ci nie wyjdzie. Może spróbuj outdoor? Zawsze może powiedzieć, że trzyma papryczki. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 18 Czerwca 2020 @CheMsKuN boje się twojej żony ? poza tym deszcz pada, zapowiada się że ma padać przez następny tydzień, także ten...No dzięki za zaproszenie, może @Groovebusters? Albo bierz @Bimbrownik on też potrzebuje towarzystwa przy piciu kropel na serce ?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 18 Czerwca 2020 @Farmerka Na zwolnieniu siedze, z nudow juz mi na dekel bije ? Wpadnij to mi krzaki poprzycinasz, juz czas. a mi sie nie chce ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 18 Czerwca 2020 To jest przesrane powiem wam. Bo inne fora i grupy mogą sobie organizować eventy a my nie możemy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 18 Czerwca 2020 @CheMsKuN za usługi ogrodnika się płaci ? u mnie koleżanka ostatnio sie wiecej zajmuje roślinami bo ja do pracy wróciłam? @EneDue wątpię, że bym jechała do Polski specjalnie żeby was poznać ?? gdyby było spotkanie na Ibizie czy coś to mogłabym ?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 18 Czerwca 2020 @Farmerka to trzeba zorganizować na jamajce @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 18 Czerwca 2020 @EneDue więc mianuje Cię adminem wycieczki? Wpłaty na wycieczkę w bitcoinach? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 18 Czerwca 2020 @Farmerka dobra. Lot każdy we wlasnym zakresie a na miejscu ja resztę załatwiam swoim płynnym jamajskim. (Słuchało się szona pola?) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 18 Czerwca 2020 @EneDue haha aż sobie zrobię dredy syntetyczne na taka okazję ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 18 Czerwca 2020 @Farmerka @Groovebusters @CheMsKuN @EneDue przepraszam czy ja nie mam już nic do powiedzenia? @Farmerka Ty nie chcesz do nas to my do Ciebie. Rób kawę @EneDue wygrałeś. Wiem, że obiad z facetem brzmi niepokojąco ale 'noł homo maj frends' Na jedzonko zawsze się złowię ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Czerwca 2020 @Bimbrownik a gdyby tak pójść za świętym hyperrealem i zrobić naprawdę jakieś spotkanie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach