Boczelli 3,319 Napisano 3 Lutego @Prepers zawsze mozesz tez pomyslec o jakims automatycznym systemie podlewania 😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 3 Lutego @Boczelli Nie potrzebuje tyle tematu, a więc zostanę następnym razem przy 6 Nie boje się nawet różnych odmian, ale chcę czerpać przyjemność z uprawy, a niemam też ogrom czasu, mam też inne hobby 🙂 6 optymal A nie 1.5m2 6 roslin to masz w chuj miejsca na operację 🤣🤣 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 3 Lutego (edytowane) @Boczelli tej pompki ciśnieniowej mu nie polecaj.. przy tylu plantach to będzie musiał dużo pompować 😄 zaraz będzie narzekał że mu prawy biceps spuchł 😄 Chyba że wersję na akku 😛 @Prepers zrób sobie przedłużkę do konewki.. to się nawet schylać nie będziesz musiał ziomek 😉 Edytowane 3 Lutego przez Mr.Green 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,319 Napisano 3 Lutego @Prepers ja to bym widzial u ciebie uprawe w hydro 😈 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 3 Lutego Sztywną lub elastyczną.. jak wolisz @Boczelli 1 minutę temu, Boczelli napisał: @Prepers ja to bym widzial u ciebie uprawe w hydro 😈 Fuj 😄 nie dość że mineral to jeszcze w hydro 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,319 Napisano 3 Lutego @Mr.Green 😅 nie no jak kupi dobra pompke to nie bedzie musial dużo pompować . 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 3 Lutego @Mr.Green ziomek się bawi, i czasem palę nie wybrzydzam, ale też jakoś nie uważam za super rarytas z faktem że to rośnie w chemii, fajnie mieć świadomość że sobie rosło tak jak bozia chciała 🙂 Kiedyś zrobię prowizorkę, mam gotowy projekt u ziomusiaz wystarczy skopiować, i jedno wiadereczko na jedną roślinkę mogę zrobić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 3 Lutego @Boczelli jak on narzeka że tyle roślin.. 😄 to jak potem trzeba będzie dawać po dwa litry wody na planta x 10 to 20 litrów na strzał przepompować ręcznie taką pompką to trzeba się namachac 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,319 Napisano 3 Lutego @Mr.Green to jak nie hydro, jak nie pompka to autopoty albo blumaty. Sam bede u siebie myslal o automatycznym nawadnianiu na wakacje i chyba wezme blumaty 😎 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 3 Lutego @Boczelli ja nie widzę problemu w podlewaniu większej ilości roślin. Dla mnie to przyjemność. Wystarczy mieć swoje proste patenty by umilać sobię to zadanie a nie je utrudniać i się na nie wkurwiac 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 666 Napisano 3 Lutego (edytowane) Ja właśnie mam w sumie ogarnięty taki patent że w boxie cała podłoga jest ruchoma obrotowa na dużej podstawie obrotowej montuje kratkę pomostową ze stali ocynkowanej i na tym dopiero stoją doniczki i w praktyce wystarczy tylko odłączyć zasilanie od nawilżacza który też tam stoi i obracasz całość do okoła.. Wiadomo w późniejszym etapie już nie będzie tak łatwo ale jest to ciekawe rozwiązanie.. Jedne minus w boxie kwadrat 100x100 ta kratka musi być jako koło ( bo kwadrat musiał być dużo mniejszy żeby się obrócić w kwadracie) a koło może mieć praktycznie 95 cm średnicy i w sumie zostają tylko wolne miejsce w rogach wiadomo... Ale nie jestem jeszcze w 100 % pewny czy będę to stosował... lubię kurwa komponować 🤣🤣🤣🤦 Edytowane 3 Lutego przez Resio666 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 3 Lutego Jak tam kondycja roślin według was? Ostatnio miałem niedobory już na początku kwitnienia 🤭 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,331 Napisano 3 Lutego @Prepers ładne, zdrowe dziewczyny 💚👍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 3 Lutego @WymiataczMega Dawaj pokaż coś swojego już pewnie kwitną 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,319 Napisano 3 Lutego @Mr.Green ja tez nie widze problemu w podlewaniu, ale ze wzgledu na wyjazdy walacyjne chyba bede musial cos pomyslec. @Prepers ladne zdrowe 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,331 Napisano 3 Lutego @Prepers byku jeszcze na wegu, ale za tydzień zmieniam👊 teraz miejsce na osuszacz i duży wentylator zostawiłem. Świeżo po lst👊 2 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 666 Napisano 3 Lutego @WymiataczMega No ładnie się to kształtuje po tym lst 💪🤙 wydaje mi się czy liście zawijają się ku dołowi ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,331 Napisano 3 Lutego @Resio666 trochę się zawijają. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 3 Lutego @WymiataczMega jakby sucho miały, albo lekko przelane 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,331 Napisano 3 Lutego @Prepers dokładnie, sucho miały przed jebaniem do parteru 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach