Resio666 666 Napisano 26 Listopada 2023 @Mr.Green A ty gdzie siedzisz ? chuj wie czy nie podjadę kiedyś 😄 mi duzo nie trzeba wsiadam i kurwa jadę 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 26 Listopada 2023 @Resi666 w jebanej gebelsowni 😄 I póki co nie siedzę 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 666 Napisano 26 Listopada 2023 E to fajnie mam znajomą w Hamburgu .. Jakoś na wiosnę legalizują w Niemczech ? dobrze pamiętam ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,320 Napisano 26 Listopada 2023 @Mr.Green chyba jest nas tu wielu. Ja bliżej stolicy się ulokowałem. Ty gdzie π razy oko? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 26 Listopada 2023 @Resi666 tak.. legalizują.. Jednak jak to Helmuty.. wszystko muszą odjebac po swojemu.. i to nie będzie do końca tak że pojdzieszti sobię kupisz wszędzie gdzie chcesz.. tylko mają ponoć powstać kluby dla palących i będziesz musiał być rzekomo czlonkiem klubu by wejść i zakupić czy tam zajarać.. Do końca też nie wiadomo co i jak bo każdy Land ma swobodę swojej interpretacji szczegółów. Legal tak ale każdy trochę po swojemu. Dobre jest to że będzie można mieć około 30g przy sobie i chyba 3 krzaki w domu. Rzecz jasna rośliny musisz zgłosić.. lol W klubie będą mieli twoje dane.. lol Nic tylko inwigilacja i kontrola. 🙂 Typowe dla helmutow 😉 @WymiataczMega bliżej gór. Poludnie π x 🚪 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 666 Napisano 26 Listopada 2023 Tak słyszałem o tych klubach ... Jebać kupowanie jak można mieć w domu 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,320 Napisano 26 Listopada 2023 @Mr.Green bawarczyk? Pięknie tam👍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 26 Listopada 2023 (edytowane) @Resi666 No i ogólnie bezsensowne stanie się szukanie i łapanie małych growerow gdy będzie to legalne. Więc zawszę są jakieś plusy. Nawet jak wpadniesz z namiotem 1m2 i masz tam pół kilo suchego w drodze i do tego coś w słoikach to dostaniesz grzywnę. Jeżeli nie będą w stanie Ci udowodnić że handlujesz. Do tego w de jest inne prawo i kara jest za poziom THC czyli poziom zakazanej substancji a nie jak w przypadku paszy dla świń w Polsce gdzie liczą wszystko z łodygami i pewnie z tą kurwa ziemia w doniczce stawiają na wagę i potem masz artykuł że złapali takiego Zielone Krainy co miał 5 kilo w szafce na buty 😄 @WymiataczMega zdemaskowales mnie.. 😮 widzisz moje Aj Pi czy co.. Edytowane 26 Listopada 2023 przez Mr.Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 26 Listopada 2023 @Mr.Green zajebisty piernik napewno lepszy niż z Torunia 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 26 Listopada 2023 @Resi666 zabraniać ludziom uprawiać to to samo co zabraniać robić bimber.. miód.. piwo czy wino.. lub nalewki.. kurwa dżemy do chuja.. Zjebany świat i jebane korpo gówno. Pedalskie prawa i zakazy i banda pedałów co je chce egzekwować by wielce zmieniać świat a świat coraz to bardziej pojebany. @Growerseed ponoć przepis od samego Mikołaja.. Kopernika rzecz jasna 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 26 Listopada 2023 @Mr.Green @Mr.Green u was w DE to od stycznia to będzie eldorado może kiedyś się wybiorę wtedy 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,320 Napisano 26 Listopada 2023 @Mr.Green hahaha sorry nie miałem tego na celu ✌️👊 Zajadaj się piernikiem i nie dygaj mordo. Pozdrawiam 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 666 Napisano 26 Listopada 2023 @Mr.Green No pojebane ale jest szansa na legalizacje w PL 😄 Pis juz ssie kite są nikim a Tusk to gebels i może wezmie przykład z gebelsów 😄 mam szczerze taką małą nadzieję 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 26 Listopada 2023 @Growerseed zapraszam. Weź odznakę, broń, nakaz i widzimy się u mnie 😄 hehe Taki żarcik 😉 a jak co to serio zapraszam 🤙 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 666 Napisano 26 Listopada 2023 @Growerseed Nie od stycznia przesunęli to na wiosnę jakoś 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 26 Listopada 2023 @WymiataczMega nie dygam 😄 jakbym nie chciał to bym nie odpowiadał przecież 😄 bez stresu ziom. @Resi666 może być że gebelsy mu wcisną ten pomysł żebyśmy kupowali od nich jeszcze więcej palenia.. Gebelsy za eurasy robią wszystko 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 666 Napisano 26 Listopada 2023 @Mr.Green Nie 😄 być w Niemczech i się bać 😄 nie ma takiej opcji 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 26 Listopada 2023 Tak myślałem że nie szarpną od stycznia.. chujki tępe 😄 tylko polakow w robocie nie ma to już opóźnienia xD @Resi666 nie ma czego bo tu za pół kilo palenia nie pójdziesz siedzieć jak nie sprzedajesz towaru i ludzi 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,320 Napisano 26 Listopada 2023 A u @Prepers już można po 3 krzaki na głowę też w DE. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 666 Napisano 26 Listopada 2023 @Mr.Green Dokładnie ... tak myślę czy na paczkomaty da się coś rzucić 😄 czy trzepią paczki jak kutasa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach