Lasir 644 Napisano 1 Października 2023 Nie no jasne, że nie całe życie.Uprawa to całe moje hobby 🙂 nie piję alkoholu więc w weekendowe wieczory się nudzę a kilkoma z roślinami ilość roboty jest ograniczona 🙂 A z jakiej firmy nasiona? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 1 Października 2023 @Lasir Nie wolno na tym forum o tym wspominać, bany za samo wymawianie tej nazwy:D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano 1 Października 2023 Czekaj, kminię, chyba wiem 🙂 Jak z Candymanem 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 2 Października 2023 @Lasir co tam wymyśliłeś ciekawego 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano 2 Października 2023 @Mr.Green Zacząłem uprawiać zwykłe kwiatki doniczkowe i założyłem (nie śmiać się :)) akwarium.Wbrew pozorom oba zajęcia niełatwe, szczególnie to akwarium.Bo o kwiatkach jakieś pojęcie miałem, chociaż okazało się, że niewielkie 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Października 2023 @Zielone krainy podobno miała być jakaś współpraca forum z jakims sklepem ale cisza nadal... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 2 Października 2023 @Lasir spoko też mam akwarium w domu 😉 co prawda jest domeną mojej kobity i to jej rybki xD tak jednak mi też się udziela 🙂 ostatnio w zoologicznym przy wyborze rybek dostrzegłem wspaniała rybę która skradła moje serce ❤️ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 2 Października 2023 @Mr.Green ja to się zastanawiam nad jakimś egzotycznym pająkiem 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 2 Października 2023 @Growerseed moja by oszalała xD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano 2 Października 2023 @Mr.Green Rybki rybkami, chociaż jak piszesz można się w zoologicznym zakręcić ciekawie, niesamowite jest jak to życie trzeba uruchomić 🙂 Laik pomyśli - lejesz wode, chwile czekasz i cyk rybkami do domu ale sprawa jest trudniejsza i to jest w tym fajne 🙂 @Mr.Green @Growerseed Takich stworów nie uznaje wokół siebie za długo... I nie spamujmy gospodarzowi. @Zielone krainy Jak tam planty?poka poka 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 2 Października 2023 @Lasir Za dwa dni wrzucę nowe zdjęcia, dzisiaj jest 19 dzień wega, a rzucałem ostatnie zdjęcie w dniu 16 wega, to za krótki odstęp czasu. @vego1989 To już Testera trzeba pytać, co i jak. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano 2 Października 2023 Jak u Ciebie 3 dni to już inne rośliny na zdjęciu widzimy 🙂 jasne, dla lepszego efektu... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 2 Października 2023 @Lasir Jak bym rzucał zdjęcia, co 3 dni to fotorelacja by miała z 60 stron, jak u rekordzisty @konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano 2 Października 2023 To nie idziemy na rekordy?:) joke.Też wolę konkrety niż gadkę o polityce 🙂 W sumie przez 3 dni może się dużo wydarzyć 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 2 Października 2023 @Lasir Jak ktoś chce może rzucać zdjęcia codziennie, albo nawet kilka razy dziennie, ale nie sądzę, aby to było potrzebne. ;) Co do polityki to rynsztok, świnie u koryta , kwiczą, taplają się w błocie i własnych fekaliach i się nawzajem gryzą, bo nie chcą stracić dostępu do koryta. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano 2 Października 2023 W punkt.Więc czekamy na foto niebawem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 3 Października 2023 (edytowane) @Zielone krainy o to chodzi w fotorelacjach by wrzucać dużo zdjęć, by później można było zrobić timelapse czy przeanalizować popełnione błędy, ale mam dla ciebie super wyzwanie. Zrób kiedyś fotorelację, która ma tylko dwa zdjęcia, kiełka i gotowego plonu. Jak to zrobisz zgarniesz 5 zł od Janusza 😄 Kurde, teraz patrzę nawet nie napisałeś jakiej ziemii używasz i jakie nawozy będą lane, w pierwszym poście fotorelki to był taki standard 😕 Edytowane 3 Października 2023 przez konopny_janusz 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 3 Października 2023 @konopny_janusz 5 zł to ja pierniczę kusisz kusisz , jak dorodna koza pasąca się na pastwisku imigranta islamskiego :D Mam dla ciebie propozycje , zachowaj 5 zł, a jak chcesz zobaczyć tylko kiełek i gotowy plon to najpierw odpal pierwszą stronę fotorelacji, a potem ostatnią, omiń wszystko inne i będziesz miał, co chciałeś. :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 4 Października 2023 @Zielone krainy argument to żaden, to odpal moją fotorelację i odpalaj co piątą stronę, a kiedy już numer strony po podzieleniu przez 5 zwróci resztę - przejdź na ostatnią zakładkę :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 4 Października 2023 @konopny_janusz Weź tą fotorelacje w końcu zakończ, bo roślinę miałeś ściętą w marcu 2022, teraz jest październik 2023, a ty dalej fotorelacje prowadzisz. :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach