Lady Green 2,145 Napisano 4 Grudnia 2023 @Resi666 nie mam pojęcia... ostatnio chyba w 12 tyg flo cięłam, a i tak na jednej z roślin miałam jeszcze sporo przezroczystych trichomów... najchętniej to juz bym je cięła zeby mieć spokój 😄 no ale chce je trzymac tyle ile bedą potrzebowac... licze po cichu ze w tym roku się jednak wyrobie, choc moze być ciężko... planowalam sylwester w pl ale juz nie planuje... 🤷♀️ Są jakieś sposoby aby przyspieszyc dojście rośliny? Moze by tak im skracac stopniowo dobe co 2-3 dni o 10 minut? W ciagu 2 tygodni redukcja by bylo o okolo godzinę... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 669 Napisano 4 Grudnia 2023 @Lady Green Możesz tak zrobić ( nie którzy obcinają fotoperiod nawet do 10 godzin ) i wtedy konopie reagują tak na szybsze tworzenie kwiatostanów .... ( wyczytałem też że taki zabieg zmniejsza wagę o 10 do 15 % ) Ja bym jeszcze do 10 tygodnia karmił je normalnie ( i powoli redukował fotoperiod ) po 10 tygoniu zajebał im flusha i kosa kurwa na jepe 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,145 Napisano 4 Grudnia 2023 Pod jedną doniczkę wjechała biblia, pod drugą encyklopedia, jest troszke lepiej. Oby tylko czytac nie umiały bo pozycje niezbyt interesujące... 1 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 669 Napisano 4 Grudnia 2023 @Lady Green No i super 🙂 ( pod tą roślinką gdzie jest biblia po zapaleniu będziesz miała objawienia ) a pod tą gdzie encyklopedia będziesz dysponować potężną wiedzą 😄 do Milionerów po blancie 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 4 Grudnia 2023 4 minuty temu, Lady Green napisał: Pod jedną doniczkę wjechała biblia, pod drugą encyklopedia, jest troszke lepiej. Oby tylko czytac nie umiały bo pozycje niezbyt interesujące... Ciekawe czy lepiej napuchnie wiara czy nauka /racjonalność. Karmić trzeba i to mocniej. Na flo specyfikami Pokaz z bliska szczyty ze środkai po bokach namiotu 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,120 Napisano 4 Grudnia 2023 (edytowane) @Lady Green wysłał bym Ci takie podstawki jak ja sobie robię ze styropianu bo mam sporo z odpadów.... ale mi się nie chce 🙂 Podobno stosuje się jakiś Ripen (czy jakoś tak) żeby skrócić im żywota... ale tak ponoć komercyjni robią 😉 Edytowane 4 Grudnia 2023 przez WBB 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,145 Napisano 4 Grudnia 2023 (edytowane) @grolsch3 qrcze no karmie je, karmie... 😔 ostatnio biobloom potrójna dawka, reszty tez nie żałuję, conajmniej x2... pk tez lać podwójnie? Tzn biobloombastic, dawać 4ml/l? Zaraz zrobie fotki. 13 minut temu, WBB napisał: @Lady Green wysłał bym Ci takie podstawki jak ja sobie robię ze styropianu bo mam sporo z odpadów.... ale mi się nie chce 🙂 A juz miałam swoje dane pisac, adres itp 😎 Edytowane 4 Grudnia 2023 przez Lady Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,120 Napisano 4 Grudnia 2023 @Lady Green Zielony jak pisał o tym leniu to pomylił Cię ze mną... ale już go nie prostowałem 🙂 ps. ale serio jakbyś naprawdę potrzebowała to się zmobilizuję i wyślę 😉 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,145 Napisano 4 Grudnia 2023 (edytowane) @WBB pomyśle, pomyśle... 😉 ale chyba jednak nie zaryzykuję... 😉 @grolsch3 wybieralam do zdjęc raczej te średnie pod względem wielkości Na koniec ten ze spalonym listkiem... ale nie wiem czy go po prostu nie oblałam wodą z nawozami przy podlewaniu... Edytowane 4 Grudnia 2023 przez Lady Green 3 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 4 Grudnia 2023 Najwidoczniej potrzebują więcej biobloombastic lał bym 2 x więcej. A bloom schodził niżej za to 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,120 Napisano 4 Grudnia 2023 @grolsch3 jak już Cię widzę to wykorzystam temat Lady Green zamiast śmiecić w swoim 🙂 Na pewno widziałeś kiedyś jak hodują dynie giganty... takie kilkuset kilogramowe. Co oni im tam leją? Nie można by takiego polać naszym plantom? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 669 Napisano 4 Grudnia 2023 @WBB Tam przycina się pędy , stosuje obornik , odpowiednia glebę i modlić się żeby była wykurwista 😄 z polewaniem niestety lipa 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 4 Grudnia 2023 @WBB na pewno nic bio 😂 nie wiem,kurde z rolnictwem i ogrodnictwem spotkałem się pierwszy raz przy marihuanie. Tu może uda mi się czasami coś dobrze doradzić. Ale o dyniach mogę tyle powiedzieć co o ananasie np :) 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,120 Napisano 4 Grudnia 2023 @grolsch3 może być i radioaktywne byle efekt dawało 🙂 Ja się miesiąc temu podjąłem tematu borówek amerykańskich ale nie zdążyłem posadzić bo śnieg spadł 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,145 Napisano 4 Grudnia 2023 32 minuty temu, grolsch3 napisał: Najwidoczniej potrzebują więcej biobloombastic lał bym 2 x więcej. A bloom schodził niżej za to To tak bede robić... i ze 2 tygodnie jeszcze im podawać nawozy? Qrcze kończy mi sie kilka kolejnych butelek, a myslalam ze wystarczy wszystkiego do konca... Nigdy więcej tyle sztuk na raz 🤦♀️ ...choć w sumie zobaczymy jaki będzie wynik końcowy... podobno blue teacle daje 700g/m2, nie wiem tylko jak geny po ojcu, bo wg mnie typowo podobne do matki mam tylko 2 sztuki. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,343 Napisano 4 Grudnia 2023 @Lady Green dobrze👍 Żarłoczne chwasty=duże chwasty 💪👊 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,145 Napisano 4 Grudnia 2023 @WBB dziecko drogie... jak radioaktywne Ci nawet nie przeszkadza to 40 nie wiem czy dożyjesz... do 30 też moze być ciężko... 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,120 Napisano 4 Grudnia 2023 @Lady Green ja jestem dobrze futrem zakonserwowany 🙂 A Ty tam nie próbuj 700 zbierać bo ja tego nie przeżyje 🙂 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,145 Napisano 4 Grudnia 2023 48 minut temu, WBB napisał: A Ty tam nie próbuj 700 zbierać bo ja tego nie przeżyje 🙂 Wysłałabym Ci troche nasionek... zebys sobie posadził i zobaczył co do duże topy... ale mi się nie chce 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,120 Napisano 4 Grudnia 2023 @Lady Green nie trza 🙂 Szkoda, że nie masz 80x80 bo nie będę wiedział czy te 20cm więcej zrobi różnice czy co innego... i nie będę wiedział czy mam płakać czy nie 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach