Alexi 81 Napisano 7 Grudnia 2023 (edytowane) Poprostu nic ciekawego się nie dzieje 😂 Tylko podlewam i liście obcinam od czasu do czasu. Edytowane 7 Grudnia 2023 przez Alexi 1 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 943 Napisano 7 Grudnia 2023 Spoko lasek🫠 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,087 Napisano 7 Grudnia 2023 @Alexi ładnie i równiutko 👍 Widze ze u Ciebie tez włosy po szczytach się walają, ja co chwile musze coś zbierac, panowie jednak mają pod tym względem łatwiej. 👍 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 636 Napisano 8 Grudnia 2023 Kiedyś byłem zmuszony poprosić żonkę żeby popodlewała roślinki jak nie dam rady.Wyszło wtedy, że musiała to zrobić dwa razy.Nic nie zepsuła o co się obawiałem ale włosa zostawiła 🙂@Lady Green 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,241 Napisano 8 Grudnia 2023 @Lady Green moja ukochana jak zagląda to upina koka czy jak to nazywacie 👽.? 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,087 Napisano 8 Grudnia 2023 @WymiataczMega tez się staram to robic ale przeważnie nie mam frotki pod ręką. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,106 Napisano 8 Grudnia 2023 To jest coś z serii "Gdzie jest Vally" albo znajdź włosa? Ja już trzeci raz nie szukam tego włosa 🙂 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,241 Napisano 8 Grudnia 2023 @WBB kobiety=hard level 😉 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alexi 81 Napisano 8 Grudnia 2023 Ja się tam tymi włosami zbytnio nie przejmuje, nawet uwagi na nie nie zwróciłam 😂 ale może przydałoby się pozbierać, jakaś kupka by się pewnie zebrała 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,087 Napisano 8 Grudnia 2023 @Alexi delikatnie to rób bo potrafią ciąć topy jak brzytwa. 😉 ja kiedyś jednego jak pociągnęłam to wyglądał jak łańcuch na choinkę cały w pistilach. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,241 Napisano 8 Grudnia 2023 Lepsze włosy z głowy jak łonowe😜✌️ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alexi 81 Napisano 8 Grudnia 2023 8 hours ago, WymiataczMega said: Lepsze włosy z głowy jak łonowe😜✌️ A co mówisz z autopsji? 😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 943 Napisano 8 Grudnia 2023 Na golasa zagląda do namiotu🤣🤣🤯 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 657 Napisano 8 Grudnia 2023 @Alexi E nie gadaj dzieje się ! Kurwa nabite jak autobus do Lichenia 😍✌️ sztosik 👽 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,241 Napisano 8 Grudnia 2023 @Alexi świruje. Lubię włosy ale na kobiecej głowie. Chociaż gdzie indziej też, ale oby nie przypominało kota 🐱. U siebie nie dopuszczam więcej jak 0,5cm. Tak więc nawet taki łoniak w blancie nie zaszkodzi. Cytując klasyka; co swoje to swoje 👊😜 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alexi 81 Napisano 10 Grudnia 2023 Update!!! Mam jedną zła i dobra informacje Mimosa się robi fioletowa, mimo że temp w nocy jest dość wysoka, ok 19 stopni 😄 Kładą się niektóre 🥹 Nie wiem jak je przytrzymać, żeby równo stały.. Ostatnio zbyt przesuszyłam i chyba to przez to.. 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 657 Napisano 10 Grudnia 2023 @Alexi Jakieś tyczki może zastosuj jest tego w necie w ujj 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alexi 81 Napisano 10 Grudnia 2023 Wydaje mi się że zrobiłam jeden błąd.. Jest sporo małych topkow na dole z których prawdopodobnie nic nie będzie, mogłam je wyciąć, wycielam ich trochę wcześniej, ale nie wszystkie. Nie wiem czy jest sens teraz te mniejsze wycinać.. Poza tym jutro już podlewam z mniejszą dawka. Do tej pory było 3.5 ml (A+B) na litr. Jutro będę już lać 2.5, bo tak pokazuje tabelka. A te topki, które już były za ciezkie przywiązałam do siatki od scroga. Zapach jest nieziemski, nie wiem która to odmiana, chyba critical, pachnie jak choinka, cudnie 😍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,087 Napisano 10 Grudnia 2023 @Alexi teraz juz nie ma sensu nic wycinać, popełniłam podobny błąd. 👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 10 Grudnia 2023 @Alexi Jeszcze jest sens, aby nie jadły doły tego, co może zjeść lepiej doświetlona góra, a doły możesz na coś przeznaczyć np. na masło. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach