WBB 2,121 Napisano 11 Listopada 2023 @Lady Green i już Cię Kocham 😘😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 11 Listopada 2023 @Lady Green po @WBBna pewno odlecisz i to błogo 😄 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,146 Napisano 11 Listopada 2023 @WBB aż tak jest źle? 👀😁 Nie martw się, napewno spotkasz na swojej drodze kogoś kto tez to zrozumie. 😘 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 11 Listopada 2023 @Lady Green zerknij do jego namiotu 😄 zobacz ta sadzonkę 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,121 Napisano 11 Listopada 2023 Jest właśnie po fryzjerze ☺️ 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,146 Napisano 11 Listopada 2023 @Mr.Green obstawiam ze tego namiotu pilnuje dobrze żona 😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 11 Listopada 2023 Kurwa jakie one są równe, ładnie na tych hpsach lecisz. Ciekaw jestem ile wyjdzie g/W. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,121 Napisano 11 Listopada 2023 10 minut temu, Lady Green napisał: @Mr.Green obstawiam ze tego namiotu pilnuje dobrze żona 😁 Sama chcesz mocnych wrażeń 🙂 Jak chcesz popilnować to nie widzę problemu 🙂 10 minut temu, Growerseed napisał: Kurwa jakie one są równe, ładnie na tych hpsach lecisz. Ciekaw jestem ile wyjdzie g/W. One są od małego drutami wiązane i rozkładane.... znowu mi wyszło chyba idealnie pod siatkę ale ona by musiała mieć sporo tych oczek. Szału ostatnio nie było z g/W ale ponoć w normie... nie chce mi się szukać ile to było ;) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,146 Napisano 11 Listopada 2023 Godzinę temu, WBB napisał: Sama chcesz mocnych wrażeń 🙂 Oczywiście, zawsze 🙂 Godzinę temu, WBB napisał: Jak chcesz popilnować to nie widzę problemu 🙂 Tez nie widzę, ale Twoja kobieta może widziec...? 😁 ...i będzie ban... nie tylko na forum... 😁 P.s. zarty zartami, moze wystarczy, nie zaśmiecam 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 11 Listopada 2023 @Lady Green A co jego kobiecie przeszkadza, że ty jego roślin będziesz pilnowała? Nawet lepiej dla niej, bo będą mieli więcej czasu dla siebie, jak to ty będziesz na jego roli pracowała. :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,146 Napisano 11 Listopada 2023 @Zielone krainy niektore są zazdrosne i węszą podstęp wszędzie 🧐😎 😁 a przecież ja bym tam nic źle nie zrobiła... 🤷♀️ P.s. no chyba ze czyta to forum 👀 3 godziny temu, WBB napisał: @Lady Green i już Cię Kocham 😘😂 Sami sobie jedźcie ten namiot oglądać 😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 11 Listopada 2023 @Lady Green namiot byłby nie jeden xd 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Listopada 2023 @WBB Fajnie Ziomal idą Ci te panienki, wg mnie to tylko siatki tam brakuje 😃Ogolnie ostatnio też z niej zrezygnowałem, w następstwie musiałem patyki dawać na podporę dla szczytow 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,121 Napisano 12 Listopada 2023 @vego1989 no w miarę ładnie na ten moment ale ja tam pokorny jestem bi do końca daleko 😉 Poraz trzeci jak na takim etapie stwierdzam, że idealnie pod siatkę mi się to tam poukładało. Już się zastanawiałem jakby to było gdybym 15 szczytów z każdej chciał w siatkę zmieścić. Bo wtedy siatka w obszarze 40x40 musiała mieć 15 oczek. To trochę gęsto. Czy w jedno oczko można np 2 szczyty puścić... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Listopada 2023 @WBB jak nie miałem miejsca to szły dwa w jedno oczko. Ogólnie siatka fajna sprawa, a u Ciebie naprawdę zajebiscie rowno to rośnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,121 Napisano 16 Listopada 2023 Duży namiot: 28/14/26 Coś się wyżera albo co gorszego... trzeci raz z kolei podlewanie z nawozami zrobiłem 1ml grow, 7ml bloom, 1ml topmax, 7ml bioheaven, 1ml bloombastic, 3ml calmag.... na litr wody. @Zielone krainypatrz no swoim okiem bo ja na tych fotkach to wogóle nic nie widzę. @Lady Greentakie są moje liście.... ale wentyl nowy tym razem sprawny. Mały namiot: 18/14/35 Tutaj mało co zaglądam. Tylko po to żeby zobaczyć czy już przeschło i czy jakiś top w lampę nie strzelił. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 16 Listopada 2023 @WBB Wyjada doły lekko głównie z azotu, a do tego je lekko przesuszyłeś, bo dolne liście sa klapnięte. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,121 Napisano 16 Listopada 2023 8 minut temu, Zielone krainy napisał: @WBB Wyjada doły lekko głównie z azotu, a do tego je lekko przesuszyłeś, bo dolne liście sa klapnięte. No możliwe, że azotu brakuje bo dawno go nie lałem bo nabite były ostro. Od 3 podlań dodany BioGrow. Tak, z podlewaniem masz rację.... ale nie umiem się wstrzelić z butelką 1,5L.... ostatnia uprawa było 1,75L i lepiej mi to wychodziło. Muszę zmienić na te większe butelki albo podlewać co drugi dzień ale wtedy jest jeszcze wilgotno, leję co trzeci a wtedy już sucho i liście klapnięte. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 16 Listopada 2023 @WBB Takie wyjedzenia nie są niczym złym, jak trochę się wyje to nic się nie stanie, ważne by proces wyjadania nie był za szybki w stosunku do etapu, na jakim jest uprawa. Jak chodzi o podlewanie to próbuj się wstrzelić z odpowiednią ilością, ale oczywiście lepiej mniej niż więcej, bo mniej jej zaszkodzisz, ale by szła szybko to powinno być w punkt ani za mało ani za dużo. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,121 Napisano 16 Listopada 2023 3 minuty temu, Zielone krainy napisał: Takie wyjedzenia nie są niczym złym, jak trochę się wyje to nic się nie stanie A już chciałem je wypierdalać 🙂 ps. sorry... musiałem 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach