czanczanek 278 Napisano 6 Stycznia @Katastrofedens ok, calmag to ja daje juz 4 raz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 6 Stycznia (edytowane) @czanczanek tam gdzie brakuję potasu to przydałoby się jakieś papu które ma go dużo. Edytowane 6 Stycznia przez Mr.Green 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 6 Stycznia Musze zobaczyć na wszystkie nawozy i znaleźć który ma najwięcej @Mr.Green wychodzi na to, ze Bloom i FishMix maja najwiecej potasu 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 6 Stycznia @czanczanek 4 to trochę mało 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 6 Stycznia (edytowane) @Mr.Green no to nie wiem, reszta nawozow prawie w cale nie ma potasu No i biogrow ma 6 Edytowane 6 Stycznia przez czanczanek 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 6 Stycznia @czanczanek ale też sporo azotu a jest dość ciemna. Do tego te liście które pokazales to też nie jest początek raczej z jednego dnia po pierwszych symptomach niedoborow tylko już trochę rozwinięta forma nieodobru. Ogólnie to dziwny ten biobizz 😄 Sam fakt że wszystkie tak maja.. takie plamy.. też jest podejrzany 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katastrofedens 398 Napisano 6 Stycznia Bio bizz jest strasznie słaby ten bloom wlej więcej około 10ml one są bardzo głodne najlepiej do Bio bizza dokupić atami bloombastic dobrze współgra i uzupełnia dobrze bio bizz bloom 🤷♂️ a najlepiej to przejść na bio tabsy 😅 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 6 Stycznia @Mr.Green @Katastrofedens no wlasnie wiem, ze ten azot wysoki no nic dodam więcej tego blooma tak jak pisaliście wcześniej i zobaczę co będzie. Dam 55 ml na 10 litrów wody bo skoro piszecie m, że taka głodna to niech żre. A co do nawozow to jak mi się skończą to zamówię albo właśnie biotabs albo plargon zobaczę jeszcze 🙂 dzięki chłopaki za pomoc 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,321 Napisano 6 Stycznia @czanczanek ja potas zwiększam super PK 👊 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 7 Stycznia Ten znowu masy coś nie chce nabrać, plonu ma dość sporo ale jakoś nie chętnie topy nabierają masy przynajmniej strasznie wolno 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 7 Stycznia Brak azotu = brak masy Za mało żarcia. Na samej wodzie nie spuchnie. Może to od lampy ale raczej wygląda na jasną 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 8 Stycznia @Mr.Green ma jasne liście nawet już żółknie, ale to ja nie wiem tyle azotu wale i dalej nie nazarte 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 8 Stycznia @czanczanek wal dalej żeby miała chociaż na bieżąco. Mam to samo. Napierdalam w nią jak Hulk Lokiego a ona dalej głodna 🤷♂️ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 8 Stycznia Dobra to jebnę jej pozadna dawkę azotu za 2 dni bo wczoraj podlegałem to odczekać trzeba, a to White Widow to będzie dobry temat i szkoda żeby nie spuchł 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 10 Stycznia @Mr.Green siema, mam pytanko czy ja mogę chlasnac te liście? To są sezony i mają kurewsko wielkie liście i zasłaniają mi dół lodyg a zaczęły puszczać poniżej małe lodygi 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 666 Napisano 10 Stycznia (edytowane) @czanczanek Na tym etapie bym ich nie przycinał ( spróbowałbym je odginać w jakąś stronę żeby umożliwić przepływ światła ) Tak naprawdę większość tych liści nie przeszkadza w niczym ( strzałki ) zasłaniają ale ziemie 😄 Edytowane 10 Stycznia przez Resio666 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 10 Stycznia @Resio666ale pod spodem nie widać na fotce nie widać, zaczęły puszczać małe listki ale to może faktycznie odegne po prostu i tak jednego musiałem uciąć bo przy przesadzaniu go naderwałem 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 10 Stycznia @czanczanek sam liść nie zaslania wiele bo te młode pędy są bliżej łodygi a liście oddalone. Te rośliny są już po jakiś cięciach..? Pokaż roślinę z profilu jak możesz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 10 Stycznia Jednemu tylko uciąłem bo naderwałem przy przesadzaniu @Mr.Green zrobie im trening jutro i jakoś może to będzie;) 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 10 Stycznia @czanczanek a co Ty chcesz z nimi robic? Jakiś plan docelowy? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach