Glut78 640 Napisano 26 Lipca 2023 Ja na swoją normalnie milicjant mówię, a jak się obszczekuje, to dodaje, że komendant ( bo u nas w miasteczku był taki komendant co własnemu ojcu prawko zabrał i na 6 miechów ojca do puchy zamknęli za jazdę po pijaku)🤣😂 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 26 Lipca 2023 6 minut temu, Glut78 napisał: Ja na swoją normalnie milicjant mówię, a jak się obszczekuje, to dodaje, że komendant ( bo u nas w miasteczku był taki komendant co własnemu ojcu prawko zabrał i na 6 miechów ojca do puchy zamknęli za jazdę po pijaku)🤣😂 No przecież moja mnie straszy, że na policję zadzwoni, że tu ziele rośnie 🙂 Ale to tylko ma takie jazdy jak ja się nawpierdalam "innych substancji o działaniu podobnym do alkoholu" 🙂 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 26 Lipca 2023 @WBB widzę, że wszędzie te same jazdy🤣😂. Ja mam największą bekę jak warczy, a na koniec przyjdzie i mówi „daj dymka”🤣😂 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 790 Napisano 26 Lipca 2023 @Udyr @Bob drzewny @WBB właśnie mam dobra wymianę powietrza jeszcze ciagle chodzi wentylator taki wielki żeby rozdmuchiwałbym i 2 zapachy automatyczne a dalej capi zamówiłem nowy filt bo może się zapchał od nawilżacza i dlatego czuć ale słabo ze czuć ja rozumiem jak podlewam to przez pare godz będzie czuć ale jak jest zamknięty tez czuć @Glut78 No ja mam takiego pecha ze moja nie pali wcale i mi zabrania hah 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 26 Lipca 2023 @Monako ja to mam wyjebane po całości bo u mnie zawsze jebie tematem. Czy była szafa czy nie.. ONE chuj. Nie mieszkam w Polsce.. także to inna sprawa :)) na zachodzie nikt nikogo nie podpierdala bo gdzieś wali zielskiem :))))) Dlatego tyle ludzi wyjechało z Polski.. 😄 😄 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 26 Lipca 2023 @Monako uuu to nie ma lekko stary.. zabrania Ci dyma a Ty jeszcze szafę masz 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 790 Napisano 26 Lipca 2023 @Mr.Green pomysł na namiot wyszedł z tej strony i z tego ze nie ma dobrego palenia na osce i w chuj drogie jest no stęka jak zapale ale wiesz gdzie ja to mam w dupie hah Marysia jest ze mną od 13 lat a ona od 3 wiec muszę być wierny 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 26 Lipca 2023 @Monako moja mi się tak przypierdalała o to że na ryby jeżdżę. To jej powiedziałem, że prędzej ją przestanę ruchać jak ryby łowić. 🤣😂 One są po prostu zazdrosne o to, że opiekujemy się i dbamy o coś bardziej niż o nie. Ale roślinka rączek nie ma i sama sobie nie weźmie…😅 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 790 Napisano 26 Lipca 2023 @Glut78 coś trzeba robić żeby nie zwariować ale rybki kosztowny sport bo oglądam koleszka co nagrywa wypady dwu trzy dniowe i na sama zanete tylko kasiory idzie ale takie wypady spoko 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 26 Lipca 2023 @Glut78 i to je boli najbardziej 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 26 Lipca 2023 @Mr.Green najbardziej to je boli, że bez nich🤣😂@Monako ja spining z kołowrotkiem i plecionką0,1 mm o wytrzymałości 13,6kg na sandacze mam za prawie 400€, a do każdej matody wędkowania mam przynajmniej dwie wędki🤣😂 Jak z trawką mnie tu wkórwili bo nie było skąd, albo za 0,8 chcieli15€ to moja zgodziła się na namiot. To kupiłem nasionka za 500€. Wykiełkowalem 15 na straty, żeby się nauczyć to było na koniec kwietnia. Teraz mam już 2 namioty… No i jest zazdrosna, bo jak pujdę do namiotu to i 2-3 godziny przesiedzę. To jak ma nie być zazdrosna. Jesteśmy razem 19 lat, to o czym mam z nią 3 godziny cięgiem gadać🤣😂 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 790 Napisano 27 Lipca 2023 @Glut78 drogi sport jeden i drugi 😂 @Mr.Green @Bob drzewny @Udyr rozwiazalem problem z tym zapachem filtr zrobił dobra robotę 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 27 Lipca 2023 @Monako szybko w sumie wyzionął ducha filtr, może dużo tkanin itd masz w pomieszczeniu i w cholerę kurzu przez to, bo mówiłeś kiedyś że filtr poza boxem bez filtra wstępnego 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 27 Lipca 2023 @Bob drzewny ja bym bardziej obstawiał wysoką wilgotność, jak wilgotność spadała i był suchy to filtrował, jak był mokry to było czuć@Monako nie wyrzucaj go, daj mu dobrze wyschnąć i powinien działać, będziesz miał zapas 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 790 Napisano 27 Lipca 2023 @Bob drzewny @Glut78 ciężko mi coś stwierdzić czemu już padł wentylator nie jest jakoś brudny delikatnie był wydaje mi się ze wilgotność go trochę popsuła bo on chodził od 20 dnia wegetacji bo już było czuć 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 27 Lipca 2023 @Monako Ci mówię, wysusz go i będzie jeszcze funkał 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 790 Napisano 27 Lipca 2023 @Glut78 No tak zrobię bo nawet jak podłączyłem nowego to wilgotność od razu spadła z 55% na 42 % 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 790 Napisano 28 Lipca 2023 Dzien 20 Wczoraj rosliny zostaly spryskane Canna Cure Dzisiaj zostaly podlane sama woda o Ph 6,1 stwierdzilem ze z dwa razy przeleje je sama woda Warunki 26C Rh 40/55% Dzien 20/21C Rh 50% Noc Lampa na 75% ok 35 cm nad roslinami 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 28 Lipca 2023 Widać że po przelaniu samą wodą trochę się wyjadają 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 790 Napisano 28 Lipca 2023 (edytowane) @Mr.Green ale ja dzisiaj dopiero je podlalem tak to one maja ec 1.7 w donicach a jak je wystawisz za box to one są mega ciemne Edytowane 28 Lipca 2023 przez Monako 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach