Gość Napisano 22 Lipca 2023 @Monako stary lg daje rad, ja nie mam cisnienia jak inne dzieci co roku miec nowy telefon 🙂 sa same mleczaki i bursztyn tez juz jest z nami @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 793 Napisano 22 Lipca 2023 @dziurawy to był taki żarcik heh a co przezroczystych czy mlecznych to bardziej się pytałem bo niby mleczne a jednak widać przezroczyste @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Lipca 2023 @Monako mozliwe ze na tej opoznionej po prawej w rogu gornym , ma jeszcze biale wloski , ale nie mam pojecia co zrobic , wszedzie mleko z bursztynem juz nie ma co czekac , jak dorosnie jak siostry to ok jak nie to tez jestem zadowolony , sasiad kupuje tez namiot bedziemy leciec na dwa 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 24 Lipca 2023 jednak i ta malutka siostra dojrzala w prawym gornym rogu , aby ziomus nie zjebal a bedzie superr @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 25 Lipca 2023 @dziurawy niech ziomek nie podjada z krzaka i będzie dobrze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Lipca 2023 @Bob drzewny kupil boxa wiec , bezemnie nie da rady 😄 44/68 30/07 ZBIORY @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Sierpnia 2023 nie czaje co sie dzieje ? nagle zaczely wyrastac nowe wloski ?? OCB ?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 2 Sierpnia 2023 @dziurawy puchnie sobie jeszcze odrobinę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Sierpnia 2023 @Udyr CO TY GADASZ ?? ja juz od 8 dni lece na samej wodzie ? myslalem robic kose w tym tygodniu ? @Udyr czyli to ze ja sobie przelaczylem na 12/12 to nie znaczy ze moge konkretnie zaczac liczyc czas kwitniecia a od pojawienia sie pre flowerow ? dobrze mysle ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 2 Sierpnia 2023 @dziurawy jeśli pod lupą kolor tricho się zgadza to można ciąć. Po przełączeniu zazwyczaj kilka dni trzeba poczekać aż naprawdę zacznie kwitnąć. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Sierpnia 2023 @Udyr jestemy w trakcie testuu , KOCURRR MOC I SMAK zapach siana ale wleciii do sloikow i bedzie kozak 🙂 cytrynkaaa TNIEMY NIE MA CO CZEKAC @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 793 Napisano 2 Sierpnia 2023 (edytowane) @dziurawy z tego co mi koleszka pisał pojawienie się nowych włosków to jest oznaka przekwitania i trzeba ściąć ale nie wiem czy wierzyć takim teoria a zapach i smak to efekt nawozów jeszcze wiec po caringu będzie o wiele lepiej Edytowane 2 Sierpnia 2023 przez Monako @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Sierpnia 2023 @Monako to niech wraca ziom do lektury przekaz mu odemnie , aa i cos pojebales z tymi nawozami , po raz kolejny pisze top jest po suszeniu w szafce 4 dniowym cudowny zapach cytrusa , kopie jak mlody kon , aale zapach siana wiadomo jest, musi isc do sloikaaa , i poki co nie wiem ale pierdolenia o nawozach nie bede powtarzal po kims, bo to brednie ?? palilem z nawozami topa ,palilem bez nawozow ZERO ROZNICY wiec nie czaje czemu ludzie powtarzaja zeby podawac wode przez 14 dni , choc czytalem , ze ludzie sa podzieleni na ten temat 50/50 , przy nastepnym rzucie zrobie roslinke bez podawania wody 14 dni ? choc juz teraz dla mnie osobiscie nie ma roznicy 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 793 Napisano 2 Sierpnia 2023 @dziurawy wiesz twoje zdrowie twoje płuca 😂 a stwierdzenie koleszka to osoba która jest mi obca ziomek to jest osoba która znam Nie wiem kogo ty tam słuchasz ale widzę ze może on nie ma pojęcia o czym mówi skoro dużo ludzi płuczę ziemie z nawozów bądź daje nawóz oczyszczający glebę po coś to jest stworzone ale zapomniałem ty wiesz lepiej 150 uprawa już za tobą więcej tutaj nie wchodzę bo twoje komentarze mnie irytują @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Sierpnia 2023 (edytowane) @dziurawy jeszcze spuchną trochę 😀 @Monako @dziurawy zluzujcie gacie troche, po co sie spinac, bongo i pelen luuuuuz chlopaki. Edytowane 2 Sierpnia 2023 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Sierpnia 2023 @Monako czyli twoj ziom ma wieksza wiedze niz udyr mam rozumiec ?? co za gadka mordo hehehehe dobre dobre odpowiedz mi na pytanie a nie pierdolisz jakies smuty ?? !!! umiesz odpowiedz na zjebane pytanie ? czy napiszesz bo kazdy ? to ze kazdy wali konia wieczorem to nie znaczy ,ze ja tez lubie ?? jeszcze raz ci napisze zeby do ciebie dotarlo to ,ze ktos to robi nie znaczy ,ze ja bede ? ja lubie wiedziec co z czym sie je ? aaa to ze nie umiesz uzasadnic swoje odpowiedzi nic na to nie poradze ? za krotki jestes ? albo spytaj ziomka ? i nikt ci nie kaze tu wchodzic ? ktos cie zmusza do myslenia ? zadaje trudne pytania ? masz 50 innych relacji proste @vego1989 nie ma szans juz na to , kosa w piatek nic tego nie zmieni 😄 @Monako czytanie nie wiem ze zrozumieniem przychodzi ci ciezko czy jednak pamiec ?? czytaj to : slowo klucz mozesz Pod koniec kwitnienia wciąż może być wiele substancji odżywczych pozostających w podłożu oraz liściach. Aby zapobiec cierpkim smakom oraz niesmacznym chemikaliom w Twoim zapasie, możesz po prostu przestać podawać jakiekolwiek substancje odżywcze w czasie ostatnich 1,5–2 tygodni. Jeśli uprawiasz w hydroponice, powinieneś przerwać odżywiania na ostatnie pięć dni, albowiem rośliny będą rosły wyłącznie w wodzie. Ale kiedy uprawiasz w glebie lub kokosie, może być wiele pozostałych substancji odżywczych, które chcemy, aby zużyły rośliny. Kiedy zakończysz odżywianie, Twoje rośliny konopi będą wybierać wszelkie pozostałe substancje odżywcze z podłoża. Następnie zaczną ciągnąć ze swoich liści, aby wyciągnąć pożywienie również z nich. Dlatego Twoje konopie zżółkną w późnym kwitnieniu. Brak potrzeby odżywiania Twojej rośliny w ciągu ostatnich paru tygodni ma również jeden plus — oszczędzasz pieniądze na odżywkach. W czasie tych dwóch tygodni, możesz okresowo płukać Twoje podłoże czystą wodą ze zbalansowanym pH, aby pozbyć się wszelkich pozostałości minerałów w glebie. jedna strona z grow @Monako kolejna strona : Wątpliwości: Społeczność growerska jest tutaj podzielona 50/50%. Jedni płuczą inni nie lub uzasadniają to od rodzaju użytych nawozów. Jeśli stosowano nawozy mineralne – należy płukać. Jeśli stosowano nawozy organiczne – płukanie można pominąć. @vego1989 mordo u mnie zawsze luzna guma , to ze ktos wolno lapie , albo nie lapie to nic nie poradze na to 😉 @Monako i na koncu ciekawe czy te warzywka co jesz na obiad sniadanie ? czy ktos robil plukanie czy opierdalasz te wszystkie nawozy ? to tez jest dobre pytanie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Sierpnia 2023 13 cm =19 g @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Sierpnia 2023 @dziurawy może wali ripen do scinki, switnie musi smakowac 😀po nim tez nie trzeba nic plukac xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Sierpnia 2023 @vego1989 nie mam pojecia ? moze laxigen ? 😄 co grow to inna metoda obcinacie wiekszosc lisci ? czy staracie sie wyciac jak najlblizej topa ? z 19 g zostalo 16 g mokrego po trymie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Sierpnia 2023 @dziurawy ja zawsze staram się jak najbliżej topka, ale jak kawałek listka bedzie wystawac to nic sie nie dzieje.z reszta calych z topa i tak nie wytnie.trym imliscie na Masło, makumba czy coś, ja ostatnio zrobiłem green dragona, na 0.5spirytusu 10g materiału plus trym i łodygi, fajna przyjemna faza jeżeli sie wie ile zastosować. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach