Gość Napisano 4 Września 2023 @Udyr wlasnie smak jest perfekt, ale gdzies zgubilem ten piekny zapach cytryny co byl na krzaku taki wyrazisty @Glut78 raczej chyba juz nie , bylo kiszone przez 14 dni codziennie otwierane po 2 razy jest delikatny zapach cytrynki ale to nie to co bylo na krzaku @grolsch3 nie myli sie ten co nic nie robi 😄 ciagle zastanawiam sie co do opisu na stronie 1 m2 od 500 g do 650 g hehehehhehe 😄 😄 @Glut78 chyba bledem byl osuszacz w srodku ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 4 Września 2023 (edytowane) 3 godziny temu, dziurawy napisał: @WBB ile ci wyszlo ?? Hmmm... jeszcze niedawno się wkurwiałem, że mało.... ale już zapomniałem 🙂 380g zdaje się nie licząc podbieranych wcześniej sampli 🙂 Edytowane 4 Września 2023 przez WBB @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 790 Napisano 4 Września 2023 @dziurawy kiedy następna w planach ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Września 2023 @Monako w myslach juz od msc , wlasnie myje boxa jutro start na dwa boxy , a moze i 3 sie okaze duzo dodatkowych nasion mam moze by to wrzucil i zjaral ,a co u ciebie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 790 Napisano 4 Września 2023 (edytowane) @dziurawy a u mnie dobrze mam jedna roślinę pod opieka bo odechciało mi się więcej ☺️ ale zaczyna już włoski wypuszczać wiec dwa miechy i kosę robię i pauza ja ogólnie suszyłem w 27C wilgotność 55/60% wyschło w 5 dni i zapach i smak bardzo ładny a ta Mac1 to kozacka odmiana Critival tez super ale Mac1 wygrał w moim guście zapachu i smaku tupie kozacko i tylko 6 tyg na kwitnieniu łącznie chyba wyszło 86 dni weg ind flo terqz mam Dos Si Dos 33 trzy toppingi i zobaczę ile wyjdzie Edytowane 4 Września 2023 przez Monako @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 4 Września 2023 @dziurawy na krzaku inna temperatura, wilgotność i świerza😅. Co chwila nowe… Aromat jednych woni jest bardziej trwały inny słabnie. Normalne jak ze wszystkim @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Września 2023 @Monako a ja mialem 20 stopni plus osuszacz i wyszlo tylko albo az 7 dni , jutro wbije popatrze co sie dzieje u ludzi ciekawego na relacjach @WBB ale jak dobrze pamietam miales 3 czy 4 krzaczki ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Września 2023 @Glut78 ja zawsze trzymam na 62%. @dziurawy dobry wynik, tragedii nie ma 😃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 5 Września 2023 9 godzin temu, dziurawy napisał: @Monako a ja mialem 20 stopni plus osuszacz i wyszlo tylko albo az 7 dni , jutro wbije popatrze co sie dzieje u ludzi ciekawego na relacjach @WBB ale jak dobrze pamietam miales 3 czy 4 krzaczki ? 3 sezony + 2 automaty @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Września 2023 @vego1989 tragedii nie ma ale jednak niedosyt zostal jak to sie mowi 😛 dzis zaczynamy na dwa boxy nowy sorcik a do gluta pisales o tych torebkach z wilg 58 lub 62 ? ktore lepsze i jaka jest roznica miedzy tymi 4 % ? @WBB ale z tego co pamietam grzales hps ostro tam , dlatego taki spoko wynik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 5 Września 2023 @dziurawy po ścince, roślina traci swoje terpeny zapachowe. Po wysuszeniu zostaję srednio 5-10% aromatu. Dlatego nowością jest ekstrakcja żywicy z żyjącej jeszcze rośliny nie ścinając jej by zachować maxymalny smak i zapach. 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Września 2023 @Mr.Green jakis opis co jak to sie robi ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,395 Napisano 5 Września 2023 (edytowane) @Mr.Green chyba widzialem ten sposob w Maroko. Rosnacego jeszcze topa gosc bral w rece i "tarl go" a zywica zostawala na rekach. "Zeskrobywal" ja z rak co jakis czas a roslinki rosly sobie dalej Edytowane 5 Września 2023 przez moonkagliwicee @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 5 Września 2023 Dokładniej to nazywa się charas. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Września 2023 https://420polska.pl/charas-czym-jest-tak-zwany-finger-hash/ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Września 2023 @Tester siemanko prosze o przeniesienie do zakonczonych fotorelacji , prosbe motywuje ukonczeniem zadania 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,395 Napisano 5 Września 2023 @dziurawy dokladnie tak to robil🙂 jaralem rozne gowna ale to bylo wyjatkowo syte...😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 5 Września 2023 @moonkagliwicee @dziurawy https://www.canatura.com/pl/a/zywy-ekstrakt-z-zywicy-jest-przyszloscia-marihuany 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 6 Września 2023 (edytowane) @Mr.Green znalazłem jakąś maszynkę chyba do tego.... 14tys $ 🙂 Edytowane 6 Września 2023 przez WBB 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Września 2023 @WBB Cena kosmos, to raczej nie dla nas 😃😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach