WBB 2,119 Napisano 15 Sierpnia 2023 @Monako wyjebane ma na nas jak już palenie w kieszeni jest 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 790 Napisano 15 Sierpnia 2023 @WBB ale ogólnie nie chodzi mi o dziurawego ale dużo osobo tak robi ze jak ma fotorelacje to siedzi codziennie ale jak już po to noe wchodzi 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 16 Sierpnia 2023 dziurawy miał zwijać się chyba na wakacje jak kojarzę, dlatego ścinka poszła nieco szybciej 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 16 Sierpnia 2023 @WBB zobacz dziurawy będzie miał z boxa 70x70, 300-350g suchego. Zrobiłeś fajny wynik, bez szału, ale nie ma wstydu. @WBB @Monako @Bob drzewny ciekawe co z calim. Dawno nie aktualizował, 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Sierpnia 2023 @Monako co Ty nie ma szans. 100-130max @Glut78 może Cali już zwiną interes, albo ktoś mu zwina... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 16 Sierpnia 2023 15 minut temu, vego1989 napisał: może Cali już zwiną interes, albo ktoś mu zwina... Cali nie siedzi w PL to może nikt nie zwinął @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Sierpnia 2023 @WBB miejmy nadzieję, bo projekt kosmos 😃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 16 Sierpnia 2023 @vego1989 ja jestem ciekaw finału, bo 13 lat temu z 30 m2 zdejmowałem 5-6 kg na nawozach od rolnika @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Sierpnia 2023 @WBB@Glut78 kurwa to musiała być piękna uprawa. A Ty czasami @Glut78 nie pisałeś coś że miałeś przypal i odsiadke ?chyba że Cie z kimś pomyliłem.. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 17 Sierpnia 2023 @vego1989 pisał 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 17 Sierpnia 2023 @vego1989 dobrze kojarzysz, coś tam kiedyś było, ale to stare dzieje😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sirpotato 83 Napisano 17 Sierpnia 2023 Trochę małe topki ale przynajmniej sporo tego 😉 słabo karmiona @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 790 Napisano 3 Września 2023 @dziurawy Ty żyjesz ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Września 2023 @Monako grubo grubo grubo sie pomyliles 🙂 W dniu 10/08/2023 o 19:19, xOkoń napisał: @dziurawy i jak sytuacja z tym ledem wygląda bo wykłucaliście się czy da radę czy nie. Palonko klepie dobrze? Nie wiem czy za wcześnie ścinkę zrobiłeś, jak ja tam widzę około 50%mlecznego koloru, reszta przezroczysta. Mam podobny led i powierzchnię i teraz sobie zadaje pytanie czy Ty za wcześnie ściąłeś czy led nie uciągnął? powiem ci sytuacja jest mocno ciekawa nadal sie nie otrzasnalem po tym co sie stalo 🙂 czy dal rade led ?? bardzo trudne pytanie chyba nie dal ? jak na takie krzaki ?? mysle ze poszlo pare bledow ktore jak widac nie wybaczyly rosliny , tak jak mowisz bankowo za wczesnie sciete paru tygodni brakowalo , za malo swiatla , za malo nawozow , zjebalem z siatka , zmiana boxa ? no i mysle ,ze w huj robi genetyka nasion , mysle ze ma ogromne znaczenie z 1 roslinki wyszlo 60 a z innej 21 g ? i na jednej roslince sa calkiem inne topy niz u reszty co do jakosci palenia to tez w huj ciekawe !!! byly suszone kiszone ale nie ma juz tej pieknej cytryny jaka byla na roslinkach na palcach , jest zapach aromat ale to nie to co bylo, nie powiem jestem mega zadowolony , mocy ma tyle ze zamiast 10 fifek dziennie pale teraz 3 moze 4 takie ma kopyto @Monako juz zyje 😛 @WBB ile ci wyszlo ?? @Glut78 grubo grubo sie pomyliles powiem szczerze 🙂 BARDZO MOCNO 😛 @vego1989 byles najblizej wyniku 160 G , plus moze 15-20 poszlo na testy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Września 2023 soryy , jak ktos tesknil ,ale 4 tyg spedzilem na wuesce 😄 piekne lato, piekny kraj, piekne chwile co wiecej 😄 😄 132 dni uprawy z suszeniem w boxie 60g 21g 34g 44g tak to wygladalo z roslinek kogo zlapali pod Bialymstokiem ? wracali ze scinki mieli 17 kg ?? nikt z tutejszych ? moje uwagi tak jak pisalem wyzej - za szybko scinka poszla niepotrzebnie jednak -mysle za malo nawozow, teraz zaznacze tabelke na ciezkie nawozenie zobaczymy jak bedzie -zmiana boxa na wiekszy , brak siatki , lodygi sie klady co widzialem podparlem ale przy scince bylo 8-10 lodyg ktore sie schowaly i zmarnowaly sie bez swiatla -za nisko wycialem pod siatka bylo trzeba stanowczo wyzej to zrobic -genetyka nasion na co nie mam wplywu 3 roslinki maja takie same topy a jedna ma calkiem inne - ZA MALA ILOSC SWIATLA jak na te krzaki ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Września 2023 czy suszenie w boxie z osuszaczem moglo pogorszyc zapach ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 4 Września 2023 @dziurawy jeśli za szybko wyschło to mogło zepsuć smak. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 4 Września 2023 @dziurawy myślę, że aromat może się jeszcze po paru dniach zmienić jak oddechną po osuszaczu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 4 Września 2023 Jednak stary holender pomylił się że da radę napuchnąć, pierwsze koty za płoty. Wynik bardzo ładny, najważniejsze że prawdziwy 😁 pozdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 4 Września 2023 @dziurawy ty na wiór ich nie wysuszyłeś? A zrób je na 52% wilgotności i zważ jeszcze raz😅🫣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach