Mr.Green 4,309 Napisano 14 Listopada 2022 @Rzeźnik daleko masz ? Dasz rade dogladac rosliny ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 14 Listopada 2022 @Mr.Green jakieś 5 kilometrów 🙂 Najgorzej, że namiot nie wejdzie na kamuflaż w taki skos na strychu przerobiony na schowek, płyta OSB przeciągnięta przez całą długość skosu i drzwi. Skos zaczyna się na 140cm, namiot ma 160...no kurwa, nie wejdzie. Jutro zrobię pseudo namiot, zostawie dół od namiotu, założę szkielet do połowy, a pozostałe elementy namiotu przyczepie i zawinę stretchem na wysokość lampy, którą zawieszę w suficie na takie haczyki zagwintowane, normalnie wkręcę w te płyty i wpuszczę w środek. Filtr na szelki do czegoś przyczepię razem z wentylatorem i aby coś tam zasysało i dmuchało w przeciwną stronę od drzwi. Szpary zapierdolę jakimś silikonem, żeby szczelniej było i do tego ten automatyczny odświeżacz powietrza. Schowek jest na kluczyk, więc drzwi zamykam i zasuwam meblem, nad drzwiami jest miejsce na zawieszenie lustra, zasłania wszystko. Myślę, że wystarczy 😁 A za kilka dni pewnie będę już na miejscu, więc git 😁 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przedzior 239 Napisano 17 Listopada 2022 @Rzeźnik haha, ja ostatnio też ganiałem z krzakami XD 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 17 Listopada 2022 Polowa 6 tygodnia. Wjechala herbatka kompostowa. Po dobrych 3 dniach od usuniecia kilku wiatrakow namiot szybko sie wypelnil zielona masa na nowo.. co bardzo mnie cieszy bo po pierwszym zmasowanym usunieciu lisci wiatrakowych w zyciu nie czulem sie najlepiej. Jednak rosliny dosc spoko odreagowaly wiec dzisiaj usunalem kilka kolejnych lisci wiatrakowych. Poszedl oprysk Boom Boom Spray po zgaszeniu lampy. Dziewczyny delikatnie urosly w gore. Jutro maja dzien relaksu a na sobote wrzucam lampe na wyzszy bieg. Na weekend jest plan usunac cale doly. Zobaczymy jak to wszystko sie posklada w calosc 🙂 Dziewczyny przed drugim usuwaniem Oraz po delikatnym zabiegu 2 1 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 17 Listopada 2022 @Mr.Green Ładnie mój uczniu padawanie, moc w twoich roślinach wielka, potrzebujesz dobrze ukierunkować tą moc, by na ciemną stronę nie przeszła, kieruj nimi, aby moc ta dobru służyła. :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 17 Listopada 2022 @Zielone krainy Majne Master 😄 podążam twymi naukami. Cierpliwość niezbędna I opanowanie wskazane. Moc wielka lecz i strach swe oczy ma. Nie zbladzic rzecz to nie banalna jest. Pokory w sobie poszukiwań zaprzestać nie wolni mi, a wtedy spierdolic bedzie ciężko niczym Anakinowi:D Nasilenie mocy wyczuwam na niedzielny wieczór wtedy dopełnić powinności swej powowinienem a moc wzrośnie I ukierunkowana zostać powinna słusznie. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 17 Listopada 2022 @Mr.Green Ty tyle jarasz mój młody padawanie, że jak nie rozsądkiem to fuksem wszystko ci się uda, bo gdy twój umysł pod wpływem haju figluje z rzeczywistością, jaką nagina do swych fantazji , wtedy dzieją się rzeczy dziwne i bajeczne, trawa staje się lasem, a las wydaje się być trawą, gdy więc moc wypływająca z twego zjaranego umysłu połączy się z mocą roślin, wtedy razem powędrują zgodnie ku doskonałej formie, co zaowocuje ostatecznie plonem, który niczym mała fasolka Jasia, sprowadzi giganty na świat, wielkie i potężne zielone monstra o mocy straszliwej dla maluczkich :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 18 Listopada 2022 Niech Moc będzie z Wami :) 1 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 18 Listopada 2022 @WBB @Zielone krainy 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przedzior 239 Napisano 18 Listopada 2022 @Zielone krainy nie no świetne opowiadanie. Ja zawsze w relacjach @Mr.Green to naśmieje się jak 😂😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 18 Listopada 2022 @Mr.Green piękne!😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katastrofedens 398 Napisano 20 Listopada 2022 @Mr.Green dawaj up pokaz co zie tam dzieje 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 20 Listopada 2022 @Katastrofedens ERROR 404 STRONA NOT FOUND Trwają pracę konserwatorskie ⚠️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 20 Listopada 2022 Dobry wieczor wszystkim 🙂 Dzisiaj wjechal fryzjer i polecialo troche smieci. Dziwne uczucie 😛 ale nie bede zaprzeczal ze jest duzo jasniej i swiatlo ma glebsza penetracje. 🙂 Zauwazylem tez ze glodne sie robia. Trzeba podkrecic karmienie. Poszlo juz PK ale od nastepnego podlania z herbatka podwajam dawki zeby je dojebac 🙂 Widac ze beda dobre glowne topy.. taka mam nadzieje 🙂 Tak wygladaly przed weekendowym fryzjerem 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 20 Listopada 2022 Dostaną dobrą dawkę światła to wyciągną z gleby co najlepsze, dobrze to się buduję. Będą pałki😂 pozdro 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 20 Listopada 2022 A tak wygladaja panny po zabiegu 🙂 mam nadzieje ze im to wyjdzie na dobre. Zaraz oprysk i do spania 🙂 Dodam ze lampa jest znow na 40 % do zdjec i po zabiegu. Od jutra wraca 60% 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katastrofedens 398 Napisano 21 Listopada 2022 Ładnie idą będzie konkret palenie 🐻 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 21 Listopada 2022 @Katastrofedens dzięki. Mam nadzieję że coś z tego wyjdzie. Za dużo roślin dałem. Następny SoG to jak na doniczki 8 litrów to Max 12 sztuk @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katastrofedens 398 Napisano 21 Listopada 2022 @Mr.Green pamiętaj nie ilość a jakość 😅 ja kiedyś tez przesadziłem i gowno z tego było za mało miejsca brak światła i ostatecznie wyszło mniej niż normalnie co powinno być 😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 21 Listopada 2022 @Katastrofedens następne grow najprawdopodobniej polec 2 duże planty. Mam już pestki 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach