Gość Zielone krainy Napisano 28 Października 2022 @Mr.Green Wiem, co robię i czego chce, moje marzenia nie są przyziemne, to marzenia z innego świata. ;) Zdjęcie z netu, jakby to było moje, to bym nie wystawił w Avatar, taki samochód w PL to mógłbym od razu tutaj swój adres podać, bo pewnie na jedno by wyszło. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 28 Października 2022 @Zielone krainy to podziel sie marzeniami 🙂 jak sie nimi czlowiek nie dzieli to sie nie spelniaja 😛 lubie nieprzyziemne tematy 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 28 Października 2022 @Mr.Green To nie miejsce na opowiadanie o moich marzeniach, jakie nie są marzeniami ludzkimi, to marzenia , które wiążą się z potęgą, tak wielką, że cała ziemia przy nich jest tylko pestką do sadzenia. ;) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 28 Października 2022 @Zielone krainy ok.. 😄 czyli podjezdzasz mi pod Franklina Richardsa hehe lub minimum Galactusa 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 28 Października 2022 @Mr.Green Jestem jak kometa, jaka spadła na ziemię z nieznanego ludzkim stworzeniom świata i zawiera materiał biologiczny pozaziemski, to kwestia czasu, jak podbije , jako nowy super organizm całą ziemię, będzie strasznie i pięknie zarazem, będę wam świecił jaśniej niż słońce i nigdy nie zgasnę :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PrzeMIX 207 Napisano 29 Października 2022 @Mr.Green @Zielone krainy kurcze mogłem nie palić gościa przed czytaniem waszej rozmowy 🤣. Bania zryta 🤪. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 29 Października 2022 @PrzeMIX Nikt ci nie kazał tego czytać , zrobiłeś to na własną odpowiedzialność :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 29 Października 2022 ten pies niszczy mi głowe, tez za kazdym razem podbiega jak idziesz zobaczyc co roslin ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 30 Października 2022 @Git za kazdym : D sie czuje czasem jakbym te planty uprawial na zlecenie psa 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 30 Października 2022 Dzien 21 i Jackpot 🙂 Ostatni dzien z zycia dziewczyn w blasku 20 godzin slonca, od dzis koniec wakacji i startujemy do akcji. Gasimy troche sloneczko i czas ubijac mleczko 😉 ".. 21 dni minelo jak jeden dzien, jak masz juz dobre planty to swiatlo zmien.. " Ładnie poszly w te ostatnie dwa tygodnie i widac spora roznice przyrostu. Wkraczamy teraz w najlepsza faze 🙂 4 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 6 Listopada 2022 4 tydzien. 1 tydzien 12\12 Lampa 60% i troche do gory. Warunki optymalne. Dalej leci sama woda. Rosliny leca w indukcji. Rosna do gory i tworza miejsce dla glownego topa 🙂 moze za tydzien jak beda jakies zalazki topow to usune wiatraki i slabe kuski. 😛 Poki co jest ok. Jestem zadowolony z intensywnego wega i swiecenia 20/4 Pozdro mordy.. Mineralne jak i te Organiczne 😄 2 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 6 Listopada 2022 @Mr.Green łoo Panie, na moje oko to będzie jakieś 70% bursztynu już, tydzień i kosa 🦄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 6 Listopada 2022 @Rzeźnik Dobrze by bylo 😛 ale predkosc i tak mi odpowiada w obecnym stanie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 6 Listopada 2022 @Mr.Green to fakt, zajebiście idą, ej, a orientujesz się może na mój metraż ile bym mógł wsadzić na SOGu? 0,64m^2 I z jakich doniczek skorzystać, ile litrów? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 6 Listopada 2022 (edytowane) @Rzeźnik ja mam teraz 16 sztuk. Dwie najsłabsze wywalilem z boxa bo szkoda miejsca, także zostało 10x 8litrow i 6 słoików x około 2 litry. Następny rzut jeżeli będę powtarzał SoG to dam 12x 8litrow bo tak wchodzą ładnie doniczki albo pójdę dalej i zamówię 24 doniczki 5 litrów które mają średnicę około 15cm. Wtedy może krótszy weg coś jak 2 tyg. Zobaczę jak się potoczy obecne grow I co mi do łba strzeli. Mam taki sam metraż jak Ty 🙂 jak widać można coś poswirowac. Jak usunę wiatraki to niższe gałęzie dostaną kopa tak myślę:P Sugeruje się zdjęciem z RQS od jednej z ich odmian. I powiem Ci że zaczyna to tak wyglądać. Te niższe pędy walą do góry do światła. Trochę zjebalem bo mogłem wpierw usunąć wiatraki I przełączyć no ale cóż. Może powtórzę SoGa I zrobię porównanie z wiatrakami przed flipem I po flipie. Edytowane 6 Listopada 2022 przez Mr.Green 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 6 Listopada 2022 Sea of green na pestkach to herezja 😄 Tylko klony do takich zabaw i max cięte na V2. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 6 Listopada 2022 @Udyr @Udyr oj tam oj tam.. 😛 jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma 😁 Póki co nie widzę przeszkód by zaryzykować i cisnąć temat z pestek. 🙂 A co to V2? Jakaś rakieta od Vom Brauna? 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 6 Listopada 2022 @Mr.Green dwa odrosty/ ben jak zwał tak zwał. Za duży rozrzut wysokości i niepotrzebne problemy przy różnym zapotrzebowaniu na wodę. Ale to tylko moje zdanie. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 6 Listopada 2022 @Udyr ciężko się z Tobą nie zgodzić lecz innej opcji nie mam. Może kiedyś klony.. Póki co walczymy z tym co mamy 🙂 wysokość można wyregulowac podstawiajac pod każdą roślinę np. Cegłówke 😄 podlewanie delikatnie zróżnicowane ale dochodzę do wprawy i każda mam na oku 🙂 Będzie dobrze 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prograss 172 Napisano 9 Listopada 2022 Kto bogatemu zabroni z pestek sog 😄 Też bym tak zrobił pierwszy raz. Sog fajny się wydaje i taki prosty. No i te główne topisze, wydaje mi się, że są lepsze niż te po V2?😄Z automatów też można jakoś sog, czy nie bardzo? Bo mam ich w k...ę jak syfu hamburger, pozdro 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach