Kartek 109 Napisano 11 Listopada 2022 łądny pień się już zrobił ten plant to naprawdę będzie bestia xd 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 13 Listopada 2022 Dzień 55 od wyjścia. 1 dzień kwitnienia. Kwitnienie rozpoczęte, szczyty poszybowały nad siatkę, jak na jedną roślinę to powierzchnia siatki jest dostatecznie dobrze zapełniona. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 14 Listopada 2022 Ładnie i bujnie 🙂 myślisz że pójdą jeszcze w górę? Czy okielznasz wzrost 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 15 Listopada 2022 @Mr.Green Tutaj odpowiedź na twoje pytanie czy pójdą w górę. Jeszcze polecą w górę, będę je hamował światłem, ale trochę jeszcze się wyciągną. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 15 Listopada 2022 @Zielone krainy gdzieś te topy muszą się uturlać 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 15 Listopada 2022 @Mr.Green Jeszcze wyjdą w górę około 2/3 obecnej długości, jak chodzi o łby, jakie są nad siatką, tak obstawiam. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PrzeMIX 207 Napisano 16 Listopada 2022 Kiedy fryzjer?Przycięcie tego teraz dało by szansę dodatkowym szczytom wyjść nad siatkę. Ale nie widać co pod spodem. A tak to co ja laik będę komentował, jak zwykle pięknie 😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 16 Listopada 2022 @Zielone krainy za nisko siatkę dałeś, miałem kiedyś podobnie, a tak to git @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 16 Listopada 2022 @konopny_janusz bo taką techniką robi się pod 2 siatki jak na jednej siatce to powinno się ją zakładać minimum 2tyg indukcji a nie na wegu @Zielone krainynie lepiej żebyś je jeszcze porozkładał bo widzę że tam jeszcze masz miejsce 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 16 Listopada 2022 @Barney's tu nie ma drugiej siatki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 16 Listopada 2022 @konopny_janusz no właśnie nie ma o tym mówię @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 16 Listopada 2022 @PrzeMIX Robiłem dzisiaj wyciąłem mnóstwo szczytów, zrobiłem im taką rzeź, jakby goryl do szafki wskoczył i zaczął je jednoczesnie łamać i pożerać. @konopny_janusz Na mój box to właściwa wysokość siatki. @Barney's Nie już ich nie będę pod siatką naginał, jest jak ma być. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 17 Listopada 2022 (edytowane) @Zielone krainy jak tam uważasz ale tak na oko patrząc powinna być ciut wyżej, tuż pod najwyższymi wiatrakami Edytowane 17 Listopada 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 17 Listopada 2022 @konopny_janusz Ze Scrogiem robię już trzecią fotorelacje, jak na moją szafkę - 17 cm od krawędzi doniczki jest optymalnie . Miałem na 25 cm i na 20 cm wcześniej, więc mam porównanie. To, że wyjdą nad siatkę jest pożądane, by nie mieć topków , ale duże rozbudowane topy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 18 Listopada 2022 60 dzień od wyjścia z ziemi. 6 dzień kwitnienia. Stanęły, więc już się raczej nie wyciągną bardziej, jak dla mnie wysokość prawidłowa, powinny zbudować na tych łodygach sporych rozmiarów topy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 20 Listopada 2022 @Zielone krainy pokaż łodygę i bardziej od boku dzieki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 20 Listopada 2022 @Barney's O to ci chodziło? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 20 Listopada 2022 @Zielone krainy ile cm poszedł do góry? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 20 Listopada 2022 @Barney's Około 30 cm. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 28 Listopada 2022 70 dzień od wyjścia z ziemi i 15 dzień kwitnienia. Lecą bardzo zadowalająco, sporo piją i sporo jedzą, będzie trzeba jej dawać duże dawki nawozów, bo będzie mocno żarłoczna, teraz leci ec 2,1. Ukorzeniacz i enzymy odstawiłem, leci Plagron A i B do coco i stymulator kwitnienia Plagron royal sugar. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach