Gość Zielone krainy Napisano 28 Października 2022 @Mr.Green Nie jest niezbędny, owszem jak ciachniesz główny szczyt to reszta topów powinna wyjść bardziej równa, ale czy topy na scrogu musza być równe rozmiarowo, nie muszą według mnie, ważne , by każdy miał odpowiednią przestrzeń życiową. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 28 Października 2022 @Zielone krainy oczywiscie ze nie musza byc takie same. Lecz czy nie obawiasz sie dominacji jednego topa nad reszta ? ze bedzie sterczal bardziej nize reszta i bedzie dominowal znaczaco nad innymi ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 28 Października 2022 @Mr.Green Nie obawiam, będzie miał przewagę, ale nie taką, by sie tego nie dało ogarnąć, robiłem tak wcześniej w tym Scroga, nie toppowałem i wyszło w porządku. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 28 Października 2022 @Zielone krainy licze ze bedzie to slodziasny scrog 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PrzeMIX 207 Napisano 29 Października 2022 Ja się nie mogę doczekać co tu będzie za 2 tygodnie 🤣😋 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 30 Października 2022 41 dzień wega. Siatka założona, więc niebawem zacznę trening Scrog. Pewnie jeszcze góra 5 dni i przełączał będę je na 12/12. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 30 Października 2022 Siatke to komu z paki zawinales 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 30 Października 2022 @Mr.Green Moja własna robota, a ty tu mi jakieś dziwne rzeczy imputujesz, nie widzisz trytytek? Zrobiłem ją w 2020 roku , własnymi rękoma ze sznurków o wytrzymałości 180 kg, więc nie pękną . :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 30 Października 2022 Ja bym tam dał wzmocnienie 💪💪 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 30 Października 2022 @Brazil Munster Jutro polecą liny stalowe i systemy antyrakietowe, aby w czasie wojny , jaka do Polski nadchodzi nikt mi nie zbombardował rośliny, miny już zakopałem w doniczce, jak ktoś się tknie bez pozwolenia to będzie latał bez ręki. :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 3 Listopada 2022 45 dzień wega. Przełączyłem je pod koniec dnia na 12/12, bo obawiałem się, że jak jeszcze bym je potrzymał na wegu, to potem wystrzelą tak, że będę miał je na suficie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 4 Listopada 2022 Grunt to czuć rośliny, mądrze robisz 😁 ja też przełączam, byle do soboty 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 8 Listopada 2022 50 dzień wega. Jeszcze nie kwitną, ładnie już wypełniły siatkę, a dalej siedzą na wegu, więc jeszcze ją ciaśniej wypełnią. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 9 Listopada 2022 @Zielone krainy ile cm siatka jest od podłoża uprawowego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 9 Listopada 2022 @Barney's 17 cm od krawędzi doniczki, ale ja mam niską szafkę, dlatego tak, kiedyś miałem na 25 cm i niektórym szczytom musiałem serować supercroping. Dzisiaj podgoliłem doły z tego, co niepotrzebne. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 9 Listopada 2022 (edytowane) Szkielet pradawnych 😁 Dobrze jest odwzorowany w cieniu pod baldachimem zieleni 😛 A ta pierwsza galaktyka odbijająca w prawo to dobrze wykrecona Ze 150 będzie? 🙂 Edytowane 9 Listopada 2022 przez Mr.Green 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dwaplusjeden 64 Napisano 9 Listopada 2022 @Zielone krainy książkowo. Do podręcznika zdjęcia 😎 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 9 Listopada 2022 @Mr.Green Nie wykręcałem jej, sama sobie taki świderek zrobiła z łodygi. Dokładnie jak mówisz, co do wyniku obstawiam między 150-170 g. @Dwaplusjeden Wyszło w porządku, choć wstępnie miałem inną lekko wizje, ale tak też jest ok. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 10 Listopada 2022 @Zielone krainy dobrze to wygląda pierwszy trening jeżeli chodzi o defo i lollipopping ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 10 Listopada 2022 (edytowane) @Barney's Tu wszedł wpierw lst , potem scrog i defoliacja, w sumie pierwszy raz, jak chodzi o takie połączenie treningów, bo scroga robiłem, lst też, ale nie łączyłem ich ze sobą, doły wycinałem, by nie mieć popcornu. Edytowane 10 Listopada 2022 przez Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach