Cali_Bastard 672 Napisano 10 Września 2022 @doominik i to jest dedykowane pod tego cyklona ? Widzisz, nie wiedziałem o takim rozwiązaniu. Kiedyś uzywalem kontrolery od SMS ale te sondy się często psuły i zostawał sam kontroler gdzie musiałem manualnie ustawiać a marketing był tak zrobiony ze sonda kosztowała 70% całego hujostwa. PodrZuc linka na priv do tego kontrolera ✌🏻 Znalazłem tylko takie coś 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 12 Września 2022 W dniu 10/09/2022 o 21:25, doominik napisał: @Cali_Bastard nie chcę otwierać namiotu, bo maja teraz ciemno, ale sam sterownik wygląda tak: A co tam ciekawego w boxie masz 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 12 Września 2022 @Git ctiticale-3 tydzień flo 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 672 Napisano 13 Września 2022 Update: Roslinki zostaly spalikowane. Byl plan siatki ale tym razem odpuscilem i lecą tylko na tym treningu ktory zrobilem na wegu. Problem wilgoci załatwiłem budżetowo ale jak narazie jestem zadowolony. Kupiłem 3kg granulatu hygroskopijnego i wsypałem do rajstopy, całego batona wrzuciłem w rurę podającą powietrze z zewnątrz i jak narazie wilgotność spadła o 20% a jeszcze nie wstawiłem drugiego mieszacza. Granulat jest pomarańczowy a jak wciągnie wilgoć do oporu to robi się zielony, wtedy wystarczy wysypać na tace i wysuszyć opalarką bądź w piekarniku na 100*, jak zrobi się znowu pomarańczowy to jest gotowy do ponownego użycia, mam już to 3 dni i dalej jest pomarańczowy wiec uważam patent zo godny uwagi. Koszt granulatu £33, rajstopa ukradziona z szafy 😎 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 13 Września 2022 @Cali_Bastard a jednak VooDoo rozjebalo system 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 672 Napisano 13 Września 2022 44 minuty temu, Mr.Green napisał: @Cali_Bastard a jednak VooDoo rozjebalo system 😄 Dokładnie, chodź projekt zaproponowany przez @Udyr mi się bardziej podoba ale podliczając wszystko do kupy wyszła niezła sumka a na lokalnym forum jakiś rasta doradził mi to i działa wiec narazie jestem zadowolony o ile osuszanie tego granulatu nie będzie w przyszłości uciążliwe to daje 5 gwiazdek 😎 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 13 Września 2022 Tylko kwestia co będzie w zaawansowanej fazie flo. Mówiąc 7-9 tydzień. ale Takie koszta to żadne koszta wiec można próbować. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 672 Napisano 13 Września 2022 @Brazil Munster otóż to, pożyjemy zobaczymy 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 672 Napisano 23 Września 2022 Update: Ostatnia defoliacja I rock resinator na maxa. Wkoncu pogoda sprzyja wiec warunki perfect 👌🏻😎 wszystko zgodnie z planem póki co. 1 1 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 23 Września 2022 @Cali_Bastard topkolandia jak sie patrzy 🙂 Jest moc. Jestes dobry wariat 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 672 Napisano 23 Września 2022 @Mr.Green poczekaj jeszcze kilka tygodni. Wczoraj widziałem dojrzale Woo i było Wow 🤩 🍨❄️ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 23 Września 2022 @Cali_Bastard czekam 😄 nigdzie nie spierdalam 🙂 jestem ciekaw tego Woo 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 23 Września 2022 @Cali_Bastard dwa rady robisz defo ? w którym czasie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 672 Napisano 23 Września 2022 @Brazil Munster wyrywam na wegu tydzien po topingu i najczęściej jeszcze raz przed przełączeniem. Potem w 3cim tyg kwitu wypierdalam duze wiatraki i wewnatrz rośliny tak żeby się nie kisiło i żeby jak najwiecej odsłonić. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali 124 Napisano 24 Września 2022 @Cali_Bastard zejdź z azotu bo wybuchną 🍃🍃😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 672 Napisano 24 Września 2022 @Cali Nie leje już od 3 tyg i nawet końcówki nie popalone, ja myśle ze w tych ledach jakos one się ciemne wydają. Wczoraj jak się bawiłem nimi przy dziennym świetle to nie były takie ciemne jak na tych zdjęciach 🤷🏻♂️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali 124 Napisano 24 Września 2022 @Cali_Bastard jaki masz system podlewania nawozami? Woda nawozy woda nawozy czy jakoś inaczej? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 672 Napisano 24 Września 2022 Jada nawozy caly czas @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali 124 Napisano 24 Września 2022 Moje sugestia to zmienić na przemian woda nawozy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danczan 44 Napisano 24 Września 2022 Ale nabite azotem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach