Przedzior 239 Napisano 10 Września 2022 @Mr.Green nie wyobrażam sobie 36% thc, 22 potrafi dobrze sponiewierać... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 10 Września 2022 Dlatego na rynku mamy cała masę odmian itd mocy i dalej reszty żeby dobrać coś pod siebie 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 10 Września 2022 @Przedzior az korci zeby sprobowac 😮@Brazil Munster ale czy to nie bajer 😛 ze tyle mocy ma @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 10 Września 2022 Mimosa ma 30% ludzie którzy dużo pala. Po wypaleniu jednej lufy składa pacjenta. także myśle ze te 30% jest bardzo możliwe. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 10 Września 2022 @Gooner Wycofać azot wprowadzić lekką suplementacje p i k, bo zaczną się problemy, szczyty powoli żółkną, sprawdź ph czy nie za wysokie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gooner 97 Napisano 11 Września 2022 @Zielone krainy powinienem zacząć lać minimalne dawki pk? Royal sugar ma w sobie azot więc na razie chyba nie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gooner 97 Napisano 11 Września 2022 @Zielone krainy azotu do tej pory wcale nie dawałem. Jedynie kilka razy calmag. Tak to sama woda. Po części wyglądały jakby szły bezproblemowo. PH zupełnie w normie cały czas. Zastanawia mnie ten p i k czy już zacząć od minimalnych dawek. W tej sytuacji mam Jedynie pk 13/14 bo alga bloom zawiera azot podobnie jak royal sugar. Ale to już 54 dzień życia i 22 kwitnienia a nawozów do ten pory zero. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 11 Września 2022 @Gooner Royal sugar nie dawaj, lekko alga bloom możesz dać, mimo że ma azot, ale minimalnie 3 ml i dałbym 0,5 ml pk na 1 l wody. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Września 2022 @Gooner @Goonerjaralem future jest kozak. Bardzo mocna faza aż łeb spada po niej lepiej się dobrze zastanow nie każdy lubi takie kamienie na głowie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gooner 97 Napisano 11 Września 2022 @Pierr1947 jeszcze raz proszę 😇 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 11 Września 2022 Wszystko zdrowo wygląda bez niedoborów, ja bym jeszcze nie lał nawozów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przedzior 239 Napisano 11 Września 2022 @Pierr1947 aż tak zachwalsz future? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Września 2022 @Gooner @Przedzior mogę wam opisać jaranie future. Opdalilem srula przed konsola wieczorem zjaralem 1/3 faza przeokrutna nie mogłem grać. Czułem że musze przycupnac położyłem głowę napoduszke i poleżałem tak z 30min i myślałem ja prdl co za bomba . Miałem już takie fazy także beż stresu doszlem do siebie. Trichomy były bursztynowe. Głową zbombardowana jeśli ktoś lubi takie fazki to ok. Temat 2x cięży niż Dobra amnezja @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gooner 97 Napisano 11 Września 2022 Czy możecie mi wytłumaczyć co to jest to future? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przedzior 239 Napisano 12 Września 2022 @Gooner odmiana zielska od anesia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gooner 97 Napisano 12 Września 2022 @Przedzior dzięki. podobno LSD też mocno klepie i jest dla wytrawnych graczy. Jakieś opinie ? A palił ktoś to choco candy i mógłby podzielić się opinią? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gooner 97 Napisano 13 Września 2022 Siema! 56 dzień życia o 24 kwitnienia. Wczoraj pierwszy raz poszła odrobina pk i @Zielone krainy miał rację, wydać po szczytach, że lekko jaśnieją, więc jutro dodaję odrobinę alga bloom i powinno być dobrze. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 13 Września 2022 @Gooner Nie inaczej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gooner 97 Napisano 16 Września 2022 (edytowane) Siema! 59 dzień życia i 27 kwitnienia. Tak to wygląda po zalaniu 3 ml alga bloom i 0,5 pk na litr wody. Jutro/pojutrze zalewam samą wodą i kolejne podlanie idzie z 4 ml alga bloom i 1 ml pk. Jak na razie chyba bezproblemowo. Należę do tych co nigdy nie obcinają zdrowych liści aby nie spowolnić wzrostu, chociaż różne są opinie żeby odkryć pozasłaniane szczyty. Ja chyba pozostanę przy nie cięciu zdrowych. Pozdrawiam Edytowane 16 Września 2022 przez Gooner 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gooner 97 Napisano 19 Września 2022 Siema! 62 dzień życia i 30 kwitnienia. W sobotę zalane samą wodą, dzisiaj/jutro zwiększam dawkę nawozów. Pytanie jest takie, czy zalać po równo 4 ml alga bloom i 1 ml pk na litr wody, ponieważ ta po lewej jest trochę ciemniejsza i azotu ma więcej a nie chcę przedobrzyć z azotem żeby jej nie przyblokować na kwitnieniu. Czy ktoś mógłby rozwiać moje wątpliwości? pozdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach