Cali_Bastard 685 Napisano 31 Sierpnia 2022 (edytowane) Pannice sie przestawiły, Ogien w szopie 🔥👏🏻 Edytowane 31 Sierpnia 2022 przez Cali_Bastard 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 31 Sierpnia 2022 Grubasnie 🙂 a wlasnie o Tobie myslalem 🙂 bez kitu:) mowie sobie co on sie nie melduje 😄 a tu pachhhh chlop sie znalazl i wstawia odrazu cale pole babki 🙂 🙂 🙂 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przedzior 239 Napisano 31 Sierpnia 2022 Wygląda niesamowicie, gratki. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 31 Sierpnia 2022 @Mr.Green heheh, telepatia ✋🏻🤚🏻 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 31 Sierpnia 2022 @Cali_Bastard jest cos w tym 👻 Cudowny widok.. jak jakas armia 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shagyalonzo 30 Napisano 1 Września 2022 @Cali_Bastard Ty to masz łep i rękę do tego Co zobaczyłem i czytałem na twoich growlogach to normalnie mistrzostwo 🏆 Dużo ciekawych tematów i patentów doświadczyłem, pewnie jak nie jeden tu... Aż szkoda że organicznej uprawy nie prowadzisz, bo ja akurat takie lecę, ale też widzę że tu też są i ine osoby na organicznych uprawach lecą, więc będę też liczył na wasze rady w przyszłości 😊 I czekam w 1 rzędzie na dalszy rozwój Moje są w podobnym czasie kwitnienia, i tylko z tego moje są podobne 🤣 Strawberry banan fem 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 6 Września 2022 Miały się nie powyciągać a się powyciagaly 😫 4 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kartek 109 Napisano 6 Września 2022 na tak wczesnym etapie możesz jeszcze coś połamać mi się wydaję i będzie miodzio 😁@Cali_Bastard ogólnie to masakra dobry wariat jesteś, piękny widok . Ja się postaram upchać niedługo 120x60x180, a ty masz boxa wielkości całego pokoju w którym stoi moja "skrytka na buty" @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gibexnator 227 Napisano 6 Września 2022 Fabryka 🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 6 Września 2022 @Cali_Bastard aj czlowiek czlowiek.. lampa za wysoko 😕 Chuj tam w to i tak jest petarda. Kozak jakich malo 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 6 Września 2022 49 minut temu, Kartek napisał: na tak wczesnym etapie możesz jeszcze coś połamać mi się wydaję i będzie miodzio 😁@Cali_Bastard ogólnie to masakra dobry wariat jesteś, piękny widok . Ja się postaram upchać niedługo 120x60x180, a ty masz boxa wielkości całego pokoju w którym stoi moja "skrytka na buty" Nie lubie łamać na kwicie, mam złe wspomnienia 😃 @Mr.Green pierdolenie 😎, jest tak jak zawsze, ta odmiana dosc mocno streczuje. Zajebie im 1000w hps na srodku jakos na koniec tygodnia tylko wiatru trzeba bedzie tez dołożyć bo się pewnie za ciepło zrobi ☀️💨 @Gibexnator zadna tam fabryka, standardem tego frm jest uprawa w schowku na grabie dlatego ci się tak wydaje. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shagyalonzo 30 Napisano 6 Września 2022 Tam pewnie wystarczy postać i człowiek na fazie 😅 jest ogień 🔥 Tak to już jest z dziewczynami, zawsze na odwrót niż chcemy 🤷🤣 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 20 Września 2022 Yo Panienki kwitną w najlepsze, trochę za bardzo ostatnio zminejszylem azot i jednej dostało się po dupie. Doszedł obiecany tysiaczek hps i extra wichura. 1 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kartek 109 Napisano 20 Września 2022 Ja pierdacze, jest kawał boxa, 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przedzior 239 Napisano 20 Września 2022 Ile donic tam w środku jest? 🥲 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 20 Września 2022 Trym mam nadzieję że ręcznie będzie😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 20 Września 2022 To wyglada jak jakas jaskinia u talibow wyjebana baka po brzegi 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 20 Września 2022 @Przedzior 16 @Zycienamaxa zawsze 😎 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 20 Września 2022 @Cali_Bastard ziom... one cos zolkna od tego hps-a 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 20 Września 2022 @Mr.Green Teraz mam rozkręcony na 800 ale po weekendzie wjeżdża pełen tysiak. Dopiero będzie żółć. Temperatury na dworze zaczęły wkoncu sprzyjać😈 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach