Mr.Green 4,309 Napisano 24 Sierpnia 2022 Shatter to cos z resyny? Rosin? 😮 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danczan 44 Napisano 25 Sierpnia 2022 (edytowane) @Mr.Green co to jest Resyna? ;O 13 godzin temu, Mr.Green napisał: Shatter to cos z resyny? Rosin? 😮 ROSIN Metoda otrzymywania ekstraktu Edytowane 25 Sierpnia 2022 przez Danczan @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 25 Sierpnia 2022 @Danczan haha nie wiem czy dobrze napisalem..:D z angielskiego "Rosin" czyli wyciskana zywica praską z temperatura 🙂 nie wiem czy dobrze to odmienilem 😄 i jak to po polsku dokladnie sie mowi 🙂 popraw mnie jesli zyje w bledzie 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danczan 44 Napisano 25 Sierpnia 2022 Jest Rosin i Resin O Resynie nie słyszałem ;). Rosin i resin dwie różne metody ekstrakcji jedna prasa druga gazem 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 25 Sierpnia 2022 @Danczan o widzisz.. 😄 a ja myslalem ze to jest to samo haha. Myslec nie znaczy wiedziec 😄 no dobra to jest english.. a po polsku? Rodzynki z palonka? Hehe 🙂 Ekstrakcji maszynka sam chce sprobowac 🙂 mysle ze z nastepnego grow bedzie duzo zywicy i zawsze ogladajac YouTuby chcialem tego sprobowac. Paliles ta zywice moze? Czy raczej.. wapowales ja? Bo jej sie chyba jako tako nie pali 😕 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danczan 44 Napisano 25 Sierpnia 2022 (edytowane) Pale to zamiast staffu ja sam sobie robię bho. Palenie nazywa się dabbing ja osobiście używam bonga ale można vapovac Edytowane 25 Sierpnia 2022 przez Danczan @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 25 Sierpnia 2022 @Danczan serio? I jak to klepie? Lepiej niz palony topek? Jest tak ze jako koncentrat ma to wieksza moc? A co to bho? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danczan 44 Napisano 25 Sierpnia 2022 To ma 60% thc. Zamiata a nie kopie . Bho - butan hasih oil 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 25 Sierpnia 2022 @Danczan czyli metoda z gazem.. nie jebie to potem tym gazem? Nic nie czuc? Jako produkt koncowy to sie czyms rozni czy maszynka czy gazem? Czy poprostu gazem taniej wychodzi i nie trzeba kupowac maszynki..? Kurde nakreciles mnie teraz na ta zywice 🙂 musze to ogarnac 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danczan 44 Napisano 25 Sierpnia 2022 @Mr.Green obejrzyj film na yt bho making of będziesz wiedział mniej więcej ocb. Ja mam cały sprzęt ekstraktor podkładkę laboratoryjna pompę próżniowa. Jak używasz oczyszczonego butanu i później trzymasz to w próżni przez odpowiedni czas uzyskujesz elegancki produkt jak z Californi 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 25 Sierpnia 2022 Ostatnie gięcie, croppingi i golenie zanim pokażą płeć. Mam nadzieje ze mocno nie wystreczują na kwicie i nie będzie potrzeba drugiego piętra siatki 😅 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 25 Sierpnia 2022 J A P I E R D O L E 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 25 Sierpnia 2022 @Danczan masz łeb stary, nie dla mnie już takie przejażdżki 😵💫😅 A dla moich potrzeb prasa wystarczy a wiem ze gazem da się więcej wycisnąć natomiast sam proces odparowywania gazu jest dość ekstremalny nawet bez płomienia bo ilosci zapachu/smrodu jest tyle ze cała dzielnia wie ze gotujesz 👨🏻🍳🤣 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 25 Sierpnia 2022 @Cali_Bastard to masz w sumie dwie uprawy teraz w scrog czy jak to wyglada..? 🤔 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 25 Sierpnia 2022 @Mr.Green caly czas się zastanawiam czy nie puszczę Woo bez siatki. Dobrze ten supercropping wjechał i są wystarczająco porozkładane i silne aby pójść bez siatki. Szkoda mi trochę czasu… 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danczan 44 Napisano 25 Sierpnia 2022 @Cali_Bastard dlatego podkładka jest laboratoryjna mega mała temp i dobrze przewiewnie miejsce az takiego smrodu nie ma aczkolwiek kumaty wiedział by ocb @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 25 Sierpnia 2022 @Cali_Bastard to lecisz bez siaty czlowiek 🙂 jak dadza rade a watpie bys im pozwolil by bylo inaczej to nie ma co 🙂 Jak dla mnie to najlepiej pokazuj wszystko co potrafisz 🙂 nie smiem narzekac 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 25 Sierpnia 2022 (edytowane) Nie żeby coś ale widziałem na cebulce zioło podpisane jako "Cali weed", jeśli to z tej uprawy to kupiłbym bo jest tu pięknie, a jednocześnie podświadomie chciałbym mieć możliwość zrobienia takiego grow, ale nie wszystko można mieć w życiu, na pewne rzeczy przyjdzie czas, więc jak będę miał bezpieczne miejsce to podejmę wyzwanie 😄 Edytowane 25 Sierpnia 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 26 Sierpnia 2022 Jak ty sie tam poruszasz? Czolgasz sie pod nimi czy jako to haha @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 26 Sierpnia 2022 @konopny_janusz okazje trzeba stwarzać samemu 😉 @Git tajemnica growerska 😎 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach