Gość Zielone krainy Napisano 17 Czerwca 2022 15 dzień kwitnienia. Ec 2,1 daje już green sensation, jakie mieszam z terra grow, calmag i biohumusem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 22 Czerwca 2022 20 dzień kwitnienia. Lecą szybko, bo śpieszą się do kosy, bardzo chcą już być palone. :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 22 Czerwca 2022 No Ci powiem ze nawet chyba ktos je pogania 😄 do tego jarania 😄 mega to leci, bez kitu 🪐 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 22 Czerwca 2022 Coś około 15 szczytów masz ? Ostatnim razem chhba miałeś dużo więcej ? ja ogólnie wygolilem wcześniej zbędne witki i zostawiłem jakoś 6-7 szczytów i widzę jak ładnie nabite i obrośnięte są w porównaniu do poprzedniego grow. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 22 Czerwca 2022 @Mr.Green Lecą szybko, teraz progres powinien być błyskawiczny, bo rośliny się dobrze rozkręciły. @Brazil Munster Wtedy było coś 17 szczytów na jednej, ale nie chciałem teraz dużo, bo robię pod siebie, wolę częściej uprawiać, a po mniej. Obecnie na jednej roślinie jest 8 szczytów, a na drugiej 7 szczytów i to powinno wystarczyć, weg dostały, jak u automatu, miały 28 dni, a na poprzedniej uprawie wega dałem około 40 dniowego, więc dość spora różnica. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PrzeMIX 207 Napisano 22 Czerwca 2022 One rosną ze zdjęcia na zdjęcie, widać spoore różnice masz do tego rękę i do tego "rozpędzania" rośliny. Będą głowy jak pięść 👊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 23 Czerwca 2022 Wrzucę zdjęcie z wyłączonymi ledami, bo widać na nim, jak ładnie się szronią. 21 dzień flo. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 23 Czerwca 2022 @Zielone krainy 3 tydzien a to wyglada jak za 3 tygodnie do kosy 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 23 Czerwca 2022 @Mr.Green Ładnie mi słodzisz:D Lecą szybko, ale z 50 dni jeszcze minimum posiedzą, a może i 60 dni. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 23 Czerwca 2022 Mowie jak jest 🙂 bez obaw, zakochany nie jestem 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano 23 Czerwca 2022 Ile mają wysokości? @Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 23 Czerwca 2022 (edytowane) @Lasir Nie wiem, nie mierzyłem, na oko w zależności od szczytu mniej więcej od 25 do 60 cm. W dzień zmierzę to napiszę dokładnie. Edytowane 23 Czerwca 2022 przez Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano 23 Czerwca 2022 Ok.Szybko rosną :) kupiłem oprysk z plagrona.Licze na efekty jak u Ciebie :) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 23 Czerwca 2022 @Zielone krainy co im teraz zapodajesz ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,966 Napisano 23 Czerwca 2022 Linki w razie W już czekają 😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 24 Czerwca 2022 @Lasir Co konkretnie od Plagron kupiłeś do oprysku? @Brazil Munster Obecnie A i B do coco od Plagron, green sensation i sugar royal. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano 24 Czerwca 2022 @Zielone krainy Vita race zakupiłem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 24 Czerwca 2022 @Lasir Nie stosowałem tego, powiesz, jak przetestujesz jak wyniki. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano 24 Czerwca 2022 Ok 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 27 Czerwca 2022 25 dzień kwitnienia. Jedzą, piją, rosną w domu 30 C na termometrze istne tropiki, ale rośliny to tropikalne dziewczyny i upały im nie straszne. :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach