PrzeMIX 207 Napisano 20 Sierpnia 2022 Mistrzostwo i wzór. Szosowe topy, wyszło więcej niż u mnie z 4 roślin 😅🤣. Jesteś pewien że po tygodniu doschły wewnątrz? Łodygi najgrubsze trzaskały? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 20 Sierpnia 2022 @PrzeMIX Jasne, ja się bałem, że to suche będzie znacznie szybciej , skoro w domu temperatury wahają się między 28-29 stopni C, ale wyszło dobrze, łodygi trzaskają. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pixel 60 Napisano 20 Sierpnia 2022 Elegancko, fajnie ci wyszły! Muszę przebić cię xD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skonsternowany 128 Napisano 21 Sierpnia 2022 @Zielone krainy Piekne topy 😀 wydaje mie sie , ze faktycznie te 150 gr mogloby nie byc dla Cb problemem 🙈 za to w jednej topie , na pewno bys tyle nie wyciagnal.. 😆😅 z przymruzeniem oka oczywiscie 😜 Graty psze pana 👌😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 21 Sierpnia 2022 @Zielone krainy Ty chyba miales kiedys stoisko z wata cukrowa 😄 ze to tak ladnie wyszlo 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 21 Sierpnia 2022 @Zielone krainy fajnie fajnie, jak na takie dwa niewielkie drzewka to wagowo elegancki wynik pomimo ze sporo kija tam jeszcze bym uciął przed ważeniem po łodygi długie wystają jak patyki od lizaków 😉 Raczej chyba jakos mega zbity nie wyszedł co ? Tak czy siak jak dobrze smakuje i klepie to najwazniejsze bo jak się domyślam tO jest na własny użytek chyba co 😏 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 21 Sierpnia 2022 (edytowane) @Skonsternowany Nie no z jednego topa 150 g to bez szans, ale z całego krzaka przy odpowiednio długim wegu bez problemu. @Mr.Green Z watą cukrową to miałem styczność ostatni raz jako małe dziecko , na jakimś festynie , potem już nie , bo mnie wnerwiały lepiące się łapska. @Cali_Bastard Top jest dość dobrze zbity, pewnie mógłby być minimalnie bardziej, jakbym potrzymał jeszcze z tydzień więcej, ale nie widziałem w tym już sensu, bo jest dobrze, w sumie tylko czepiając się , jakiś małych drobnostek mógłbym chcieć coś zmieniać, jak dla mnie każda uprawa u mnie mogłaby tak wyglądać i byłbym w pełni usatysfakcjonowanym wynikiem i jakością oraz mocą palenia. Owszem mnie handel nie interesuje, wszystko jest tylko na własny użytek. Edytowane 21 Sierpnia 2022 przez Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali 124 Napisano 21 Sierpnia 2022 (edytowane) @Zielone krainy elegancko 😄 Edytowane 21 Sierpnia 2022 przez Cali @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 21 Sierpnia 2022 @Zielone krainy a czy teraz sie wkurzasz jak Ci sie palce lepia od topow? 😄 czy tylko wata cukrowa feee heh 😛 tak zapytalem o ta wate bo topy wygladaja jakby je ktos na patyku kleil.. tak jak wate 🙂 w sensie ze takie duze 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 21 Sierpnia 2022 @Mr.Green Ogólnie nie lubię lepiących palców, bo to w pewien sposób utrudnia funkcjonowanie, jak wszystko się do twoich dłoni lepi, same palce ci się sklejają, he jak dla mnie nie zbyt komfortowe odczucie, ale co kto lubi. ;) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 31 Sierpnia 2022 @Tester Możesz przenieść fotorelacje do zakończonych. Ostanie zdjęcie na koniec i za chwilę zaczynam nową fotorelacje, ale z jedną rośliną, kupiłem już w tym celu odpowiednią doniczkę, więc za chwile start od nowa z jedną pestką Acapulco gold, ale pobawię się z nią innymi treningami i zobaczę ile się da z niej zrobić. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 642 Napisano 31 Sierpnia 2022 Już się nie chwal tyle ;)) powiedz lepiej ile litrów ma ta doniczka.co wymyśliłeś?siateczka jakaś czy może mainlining? ;) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 31 Sierpnia 2022 @Lasir Około 14 l , ale pewny nie jestem, nie kupowałem w grow-shopie, ale z markecie. Treningi będą inne niż dotychczas, poczekaj , zobaczysz, co sie stanie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MiraiiNikki 463 Napisano 31 Sierpnia 2022 @Zielone krainy a co to za 2 druidyczne dildosy w słoju? 😂 Startuj Master Yoda Of Skun następny projekt, już się doczekać nie mogę 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 31 Sierpnia 2022 (edytowane) @MiraiiNikki 2,5- 3 litrowe słoje te duże, 1,4 l ten pomiędzy nimi, a wszystko z marketu, to na ogórki kiszone, ale zdało się na topy. ;) Zobaczysz ile sensei - zielone krainy, czyli król zieleni wyciągnie z jednej rośliny, gdy będzie ciągnął ją na maksymalny plon na powierzchni 0,32 m2. Edytowane 31 Sierpnia 2022 przez Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 2 Września 2022 @Zielone krainy czekamy na mistrza @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach