Gość Zielone krainy Napisano 30 Lipca 2022 @PrzeMIX Dzięki ziomku, szafka jest dość sensownie zaplanowana, proste patenty, które się sprawdzają, co ostatecznie pozwala na wyciągnięcie z niej pokaźnego, jak na rozmiar powierzchni plonu. @Cali_Bastard Będę obserwował rozwój sytuacji, ale do 74 dnia raczej nic nie powinno się stać, jak dla mnie to bezpieczny termin, ale jak wizualnie roślina szybciej oczyści się z nawozów to lekko skrócę okres lania samej wody. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 31 Lipca 2022 W dniu 29/07/2022 o 23:15, Mr.Green napisał: @Zielone krainy niby wszystko mozliwe ale jednak troche tak slabo szukac palenia tutaj na forum.. jako zwykly palacz jakby mi sie chcialo jarac to w zyciu bym nie szukal opcji na forum nie wiadomo gdzie i u kogo 🙂 Co innego jakby sie dobry zapytal czy udyr czy ktos aktywny, a ten typ to wgl nic, zadnych postow, komenatrzy a odrazu pytanie o skuna.. Widac ze pies, tempy jak przecinak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 31 Lipca 2022 @Git no ta tepota to pasuje do kraweznika 😄 bo normalny jaracz sie tak nie zachowuje bo ja bym tak nie zrobil bo bym pomyslal ze odrazu ktos pomysli ze jestem psem 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 31 Lipca 2022 @Git @Mr.Green Możecie mieć racje. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 1 Sierpnia 2022 60 dzień kwitnienia, roślina po prawej, czyli Dos Si Dos 33 od dzisiaj nie dostaje nawozów, czas na wodę i miód. Acapulco gold jeszcze potrzymam trochę dłużej na nawozach. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 2 Sierpnia 2022 @Zielone krainy piękne pałki Jaka wilgotność w boksie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Sierpnia 2022 @Zielone krainy Sporo się zmieniła od ostatniej pory jak ją widziałem jest duży progres. 💪 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 2 Sierpnia 2022 @Barney's Dzięki ziomku, wilgotność powietrza około 50 %. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 2 Sierpnia 2022 @Zielone krainy one sie juz kwadratowe robia od tego puchniecia 😄 maszyneriaaa 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 2 Sierpnia 2022 @Mr.Green "Kwadraty" robi ten Dios Si Dos 33, będzie pił teraz wodę z miodem, bo czeka go kosa pewnie około 70 dnia. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 6 Sierpnia 2022 65 dzień kwitnienia, za 5 dni kosa tej po prawej , czyli Dos Si Dos 33. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dumel89 97 Napisano 6 Sierpnia 2022 Palki po same korzenie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 6 Sierpnia 2022 @Dumel89 No i tak ma własnie być, by jak trzeba było to można ich użyć do samoobrony :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr111111 192 Napisano 6 Sierpnia 2022 @Zielone krainy na jakich trichomach są ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 6 Sierpnia 2022 @Piotr111111 Dos Si Dos 33 mnóstwo bursztynów i mleka, a Acapulco gold mleko i lekko bursztynu, ale znacznie mniej niż Dos Si Dos 33. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr111111 192 Napisano 6 Sierpnia 2022 @Zielone krainy to git ja tam chce zrobić zeby miec energie na przezroczysto mleczne ale boje sie ze wtedy bedzie mala moc ze bede musial duzo wypalic zeby klepło @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 6 Sierpnia 2022 @Piotr111111 No to wiadomo kumpel inną tolerancje mamy i inne potrzeby. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 672 Napisano 7 Sierpnia 2022 (edytowane) Ile tego miodu na litr dajesz ? sprawdzales to już wcześniej i masz jakieś dowody działania tego zabiegu ? Edytowane 7 Sierpnia 2022 przez Cali_Bastard @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Sierpnia 2022 (edytowane) @Piotr111111 Bo tak jest mordzia, mojej naturki muszę zjarać z 3 nabicia, ale zakurwiony potem jestem niemiłosiernie, też przewaga mlecznych trichomów u mnie była. Edytowane 7 Sierpnia 2022 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 7 Sierpnia 2022 @Cali_Bastard Ty z miodem nic nie kombinuj.. bo przy twoich powierzchniach jak zaczniesz dodawac miod do kazdego planta to miodu w Polsce braknie jak cukru 😄 a ceny na europejskich rynkach pojda w gore.. 😄 a moje dzieci miod lubia 😄 @Zielone krainy wez zmien rozdzielczosc jak robisz zdjecia.. bo serio takie duze pixele sa na zdjeciu ze topy kwadraty wychodza 🙂 Po Twojej relacji oraz Udyr-ka naszego ulozonego:) stwierdzam ze od nastepnego grow usuwam popcorn i czyszcze doly z wieksza skutecznoscia niz Domestos zabija bakterie 🙂 U mnie akurat duzo smieci jest ponizej.. a moglo to isc w glowne topy 🙂 wiec trzeba brac przyklad 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach