Mr.Green 4,309 Napisano 14 Maja 2022 @Rzeźnik-u nikt sie nie piekli a stresu bron boze nikt tu nie chce :))) debatujemy tylko :)) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 14 Maja 2022 To łapcie jeszcze widok do tych refleksji - trasa Holandia - Polska, majowy poranek na A2 😄 Będzie się lepiej debatowało 😁 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 14 Maja 2022 Ooo elegancko. Do tego lolo odpalam i lecimy 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
guma1993 73 Napisano 15 Maja 2022 @Mr.Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 15 Maja 2022 @guma1993 ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
guma1993 73 Napisano 15 Maja 2022 @Mr.Green pomyłka sorki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 17 Maja 2022 (edytowane) Miałem dodać coś na przyszły weekend, ale pokorciło mnie zrobić im sesyjkę. Środkowy coś nie może odżyć, jak będzie z niego piona to będzie git, ale reszta jakoś tam sobie radzi :) Każda w innym stopniu kwitnienia, niektóre zaczynały się rozjaśniać to podsypane są krowim łajnem, tej z tyłu po prawej pomogło, więc czemu reszcie ma nie pomóc. Nie jestem w stanie określić kiedy ścinka, macie jakieś pomysły? Ja bym jeszcze minimum miesiąc trzymał... Edytowane 17 Maja 2022 przez Rzeźnik 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 17 Maja 2022 @Rzeźnik gdybyś podał ich wiek to można gdybać ile zostało im czasu 🙂 Ale sporo to napewno. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zwiezak966 52 Napisano 17 Maja 2022 Ojjj one jeszcze spuchną i to fest 😄 Polecam zakupić jakiś mikroskop kieszonkowy 60x albo 120x, ocenisz trichomy i będziesz wiedział kiedy ścinać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 17 Maja 2022 @zwiezak966 To dobrze, bo się zastanawiam ile tak średnio kwitnienie trwa, bo to niby automaty są, wiem, że producenci walą w chuja z czasem ścinki, ale że aż tyle? 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zwiezak966 52 Napisano 17 Maja 2022 @Rzeźnik który to dzień kwitnienia ? Z tym czasem kwitnięcia to różnie jest z tego co wiem, jedne dochodzą szybciej, drugie wolniej. Tak patrzę na te zdjęcia i wyglądają jak by jeszcze sporo miały przed sobą. Topy już są fajne, ale moim zdaniem jeszcze nabiorą masy. Teraz jeszcze nie są zbyt gęste, przeglądałem growdiaries z uprawy jack herera zanim kupiłem nasionko i wiem, że dużo konkretniejsze te topy powinny być w momencie ścinki. Takie moje zdanie - nadal amatora, co muszę podkreślić 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 17 Maja 2022 (edytowane) Ja nie chce go ściąć za szybko właśnie, nie mam ciśnienia na palenie, ale nie wiem kiedy odpuścić nawozy, a dokładnie to kiedy odpuścić azot, żeby przeszły spokojnie do jesieni 1 maja tak zaczęły kwitnąć Edytowane 17 Maja 2022 przez Rzeźnik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 17 Maja 2022 @Rzeźnik 2 tygodnie przed planowanym ścięciem podlewać zacznij samą wodą i to wystarczy. Dopóki nie masz przenawożeń to możesz lać wszystko żeby dobrze rosły. 4-6 tygodni śmiało Ci to jeszcze postoi. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 17 Maja 2022 @Udyr Tak myślałem, no to bajka wtedy, że nie trzeba się tak z tym cackać dokładnie, czyli daje im papu dopóki nie uznam, że zaraz eksplodują i czas ścinać 😁✌️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przedzior 239 Napisano 17 Maja 2022 @Rzeźnik w hydro lepiej wypada niż w ziemi? Jakie odczucia? Jakiś gotowy setup zamówiłeś? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 17 Maja 2022 @Przedzior ale ja tu glebę mam, Byku 🙂 do hydro to musiałbym być na swoim, za duza inwestycja żeby mi zajebali, a przede wszystkim nie ta wiedza jeszcze 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 23 Maja 2022 (edytowane) Żółty odżył i stopniowo zielenieje, a także zauważyłem gwałtowny przyrost kwiatów, więc może jednak nie piona a dycha z niego będzie hahaha, reszta puchnie cały czas, lampa na 100% 50 cm od szczytów, rośliny dostają praktycznie co podlanie koktajl z bioblooma+bioheaven+topmax+activera. Co 2 tygodnie (jakoś co 6 podlanie) calmag zamiast blooma, wcześniej dawałem w oprysku, ale przestałem jak zaczęły się tworzyć kwiaty. Jest tam dość ciepło i wilgotność podskoczyła, więc zakupiłem BiobizzLeafcoat i po podwójnym oprysku nie przekracza 70% wilgotności przy temperaturze średnio 27 stopni. Edytowane 23 Maja 2022 przez Rzeźnik 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zwiezak966 52 Napisano 23 Maja 2022 @Rzeźnik eee no kolego, ładnie się kwiaty związały 😄 Pozazdrościć takiego buszu. Jak tak dalej pójdzie to plony będą konkret. Trzymam kciuki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 23 Maja 2022 One się dopiero rozpędzają 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 23 Maja 2022 No napuchlo towarzystwo i to elegancko 🙂 sa identyczne czy roznia sie troche topy poszczegolnych dziewczyn ? 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach