Gość Zielone krainy Napisano 27 Lutego 2022 @konopny_janusz Ale ty chcesz przewagę bursztynu i kanapowca? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 28 Lutego 2022 @Zielone krainy z 10-20% bursztynu chce chociaż. Liście są w coraz gorszym stanie, wysysają się, azotu już nie daje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 28 Lutego 2022 @konopny_janusz Jak się wyjadają mocno to dawaj azot , bo ci się wyssają całkiem, a ty z tego, co pisałeś chcesz je jeszcze miesiąc trzymać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 28 Lutego 2022 (edytowane) @Zielone krainy nie wiem czy to azot. Liście się suszą później wypadają Edytowane 28 Lutego 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 28 Lutego 2022 @konopny_janusz Azot i inne pierwiastki wyciąga ci roślina substancje odżywcze z liści, bo to jej magazyn energii, a robi tak, bo jej nie dostarczasz wszystkiego, co jest jej potrzebne, by się mogła prawidłowo rozwijać, więc się wyjada. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 28 Lutego 2022 @Zielone krainy tak wygląda, czyli dalej azot dawać? Myślałem że ten w bloomie wystarczy bo daje aż 10ml @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 28 Lutego 2022 (edytowane) Nie będę chamski, ale fakt za mało mają zieleni w sobie. Jak uznasz za spam to usunę 😄 Edytowane 28 Lutego 2022 przez Udyr @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 28 Lutego 2022 @konopny_janusz Karm, bo jak ci zaczną usychać liście przytopowe, to albo będziesz je na bieżąco usuwał pęsetom, by nic suchego nie było w topie, albo zwiększysz sobie ryzyko plechy i utraty topów. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 28 Lutego 2022 (edytowane) @Zielone krainy dobra to jutro wleci coś typu 4 ml bio grow 8 ml bio bloom 2ml pk 4 topmax. Też nie chce żeby ją blokować azotem Edytowane 28 Lutego 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 28 Lutego 2022 @konopny_janusz Ta jakie blokować azotem? Nie jest ciemna, abyś coś miał blokować, ale wyjeść ci się nie może całkiem, bo będziesz miał game over. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 28 Lutego 2022 (edytowane) On 2/26/2022 at 11:36 PM, Zielone krainy said: @konopny_janusz NIe musisz, lepiej zbombarduj bloom i pk , większe dawki, ale oczywiście bez szaleństwa. Ale tu pisałeś żeby bio grow już nie dawać : D To ile go dać 4ml wystarczy? Edytowane 28 Lutego 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 28 Lutego 2022 @konopny_janusz No ale mówiłeś, że nie dajesz azotu, myślałem, że całkiem bloom odstawiłeś. 11 hours ago, konopny_janusz said: @Zielone krainy z 10-20% bursztynu chce chociaż. Liście są w coraz gorszym stanie, wysysają się, azotu już nie daje Bloom wystarczy, nie musisz wracać do grow, ale lej syte dawki. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 28 Lutego 2022 (edytowane) @Zielone krainy jak syte, 10ml daje a max zalecane jest 4. 12 nie będzie za dużo? W połączeniu jeszcze z pk 2ml Może faktycznie trochę growa trzeba, ale coś bezpieczniej zagrać i dać np skromnie 2ml Edytowane 28 Lutego 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 28 Lutego 2022 @konopny_janusz Sensownie jest pomieszać, dać z 5 ml grow i z 6 ml bloom, do tego 2 ml pk. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Marca 2022 12-12 z nasiona leciales czy dlaczego ona taka mała? Jak auto i to te z tych krótkich. Ale kwiaty grube. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 3 Marca 2022 (edytowane) @Zielone krainy tak też zrobiłem i zaczęły puchnąć albo mi się wydaje @Jerzy trening i krótki weg, 18/6 było przez 27 dni, później 12/12 Weg leciała na żarówkach, na flo dałem ją pod lampy Nie wiem czy takie grube kwiaty, widziałem grubsze, ale calyczas puchną. Jeszcze jest trochę liści w dobrym stanie więc już raczej pewne że do końca uprawy dotrwa. Musiałby mi chyba plant spaść na ziemię albo lampa spaść na planta żeby nie dotrwał Edytowane 3 Marca 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 3 Marca 2022 @konopny_janusz Robią się coraz masywniejsze, ale jeszcze nabiorą rozmiarów, trzymaj dalej, jakie mają trichomy? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 3 Marca 2022 @Zielone krainy mleczne @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 3 Marca 2022 @konopny_janusz no to jeszcze z 2-3 tygodnie i kosa, jak chcesz jakieś 30-40 % bursztynowych. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 3 Marca 2022 (edytowane) @Zielone krainy z resztą sam oceń, ciężko tym dobre zdjęcie zrobić, ale według mnie jest sporo mleka Edytowane 3 Marca 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach