Gość Zielone krainy Napisano 7 Lutego 2022 @konopny_janusz Ta roślina nie stoi na tym od 135 dni , niedawno to zbudowałeś , nie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 7 Lutego 2022 @Zielone krainy ale inna roślina kiedyś na tym była @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 11 Lutego 2022 (edytowane) Aktualizacja Usuwam po kilka lisci co jakiś czas padają żółte Dzisiaj dawka 7 bloom 4 top-max 2 pk 0,6 calmag Edytowane 11 Lutego 2022 przez konopny_janusz 2 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 13 Lutego 2022 (edytowane) Dzisiaj dowale aż 10ml bloom 2ml pk 4ml top-max 0,3 calmag liście przytopowe wysysają się widzę po końcówkach Pozdro Edytowane 13 Lutego 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 13 Lutego 2022 @konopny_janusz Niech jej gleba żyzną będzie 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 13 Lutego 2022 ciekawe ile wyjdzie materiału @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 18 Lutego 2022 Januszu jak sytuacja ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 18 Lutego 2022 @konopny_janusz Co to za link do bloga wstawiłeś? Tester ci to chyba usunął, bo nie da się na to już wejść. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 18 Lutego 2022 (edytowane) @Zielone krainy @Brazil Munster wrzuce zdjęcia jak się coś zmieni, póki co leci sobie dalej plant, daje dawki typu 10ml bloom 2ml pk, 4ml top-max, czasem trochę calmagu a czasem cannazym. Jakiś nowo zarejestrowany typek wrzucił link, ja cię tylko oznaczyłem w jego wpisie i napisałem dla beki komentarz że to coś dla ciebie : D bo tam był link do jakichś anonsów coś typu roksa sugerując po nazwie, ale ja w to nie kliknąłem bo strona może być podpuchą i mogą pobierać później ip od ludzi którzy kliknęli Edytowane 18 Lutego 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 18 Lutego 2022 @konopny_janusz Ok widziałem tylko w zgłoszeniach, że coś z blogiem o tematyce udostępniania innym "dupy" za mamonę, ale akuratnie taki typ kobiet nie jest dla mnie, nie jadam odpadków ze śmietników i nie korzystam z usług takiego rodzaju kobiet. :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 18 Lutego 2022 @Zielone krainy spoko, myślałem że się skusisz jednak, świat wychodzi naprzeciw nam, teraz ludzie myślą zasadą co jest moje to i twoje, masz częstuj się ale zapłać : D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 18 Lutego 2022 @konopny_janusz Nie startowałbym do tych księżniczek, bo nie chciałbym ci twojej przyszłej królowej złowić. Ty jesteś księciem tylko ty masz prawo do ręki takich księżniczek:D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 18 Lutego 2022 (edytowane) @Zielone krainy Kuurde widze że nie znasz się na żartach, pewnie już nie jedną taką złowiłeś po czym zaprowadziłeś do swojej zielonej krainy, a nawet nie jesteś tego świadom 😄 😄 Edytowane 18 Lutego 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 18 Lutego 2022 @konopny_janusz Ja nie jestem odpowiednio wysoko urodzony, jak ty, by starać się o rękę kobiet z wyższych sfer, jak tamte panie z linku. :D Ta też jaja sobie robię, zjarany jestem, to nie spina. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 18 Lutego 2022 (edytowane) @Zielone krainy spoko : D Ja nic o związku nie wspominałem, tylko myślałem że cie zaciekawi może na 1 noc jakbyś sobie zamówił z tej strony mi to podejrzanie wygląda, czasem jakiś typ na czacie pyta czy ktoś ma zioło sprzedać Myślisz że to jakaś akcja? Edytowane 18 Lutego 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 18 Lutego 2022 @konopny_janusz Nie wiem, ale to śmierdzi, wiadomo, że jest spora szansa, że to ustawka. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 19 Lutego 2022 @konopny_janusz @Zielone krainy Gratulacje jubileuszowych 50 stron xd 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 19 Lutego 2022 (edytowane) @onyx jebnal prąd wczoraj plant miał dzień tylko 6h światła zamiast 12 xd Edytowane 19 Lutego 2022 przez konopny_janusz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 19 Lutego 2022 (edytowane) Żeby nie było że nie ma aktualizacji Szczytów jest sporo. Średnio to puchnie, jeszcze zostało trochę czasu jakieś 2 tygodnie do pełnych 90 dni, ale najwyżej dłużej potrzymam. Szkoda ze dołów nie wycinałem w ogóle bo cała moc kwitnienia idzie w całego planta zamiast w górę. Ale nie tłumaczę się już tylko lepiej będę karmił przez te ostatnie parę tygodni. Robię serie podlewań 8-10ml bloom 2,5 pk 4 top-max, zobaczymy co z tego wyjdzie Edytowane 19 Lutego 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 19 Lutego 2022 @konopny_janusz Roślina potrzebuje czułości i ciepła, nie zaszkodzi delikatne głaskanie listków. Na noc sprawdza się śpiewanie kołysanek, a w dzień coś szybszego, jakieś takie jamajskie rytmy. :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach