Tomaszszym 189 Napisano 5 Listopada 2021 Banan @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 5 Listopada 2021 @Tomaszszym który to tydzień zmiany światła @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 5 Listopada 2021 I następna bazia @Barney's to automaty światło jest cały czas 20/24 pełna moc chodzi bite dwa tygodnie jak nie trzy jeżeli by zaczęły puchnąć jak ostatnim razem to by było kozacko wydaje mi się ze wszędzie bd pełno drobiu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 5 Listopada 2021 @Tomaszszym ja już bym nic nie golił dostaną szoku i nie będą puchnąć w najgorszym wypadku foxtalie Bardzo duże ci wyrosły ładnie one dopiero zatrzymały wzrost teraz dopiero będą nabierac masy Tej ostatniej to nawozu dać więcej albo za dużo podlewasz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 5 Listopada 2021 @Barney's po ostatnim goleniu lemon mi się zastopował chyba za ostro go potraktowałem . Co to są foxtalie 🤔bo trochę nie czaje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 5 Listopada 2021 Koledzy moglibyście pomoc? Wrzucilem temat bardzo mnie intrygujący a mianowicie moj krzaczek sie zawija do gory a liście sa zdeformowane. Jeden liści nawet pękł mi w pol. Pomocy!!! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 5 Listopada 2021 @Barney's spoko Rozwiklalen zagadkę wuj gogle mnie oswiecil @Barney's @Git @Zielone krainyZerknijcie do kolegi@kubus425 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 5 Listopada 2021 @Tomaszszym foxtalie od stresu mocnego światła itd ciężko mi to opisać ale dziwnie topy wyglądaj nie pachną i 0 szronu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 5 Listopada 2021 @Barney's nie mi wyświetliło zdjęcie kłosów zboza kminkiem ze bd drobnica 😂😂😂 w centrum pod lampa wyjaśnia mi póki co liście te banany planuje dziś zbombardować pk bostem i floresem ma w huj kwiatów dosłownie każda odnoga pokryta jest kwiatem od spodu do góry także zdaje mi się ze ma większe zapotrzebowanie na papu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 6 Listopada 2021 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 6 Listopada 2021 @Zielone krainy idac za twoim wskazówkami odnośnie lampy wreszcie przełamałem lenistwo i obróciłem wtyczkę w lampie i jest noc 100 procentowa ciemnia wiec następny rzut sezony😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 6 Listopada 2021 @Tomaszszym No to qra, jak dla mnie tylko fotoperiody, sam nie widzę sensu w auto. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 6 Listopada 2021 @Zielone krainy zawsze coś nowego i trochę czasu na przygotowanie w zanadzrzu Boost robi robote @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 6 Listopada 2021 @Tomaszszym To też, ale glównie lepszy temat dają, a każdy w indoor sobie roślinę może przełączyć sam kiedy chce, więc auto mu jest na nic tak naprawdę. Karm rośliny, bo głodne , ale nie azotem, bo mają go za dużo w stosunku do P i K. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 6 Listopada 2021 @Zielone krainy wczoraj wolałem im po 1,5 l na donice 40ml bost normalne dawki flores i pk do tego canazym i calmag i bałem się ze to za dużo pk i flores razem ale nie widzę by coś się działo banany zaczynam podlewać oddzielnie ze względu na większe zapotrzebowanie Miałem je łamać spinaczami ale odłożę na za tydzień nie robiłem przecinki z obawy na stres dodatkowo dołożyłem jeden wiatrak na dolne partie od nast tygodnia wstawię osuszacz bo ostatnim razem lemona atakowała plecha @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 6 Listopada 2021 @Tomaszszym I tak wołają o pierwiastki, bo widać to po szczytach, na jakich pokazują się niedobory, ale nie tutaj, ale na poprzednim zdjęciu robionym w czasie ciemni. No i strasznie gęsto masz, moim zdaniem za wiele niepotrzebnych szczytów, sam u siebie obecnie staram się pilnować, by szczyty miały więcej przestrzeni. Wyciąłem w czasie ostatnich dni około 20 szczytów, jakie źle rokowały. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 6 Listopada 2021 Patrzcie na to 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 6 Listopada 2021 @Zielone krainy nie potrzebnie dorzuciłem jeszcze jednego lemona jest 2tyg późniejszy bez treningu dopiero zaczyna kwitnąć no i nie dopilnowałem lst .W bananie wystrzeliło w huj szczytów teraz każdy jest porośnięty tylko drobnym kwiatem imię chce przesadzić ze stresem bo poniosło mnie z jednym lemonem @konopny_janusz przypomina mi donice z ziemia😂😂😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 6 Listopada 2021 @konopny_janusz Widzę, że zaadoptowałeś kubeł na śmieci na doniczkę, ty to pomysłowy jesteś, jak nie wiadro od mopa to kosz :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 6 Listopada 2021 @Zielone krainy tu akurat nie trafiłeś bo to jest doniczka akurat, starałem się wybrać tą najładniejszą 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach