konopny_janusz 1,008 Napisano 31 Października 2021 (edytowane) @Tomaszszym obyśmy mordo coś mieli z tych zbiorów ty ze swoich ja ze swoich, już kasy nie liczę bo większość rzeczy zostaje po uprawie, nawozy, lampy i inne fanty, najgorszy jest stracony czas Edytowane 31 Października 2021 przez konopny_janusz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 31 Października 2021 Otóż to. Czas jest najgorszy bo go nie da sie kupić. A resztę idzie kupić:D Co do filtra to mam już 2 😄 i na obu mam gwarancję do 12msc. Tyle że jeden po 2 msc już daje zapach A drugi po tygodniu i chuj już to wir o co w końcu chodzi. Wymieniłem i przewody itd. Teraz dałem filtr w namiocie ba ssaniu A drugi na wylocie powietrza u narazie zero zapachu 😄 wkuwkurwiam się że jebie bo miało nie jebac. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 1 Listopada 2021 @konopny_janusz @Brazil Munster Nom szkoda przejebac na przypale 3 miechy i lipa z tego @konopny_janusz @Brazil Munster oby wyszło powyżej progu rentowności @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 1 Listopada 2021 @Tomaszszym fajnie jakby z kranu już leciała gotowa 6,2 - 6,5 pH woda do podlewania. U mnie nawet odstana 24 godziny przekracza normę o czym wcześniej nie byłem świadomy. Słyszałem o Dobrowiance, że podobno ma 6,5 pH. Kupię jutro i sprawdzę, bo wolałbym ją kupować cały czas i nie pierdolić się z kranówą i pH minus @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 1 Listopada 2021 @konopny_janusz przecież zbić PH to dosłownie chwila. Ja na 12L wody twraz np daje 1.5ml ph minus z plagrona i mam 6.1 Kilka razy zamieszać i gotowe. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 1 Listopada 2021 (edytowane) @Brazil Munster taa, gorzej jak się nie ma ph minus którego akurat zapomniałem kupić, wtedy wlatuje cytryna : D 10 różnych specyfików na starcie, cannazymy, rhizotonic, grow, flo ochujeć można 😄 Edytowane 1 Listopada 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,138 Napisano 1 Listopada 2021 @konopny_janusz zbić przy małej ilości wody możesz i cal-mag. Dużo ppm nie doda ale kwas obniży pH, ja tak zbijam moje 7.1/7.3 do 6.3-4 pH dodając 0,2-3ml do 2l wody. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 1 Listopada 2021 @Udyr ja kupię pH minus, tylko Żal mi trochę swoich plantów ze do tej pory leciałem na oko, a zaczynać teraz od nowa to ponad miesiąc stracony. Kiedyś tak na oko właśnie udało mi się dokończyć uprawę z całkiem spoko wynikiem 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 1 Listopada 2021 Ja daję akurat suple z AN wiec nie martwię się o PH. Ale profilaktycznie zawsze sprawdzę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 1 Listopada 2021 @Brazil Munster @konopny_janusz Ja na 10 l wody z nawozami daje około 5ml próbowałeś octem pare kropel @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danczan 44 Napisano 1 Listopada 2021 Te Twoje krzaczki bez urazy wyglądają jak jakieś habazie z lampki ck stoi na biurku ;O @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 1 Listopada 2021 @Danczan no i huj mi sie tez tak kojarzyły i nie urazam się @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 1 Listopada 2021 @Tomaszszym Ja bym ziomku pozbył się najsłabszych szczytów, jakie dobrze nie rokują, zostawiłbym tylko te lepiej rozwinięte i to w nie inwestowałbym i energie świetlną i nawozy. Sam u siebie dzisiaj zrobiłem wycinkę każdego szczytu, jaki był na tyle marny, że w mojej ocenie bezsensem było go trzymać, bo co tam wyrośnie , jakiś mały śmieszny topek, jaki będzie pobierał energie świetlą i nawozy do wzrostu ? Lepiej by roślina skupiła się na tym, co się u niej może w pełni optymalnie rozwinąć. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 1 Listopada 2021 @Zielone krainy dobrze prawi. Defoliacje zrobiłeś teraz bym wycinal tak jak mówi. To energia pójdzie w główne szczyty i będzie coś z tego. Bo tak to będą małe puste, ciurki. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 2 Listopada 2021 W sobotę bd działał @Zielone krainy @Brazil Munster ale selekcja ciężka jest @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 2 Listopada 2021 @Tomaszszym To, co liche, słabe, najcieńsze wytnij. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rusy 1 Napisano 3 Listopada 2021 @Tomaszszym odczytaj wiadomość pv bo mam kilka pytań @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 5 Listopada 2021 Tak to dziś wyglada @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 5 Listopada 2021 Wypierdolilbym caly dol tych roslin, tam nic nie wyrosnie a zabierze cenna energie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 5 Listopada 2021 @Git jutro zamierzam działać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach