Brazil Munster 709 Napisano 2 Października 2021 (edytowane) Na bank jutor mija 8 tyg od wyjścia z ziemi. Więc kwitnie równe 5 tyg. Więc pewnie 3-4tyg i powinien być jej kraniec końców. Martwi mnie tylko to że na tych liściach wchodzi też brązowy kolor . I końcówki liści są poprzypalone Edytowane 2 Października 2021 przez Brazil Munster @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysztof_Krzys 28 Napisano 3 Października 2021 (edytowane) @Brazil Munster 3-4 to nie dwa 😉 Przypalone więc już przedobrzyłeś prędzej. Edytowane 3 Października 2021 przez Krzysztof_Krzys @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 4 Października 2021 Panowie warto dawać jeszcze siatkę na te moje krzaczki? Bardziej chodzi mi zrobić jeszcze defoliation i wrzucić siatkę bardziej zeby robiła za zadanie podparcia jak zacznie już ładnie puchnac ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 4 Października 2021 1 godzinę temu, Brazil Munster napisał: Panowie warto dawać jeszcze siatkę na te moje krzaczki? wcześniej mogłeś dać, teraz masz już spore topy i bym odpuścił @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 4 Października 2021 @Tester W razie w będę patykami je podpierać. Dajac nawozu na kwitnienie mogę bez problemu dorzucić pół dawki grow w jednej porcji wody? O ile ec mi nie wywaliza wysokie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Października 2021 @Brazil Munster dając nawozu na kwitnienie powinieneś suplementować magnez , a praktycznie każdy calmag ma w składzie azot więc ten lekki niedobór tym wyrównasz , poza tym by roślina absorbowała dobrze PK potrzeba właśnie magnezu . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 4 Października 2021 @Vampidrut czyli dawanie supli na grow mija sie z celem. Ok zamówię calmag. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 5 Października 2021 Takie liście na automacie. I na jednym sezonie te ciemne kolory. To z tabeli jakby magnez tak jak kolega wyżej mówi. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysztof_Krzys 28 Napisano 5 Października 2021 (edytowane) @Brazil Munster Nie nie mija się z celem. Celmag tak czy siak musisz aplikować 👌 W dniu 04/10/2021 o 18:17, Tester napisał: wcześniej mogłeś dać, teraz masz już spore topy i bym odpuścił Jasne że możesz dać siatkę, nawet na tym etapie tylko będzie to trudniejsze. Jeszcze spuchną (= Najlepiej takie rzeczy zrobić do 3 tyg kwitnięcia. Sam daje dopiero w 3 - 4 lepsze to niż później podwiązywanie jak się wyginają wszystko się klei a ty się de denerwujesz i yxz sam na siebie. Są jeszcze bambusowe kijki. Zrób siatkę albo przygotuj kijki. Ja proponowałbym siatkę z kijkami będzie więcej xyz. 😃 Edytowane 5 Października 2021 przez Krzysztof_Krzys @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 5 Października 2021 @Krzysztof_Krzys Po co ta siatka w takim stadium ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 5 Października 2021 We czwartek minie równe 3 tyg jak rośliny zakwitly. Cal mag Zamówiony. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysztof_Krzys 28 Napisano 6 Października 2021 (edytowane) @fxxx1337 Nie przeczytałeś że zrozumieniem. W celu uniknięcia wyginania się łamania co najgorsze gałęzi. Siatka w celu zastąpienia zabawy z kijkami podtrzymania uginających się gałęzi. Albo jedna siatka albo naście kijków. Szybciej łatwiej siatkę. Jezeli chodzi o trening owszem za późno ale w celu pomocy jak najbardziej! Edytowane 6 Października 2021 przez Krzysztof_Krzys @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 6 Października 2021 @Krzysztof_Krzys No niby można, ale wątpię że ich ciężar byłby tak duży że by się wyginaly @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysztof_Krzys 28 Napisano 6 Października 2021 @fxxx1337 Nie wiem szyszki kolegi spuchną ale moje ostatnio przerosły moje oczekiwania, gdyby nie pomoc obalałyby się na boki wyginajac w dół co za tym idzie światło szło w xyz. I tak wszystkiemu nie da się zaradzić czasem coś wychodzi w czasie i trzeba działać szybko ale w przypadku kolegi... ma czas i może zaradzić jego decyzja. 😃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 9 Października 2021 Dzień 63. 22 Dzień kwitnienia Roślinki jak narazie rozwijają się chyba bez zarzutów. Rośliny dostają już pełne dawki nawozów od AN. Podlewam je 1.5L co 3 dni ale tera widzę że co 3 dni to za rzadko. Lepiej dawać 1.5L co2 dni czy jednak 2L co 3 ? Donice mam 14L Temp 27-8/20 teraz cieplej na zewnątrz to w nocy mam ciut wyższa. Wilgotność do 55% Gratisowy white AK mysle ze od jutra zapodam mu overdrive i za 3 tyg maks scinka, jak myslicie? Jutor mija 9tydz. Jego życia 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 9 Października 2021 Godzinę temu, Brazil Munster napisał: Rośliny dostają już pełne dawki nawozów od AN. Podlewam je 1.5L co 3 dni ale tera widzę że co 3 dni to za rzadko. Lepiej dawać 1.5L co2 dni czy jednak 2L co 3 ? sam to oceń nie ma uniwersalnego podlewania, jak za mało to lej częściej albo więcej wody Godzinę temu, Brazil Munster napisał: Gratisowy white AK mysle ze od jutra zapodam mu overdrive i za 3 tyg maks scinka, jak myslicie? Jutor mija 9tydz. Jego życia możliwe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 9 Października 2021 @Brazil Munster ja na 15 litrów doniczke lałem na wege i początku kwitnienia po 2 litry co 3 dni, a później to czasami nawet i po 3 litry jak było ciepło też co 3 dni. 2 litry napewno nie zaszkodzi tym bardziej ze juz zaczynają dobrze kwitnąć, a zaraz będą dobrze puchnąć, także woda z pokarmem napewno sie przyda. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 11 Października 2021 (edytowane) Panowie dziś wyjalem planty z namiotu żeby dokaldnie podlać z każdej strony. I.na 2 plantach A właściwie ena powierzchni ziemi podczas podlewania widziałem że zapierdalaja tam jakieś bialko-kremowe skurwysynki. Co to może być? Bardzo to mikro malutkie Edytowane 11 Października 2021 przez Brazil Munster 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 11 Października 2021 @Brazil Munster sprawdź czy to nie skoczogonki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 12 Października 2021 @grolsch3 prawdopodobnie to te skurwiele co piszesz. Czy to przez nie robią się tkai3 liście w dolnych partiach? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach