Gość Napisano 9 Czerwca 2021 Kurwa to ja panikowałem jak przy hpsie było po 32-35 stopni max Motywujesz mnie mordo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Czerwca 2021 W zeszłym roku w największe upały było ponad 40 i jakoś dociągnąłem do końca, więc teraz też jest szansa. @MałyTopek @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Czerwca 2021 @Seba Ja specjalnie z hps'a przeszedlem na marsa tylko i wylacznie z powodu 32/35 stopni, ale nie zaluje bo nastepna zrobie na hpsie i porownam plon i jakosc 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 9 Czerwca 2021 A jak jest za wysoka temp to co im grozi? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 9 Czerwca 2021 spowolniony wzrost, trudności w budowaniu kwiatów, no i może się spalić jak o dużo za duża @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Czerwca 2021 @Aron mocno liście zaczęły z dołu gubić. Może nawet roślinę ususzyć zaczynając od szczytów albo po prostu ja zabić. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 9 Czerwca 2021 (edytowane) Co za problem kupić klimatyzator za 50 zł. 8 godzin może taki pracować na pełnym zbiorniku Edytowane 9 Czerwca 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 10 Czerwca 2021 14 godzin temu, fxxx1337 napisał: spowolniony wzrost, trudności w budowaniu kwiatów, no i może się spalić jak o dużo za duża 14 godzin temu, Seba napisał: @Aron mocno liście zaczęły z dołu gubić. Może nawet roślinę ususzyć zaczynając od szczytów albo po prostu ja zabić. Okej. To chyba będę musiał iść na kompromis, bo przy bliskiej odległości do CFL (10 cm) temperatura wynosi 34C 😞 I teraz pytanie do Was Panowie - co zrobić? Wywalić jakąś żarówkę, żeby obniżyć temp czy zwiększyć odległość szczytów do światła? P.S. Czy zahamowanie wydzielania żywicy to jeden z objawów? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 11 Czerwca 2021 23 godziny temu, Aron napisał: Okej. To chyba będę musiał iść na kompromis, bo przy bliskiej odległości do CFL (10 cm) temperatura wynosi 34C 😞 I teraz pytanie do Was Panowie - co zrobić? Wywalić jakąś żarówkę, żeby obniżyć temp czy zwiększyć odległość szczytów do światła? P.S. Czy zahamowanie wydzielania żywicy to jeden z objawów? A gdzie trzymasz stacje pogodowa? Jak masz na wprost lampy to będzie tak pokazywać, wsun ja w róg jakis pomiedzy rurke, ktora jest przy scianie, tak zebybsie elegancko trzymalo, mniej wiecej na srodku od ziemi do lampy i wtedy zobacz temperaturke @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Czerwca 2021 Dzień 41. Moje Spartanki się nie poddają temperatura jak narazie wącha sie miedzy 30 a 34°. Zapowiadają że na zewnątrz będzie gorąco, ale widzę że są twarde. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
point.99 239 Napisano 12 Czerwca 2021 @Seba dobrze wyglądają jak na taką temperaturę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 12 Czerwca 2021 @Seba staraj sie częściej kontrolować wilgotność ziemi bo w takiej tepmarturze napewno sporo pija. Jak im tego nie zabraknie to będzie dobrze. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzielnicowy 158 Napisano 12 Czerwca 2021 Przy 31-34 to im nic nie będzie tylko tak jak piszesz więcej wody i będą szły lepiej niż myślisz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Czerwca 2021 Dzień 44 Dziewczyny ciągną nawozy jak oszalałe. Sprawdzałem dzisiaj ph gleby 6.5 a co dam im nawozu to znowu niedobory pokazują. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 15 Czerwca 2021 Zwiększ może dawkowanie. Ogólnie jak zawsze super Ci idzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 15 Czerwca 2021 niedobór magnezu, dodaj calmag @Seba @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Czerwca 2021 @fxxx1337 teraz już nie dam rady w sobotę urlop 3 tygodniowy a do piątku już nic nie dojdzie jak zamówię @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Czerwca 2021 Od jutra 3 tygodnie urlopu. Dziewczyny muszą zostać same. Boję się że przy tych temperaturach nawadniacze mogą nie wyrobić i że Nawóz który wymieszam w ziemi nie dotrze do rośliny, no ale wyjścia nie mam. Trzymajcie kciuki żeby nie było po powrocie tak że moje krzaki nadadzą się tylko na miotłę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Czerwca 2021 Ostatnie zdjęcia przed urlopem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 18 Czerwca 2021 Musisz liczyć na fart, że nic się nie stanie przez taki czas @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach