Gość Napisano 10 Czerwca 2021 Strach napędza myśli w tym kierunku i po pewnym czasie myślenia o kryminalnych w końcu wasze marzenie się spełni ;D. Czyste sumienie i pozytywne myślenie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 10 Czerwca 2021 @MałyTopek Przede wszystkim patrzyłbym na bezpieczeństwo i działał z wielką rozwagą, bez pochopnych ruchów, bo przyjście kryminalnych nie wydaje mi się, aby zależało od naszych marzeń czy życzeń. Jednak pozytywne myślenie, jak najbardziej jest potrzebne dla samej psychiki człowieka. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 11 Czerwca 2021 (edytowane) 62 dzień kwitnienia. Pojutrze kosa. Musiałem niektóre szczyty podwiązać sznurkami, bo łodygi nie dają rady z ciężarem i się uginają, kładąc się na inne szczyty. Edytowane 11 Czerwca 2021 przez Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gram 27 Napisano 12 Czerwca 2021 @Zielone krainy kozak 😮 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
point.99 239 Napisano 12 Czerwca 2021 (edytowane) @Zielone krainy tłuste topy Edytowane 12 Czerwca 2021 przez point.99 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 12 Czerwca 2021 @Zielone krainy @point.99 też jestem napalony na acapulco Gold ale trudno o pierwowzór... Wiecie że acapulco gold zdominowała amerykański rynek na przełomie lat 60/70, gatunek z Meksyku, cały powstający ruch hipisowski palił w usa tą odmianę. Pewnie i John Lennon... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 12 Czerwca 2021 @KlausKörner NIe miałem pojęcia, nie wnikałem w historie tej odmiany, wziąłrm ją bo chciałem sative, a nie mieli akuratnie w sklepie tego, co chciałem, więc wziąłem Acapulco Gold i do tego LSD od Farney's farm. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 12 Czerwca 2021 Godzinę temu, Zielone krainy napisał: @KlausKörner NIe miałem pojęcia, nie wnikałem w historie tej odmiany, wziąłrm ją bo chciałem sative, a nie mieli akuratnie w sklepie tego, co chciałem, więc wziąłem Acapulco Gold i do tego LSD od Farney's farm. A no taka odmiana. Złoto acapulco. Genetyczny przekozak, warunek jednak jest.... Dasz znać jak zajarasz... Lada dzień ścinka, więc nie długo. Lsd też mam. Też barney farm. Na następny na bank acapulco @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 12 Czerwca 2021 @KlausKörner Stestuje to dam znać, mam nadzieje, że efektów ubocznych, o jakich czytałem, typu paranoi nie doświadczę . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 13 Czerwca 2021 (edytowane) Po kosie, 2,5 h zabawy. Grubo przesadziłem w ilości, ostatni raz tak robię, bo to niepotrzebne ryzyko. Zobaczmy ile wyjdzie. Jak chcecie to typujcie, zobaczymy czy ktoś trafi. ;) Edytowane 13 Czerwca 2021 przez Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzielnicowy 158 Napisano 13 Czerwca 2021 8g Będzie jak nie przesuszysz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 13 Czerwca 2021 @Dzielnicowy Chyba ci się gramy z kilogramami pomyliły :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 14 Czerwca 2021 372g tu jest 😆 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 14 Czerwca 2021 350 👮♀️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 14 Czerwca 2021 280g a 310g @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Czerwca 2021 240wc@Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 14 Czerwca 2021 3 godziny temu, Dobry_Człowiek! napisał: 280g a 310g Za dobrym człowiekiem, też tak obstawiam. 250-300. Ile na wegu trzymałeś? Jakie masz wymiary namiotu? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 14 Czerwca 2021 (edytowane) Czemu zawsze wychodzi równa liczba? Ja obstawiam 396 Edytowane 14 Czerwca 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 14 Czerwca 2021 @KlausKörner Powierzchnia uprawna 0,32 m2. Weg nie był jednakowy dla wszystkich, ale średnio 22 dni. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 14 Czerwca 2021 @Zielone krainy W dniu 12/06/2021 o 16:59, Zielone krainy napisał: @KlausKörner Wieczorem obejrzę fr od A do Z Gratuluję sukcesu, świetny plon @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach