point.99 239 Napisano 14 Czerwca 2021 @Zielone krainy niech wyjdzie jak najwięcej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 14 Czerwca 2021 @KlausKörner Dzięki ziomku. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 15 Czerwca 2021 270-300 Ale dokładniej skłaniam bym się mu 300+ wszystko zależy od tego jak nabyte są kwiaty. No i oczywiście gratulacje obfitej uprawy, na rok palenia będziesz mieć. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 15 Czerwca 2021 @WielebnyMerry Dzięki ziomku, topy wyglądają na dobrze zbite , ale w tej temperaturach, jakie teraz są w Polsce suszyć to jest pomyłka. Dobrze że nie trymowałem dokładnie, tylko tak minimalnie, bo bym już miał pewnie topy wysuszone po 2 dniach, a dzisiaj sprawdzałem i są nadal w miarę wilgotne, więc jest nadzieja, że tragedii nie będzie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OlaLola 65 Napisano 15 Czerwca 2021 spore te topy, jestem mocno ciekawa wyniku, jakosci i wygladu koncowego 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 15 Czerwca 2021 @OlaLola Wynik powinien być dobry, jak na powierzchnie 0,32 m2, ale jakościowo idealnie nie będzie, bo w tych temperaturach nie wysuszy się idealnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 15 Czerwca 2021 (edytowane) Na ten moment mogę powiedzieć, że Acapulco gold to , jak chodzi o plon świetna roślina. W tej samej doniczce, w jakiej rosły LSD czyli 8 l , to ile ona szczytów wytworzyła i jak bardzo są rozbudowane przy zastosowaniu treningu FIM to jest piękne. Jedna roślina, a LSD przy tym samym treningu, choć nic złego o niej nie mogę powiedzieć, to jednak na bank Acapulco gold bije w plonie o głowe LSD. Edytowane 15 Czerwca 2021 przez Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 17 Czerwca 2021 @Zielone krainy 👍👌 warto tu dodać że acapulco gold jest w ok 70% sativą, jest też odmianą samą w sobie, wyhodowaną w Meksyku w acapulco. Lsd jest krzyżówką w większości indica, połączeniem skunk#1 z Afghani indica, gdzie skunk#1 jest połączeniem Afghani indica z acapulco gold sativa i z Columbian gold sativa. Zatem lsd ma w sobie tylko odrobinę takiego potencjalu jaki oferuje acapulco gold. Koniecznie daj trip raport po spaleniu jednej i drugiej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 17 Czerwca 2021 @KlausKörner Są dwie wersje LSD. Dominująca indica i dom. sativa. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 17 Czerwca 2021 16 minut temu, Aron napisał: @KlausKörner Są dwie wersje LSD. Dominująca indica i dom. sativa. On ma tą samą co ja, z barney farm Ponadto nigdzie nie potrafię znaleźć informacji jakoby lsd występowała jako sativa. Notabene lsd to produkt pracy (wynalazek) barney farm @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 17 Czerwca 2021 @KlausKörner Super LSD XL od SeedBay z genetyką: LSD x Skunk x PurpleMaroc to dominująca Sativa. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 17 Czerwca 2021 (edytowane) Sativowa lsd to nie lsd według mnie, prawdziwe lsd powoduje halucynacje, otumanienie, czasem powodować może myśli samobójcze, a nie dawać energicznego kopa, bez sensu Edytowane 17 Czerwca 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 17 Czerwca 2021 Czyli takie trochę lsd co ma tylko trochę genetyki lsd. Ale warto wiedzieć. Pozdro 6 minut temu, konopny_janusz napisał: Sativowa lsd to nie lsd według mnie, prawdziwe lsd powoduje halucynacje, otumanienie, czasem powodować może myśli samobójcze, a nie dawać energicznego kopa, bez sensu Lsd to lsd, lsd to barney farm, lsd to indica w 70procentach. Lsd XL super to nie lsd a dwie sativy plus trochę lsd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 17 Czerwca 2021 @KlausKörner czyli to @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 17 Czerwca 2021 Lsd z genetyka lsd to już brzmi dziwnie. To jakby masło z domieszką masła, czyli nie masło a... masmix czy inna rama 2 minuty temu, konopny_janusz napisał: @KlausKörner czyli to Czyli to: 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 17 Czerwca 2021 (edytowane) No dokładnie, jak już się ma spróbować lsd to trzeba brać prawilne lsd a nie jakiegoś tam podrabiańca 😄 Edytowane 17 Czerwca 2021 przez konopny_janusz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 17 Czerwca 2021 U mnie to lsd jakoś rośnie jakby chciało a nie mogło, jakoś powoli. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 17 Czerwca 2021 Jeszcze odbije w górę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 17 Czerwca 2021 46 minut temu, KlausKörner napisał: Lsd z genetyka lsd to już brzmi dziwnie. To jakby masło z domieszką masła, czyli nie masło a... masmix czy inna rama Czyli to: Ale sativa daje inny haj xDD W dodatku to sativa ze sporą zawartością THC. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 17 Czerwca 2021 Też lubię sative. Szczególnie chciałbym tego acapulco gold spróbować @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach