420Dominik420 297 Napisano 27 Stycznia 2021 tak wyglądaly korzenie były zgnite? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 27 Stycznia 2021 @konopny_janusz Podeprzyj czymś łodygi , aby je odciążyć, ja mam siatkę , bo robiłem SCROGA, więc ona pomaga łodygą, a topa jaki u mnie mimo siatki uginał mocno łodygę podwiązałem od góry sznurkiem. @420Dominik420 Wyglądają na moje oko zdrowo. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 27 Stycznia 2021 To są korzenie tej rośliny co wgl nie chciała pić ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
420Dominik420 297 Napisano 27 Stycznia 2021 (edytowane) @Piccolo tak roślinka wyglądała tak już została wyjebana chyba by już nie odżyła Edytowane 27 Stycznia 2021 przez 420Dominik420 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 27 Stycznia 2021 @420Dominik420 to dziwne, bo kolor mają te korzenie zdrowy:/ Znaczy, nie jestem jakimś ekspertem, ale jak widziałem korzenie przegnite to były koloru brązowego. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
420Dominik420 297 Napisano 27 Stycznia 2021 @Piccolo to nie wiem 😕 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 27 Stycznia 2021 Może ten hps jej jakoś zaszkodził chuj wiee @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
420Dominik420 297 Napisano 27 Stycznia 2021 @konopny_janusz jak to hps? @Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 27 Stycznia 2021 @420Dominik420 Korzenie wyglądają na zdrowe, może poparzenie od lampy dla rośliny okazało się aż tak wielkim szokiem termicznym. To co się z tym krzakiem stało to ja pierniczę, wygląda jak obraz nieszczęścia. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 27 Stycznia 2021 @420Dominik420 Ci im takiego ostatnio dawałeś, bo na pierwszy rzut oka to zdrowo przelane @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 27 Stycznia 2021 (edytowane) Mi tam się udało z powrotem wszystko ogarnąć, na jednej ściance póki co folia trochę pomiętoszona ale ważne że jest, zaraz resztę oklejam. A tu na zdjęciu jeden z bocznych topkow. Muszę ogarnąć lupę żeby wiedzieć jakie są trichomy. Gdzie można taka kupić w miarę tanio? Tu jest fajna szafa za free do oddania, zajebisty byłby z niej box https://m.olx.pl/oferta/oddam-za-darmo-szafe-pilne-CID628-IDIigQG.html?reason=hp|newest_curated_personalized Edytowane 27 Stycznia 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 27 Stycznia 2021 9 minut temu, konopny_janusz napisał: Muszę ogarnąć lupę żeby wiedzieć jakie są trichomy. Gdzie można taka kupić w miarę tanio? mikroskop sobie kup kieszonkowy grosze kosztuje 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
420Dominik420 297 Napisano 27 Stycznia 2021 @WielebnyMerry nawóz ostatni raz @Zielone krainy czy jak bd miał coś ok 25 stopni w boxie to bd git 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 27 Stycznia 2021 @420Dominik420 Będzie ok. Ja mam w boxie 26 C, jak świecą się ledy, i jakieś 23 C nocą. Jednak chciałbym mieć 19 C w nocy i 24 C przy włączonych ledach, ale nie mam na to zbytnio szans. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
420Dominik420 297 Napisano 27 Stycznia 2021 @Zielone krainy tylko że ja nie mam boxa w domu tylko w garażu u te 25st co mam bardzo mnie cieszy wcześniej przy ogromny boxie miałem bardzo niska temp @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 27 Stycznia 2021 @420Dominik420 No rozumiem, spoko fajnie, że ogarnąłeś problem z niską temperaturą. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
420Dominik420 297 Napisano 27 Stycznia 2021 @Zielone krainy na początku jak przeniosłem roślinkę do garażu że względu na zapach miałem boxa 120x80 było 20st powiększyłem na 160 było 15 powiększyłem na 210m było 6 stopni teraz mam 120x 45 jest 25st czy to możliwe że roślinka umarła przez małą temp? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 27 Stycznia 2021 @420Dominik420 No 6 stopni C to na pewno nie jest temperatura odpowiednia dla uprawy konopi indyjskiej, więc tak niskimi temperaturami też jej na pewno zaszkodziłeś. Jednak w twoim wypadku więcej rzeczy nie zagrało, jak powinno. Bo nie dość, że ją mocno przelewałeś to jeszcze poparzyłeś roślinę HPSem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
420Dominik420 297 Napisano 27 Stycznia 2021 (edytowane) @Zielone krainy ok teraz mam nadzieję że bd lepiej mam lepsze zaopatrzenie i lepszy sprzęt do uprawy więc jestem pozytywnej myśli oraz większe doświadczenie Edytowane 27 Stycznia 2021 przez 420Dominik420 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 27 Stycznia 2021 @420Dominik420 Będzie lepiej, tylko teraz miej większy umiar w podlewaniu i pilnuj tego, by HPS nie był za blisko rośliny. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach