420Dominik420 297 Napisano 24 Stycznia 2021 @Piccolo @Zielone krainy czy boksik 45x45x100 to juz bedzie gitarka? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 24 Stycznia 2021 (edytowane) Ja już upierdolilem małą gałązke ze spodu bo nie wytrzymałem, wysuszy się zobaczę czy coś klepnie Edytowane 24 Stycznia 2021 przez konopny_janusz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 24 Stycznia 2021 @420Dominik420 Ja bym na twoim miejscu z racji tego, że masz HPS, a nie panel led zwiększył wysokość boxa do 120 cm. 30 cm zabiera ci doniczka i kolejne 30 cm trzeba odliczyć na odległość lampy od roślin na kwitnieniu, jakbyś miał 120 cm wysokości boxa, to by ci zostało 60 cm dla roślin, aby na tyle mogły urosnąć do góry. @konopny_janusz Lekko powinno klepnąć. Też mi się suszy parę małych topków, a reszta dochodzi w boxie. Mam już na niektórych topach przewagę bursztynu na trichomach, ale jeszcze trochę poczekam ze ścinką całości. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
420Dominik420 297 Napisano 24 Stycznia 2021 @konopny_janusz napisz czy cos porobilo? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 24 Stycznia 2021 (edytowane) @420Dominik420 spoko, tylko wysuszyć musze, ogólnie chciałem spalić bez suszenia ale się powstrzymałem, dałem później na kaloryfer przykryte pod opakowaniem ale czytałem żeby nie suszyć na kaloryferze, grzejnikach itp bo moc ucieka więc dałem pod wiatraczek od pc w ciemnej szafce Edytowane 24 Stycznia 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 24 Stycznia 2021 @konopny_janusz moc lepsza, ale spróbujesz za kilka dni. W piekarnik wrzucisz i za chwilę testujesz haha 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 25 Stycznia 2021 (edytowane) @Piccolo coś się niedobrego dzieje z dołem rośliny to mało azotu? Dodam chyba trochę bio growa Albo coś z pH, zmierzę po południu chociaż tylko dół tak odjebalo na żółto. Plusem jest ze topy zaczynają powoli puchnąć Edytowane 25 Stycznia 2021 przez konopny_janusz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 25 Stycznia 2021 30 dni do końca ja myślę bo już 57 dzisiaj dzień. Wiedziałem że kiedyś zaczną się problemy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 25 Stycznia 2021 @konopny_janusz azotu jej raczej nie brakuje zwyczajnie pewnie usychają liście 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wesolybudda 60 Napisano 25 Stycznia 2021 @Piccolo zgadza się ma 60cm ale jak dla mnie mogłoby być dwa razy więcej i coś karłowate są te moje planty 😃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 25 Stycznia 2021 (edytowane) Ja dzisiaj testuje, dałem małego topka na kaloryfer pod przykryciem żeby ciemno miał, nigdy nie paliłem thc > 0,2 więc może być ciekawie Edytowane 25 Stycznia 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 25 Stycznia 2021 @konopny_janusz Szybkie suszenie negatywnie wpłynie na smak i moc. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 25 Stycznia 2021 (edytowane) Nic mnie nie klepnęła. A porządnie się zaciągnąłem. No nic trzeba poczekać widocznie xD Edytowane 25 Stycznia 2021 przez konopny_janusz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 25 Stycznia 2021 @konopny_janusz Dziwne skoro niczego, co by miało więcej niż 0,2 % THC nigdy wcześniej nie paliłeś. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 25 Stycznia 2021 @Zielone krainy nie wiem, nie poczułem nic @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 25 Stycznia 2021 @konopny_janusz Co to jest za odmiana, z jakiej spaliłeś tego topa Ak 47 auto? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 25 Stycznia 2021 @Zielone krainy @Zielone krainy white russian albo weeding cake @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 25 Stycznia 2021 Może się nie wysuszył tak dobrze bo źle się palił @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 25 Stycznia 2021 niewysuszony i tak by klepnął, zależy ile tego realnie było @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
420Dominik420 297 Napisano 25 Stycznia 2021 @Zielone krainy powiększyłem boxa na 120 cm długości i 45 cm szerokości na kalkulatorze pisało mi że minimalnie 16000 lm a max 27000 czy z tym hps będzie git? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach