Boy 0 Napisano 24 Listopada 2021 Co mam zrobić by to przeżyło? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 24 Listopada 2021 @Boy zapewnić warunki, utrzymywać wilgotne podłoże, dać światło @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boy 0 Napisano 24 Listopada 2021 Czy takie 2 lampki led dadzą radę ją naswietlić Chociaż na pare dni czy muszę mieć coś mocniejsze 6500 K Moc źródła 4 W Odpowiednik klasycznej żarówki 30 W Maks. moc źródła 4 W Całkowity strumień świetlny 270 lm W małym growboxie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 24 Listopada 2021 @Boy 270lm więcej chyba dioda led w telefonie emituje. Na kazde 0,1m2 pow powinno byc 5000lm ,więc chyba rozumiesz o czym mowa? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boy 0 Napisano 10 Grudnia 2021 Pomógł by mi ktoś odróżnić rośline Czy to sativa czy indyka i czy to jest konopia siewna czy indyjska i płeć Bo to jest nasionko które dostałem i informacji o nim było mało @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 10 Grudnia 2021 @Boy jeżeli chodzi o płeć to się jeszcze nie określiła, który to dzień rośliny? Strzelał że 13-16 dzień więc za jakiś tydzień powinna się określić i wyskoczą przy łodydze takie białe włoski i wtedy wiadomo że to dziewczyna, jeżeli chodzi o rodzaj to raczej indica, co do siewnej czy indyjska to nie nie da się tego określić do póki tego nie zapalisz, po cholerę sądzisz nasiono o którym nic nie wiesz za miast kupić coś pewnego nawet za głupie 20zl 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 10 Grudnia 2021 @onyx dokladnie. 20 polskich zlotych to nie majatek. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 10 Grudnia 2021 @kubus425 to daj 20🙂🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 10 Grudnia 2021 @ArteK a za co?😂😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 10 Grudnia 2021 @kubus425 jak nie majątek to wyskakuj, nie rozkiminiaj nie ma sensu🤞🎅🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 10 Grudnia 2021 @ArteK juz wyskakuje szefie 🤭 moze kanapeczki jeszcze ? 🤪😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 10 Grudnia 2021 @ArteK Tak się wetnę, nie brałbym nasionek za 20 zł, lepiej zainwestować trochę więcej w sprawdzonych producentów, bo to, co zasadzisz to inwestycja, jaka będzie potrzebowała z 3 miesięcy, więc warto dobrze zainwestować w nasiona, bo od nich też zależy to , co ostatecznie uzyskamy. W tanie pestki nigdy bym nie szedł. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 10 Grudnia 2021 @kubus425 jak z czymś dobrym to poprosze 😄 🤪@Zielone krainy chodzilo mi o to Mordeczko ze jak nie 20 zl to nie majątek to swięta idą mozna na jakieś schronisko wpłacic. 😄 co do pestek zgodze sie🎅🎅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 10 Grudnia 2021 @Zielone krainy widziałem na prawdę dużo fotorelacji z ak47 2.0 od bulk gdzie pestka kosztuje 20 zł i ludzie wyciągali dobre wyniki na nich @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 10 Grudnia 2021 @onyx Nie przeczę, ale liczy się też , co z tego wyszło, jaka była tego moc, czy to, co uzyskali faktycznie było warte tego czasu uprawy. Ja bym w nic niesprawdzonego nie szedł, ale nie mówię, że każdy musi robić tak, jak ja, bo można kupić pestkę za 20 zł , z niej też może coś wyjść. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 10 Grudnia 2021 Nie twierdzę że cena pestki nie gra roli ale jeżeli miałbym dostać randoma a kupić pestkę za 20 zł to decyzja jest oczywista @Zielone krainy wydaje mi się że większość czarnego rynku właśnie bazuje na tej pestce, czarny rynek charakteryzuje się, szybkość wielkość, czas byle by jak najwięcej zarobić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 10 Grudnia 2021 @onyx Nie śledzę rynku , nie testuje tego, co jest na ulicy, nie wiem, co tam jest i jakie jest i nie obchodzi mnie to, mam swoje i cieszę się, że bez przypału mogę mieć temat, jaki mnie cieszy. Co do ceny pestki niestety sprawdzony producent za swoje nasiona dyktuje wyższą cenę i warto moim zdaniem zapłacić, ale jak kto chce, ale tu moim zdaniem nie warto skąpić. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 11 Grudnia 2021 @Zielone krainy też jestem tego zdania że warto trochę wydać na pestkę, ba nawet trzeba kupić więcej niż jedną taką pestkę bo cholera wie czy wykiełkuje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boy 0 Napisano 19 Grudnia 2021 Opadły mi liście noi nie wiem czy tak powinno być czy jest coś nie tak i mam jeszcze lekkie przebarwienia Czy da się coś z tym zrobić? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 19 Grudnia 2021 @Boy zdjęcie straszenie lipne, lampa z tyłu, zrob inny kadr bez lampy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach