zielonyjamajczyk 628 Napisano 17 Listopada 2020 (edytowane) @Cieniu ? hehe widzisz jaki ze mnie palacz . Edytowane 17 Listopada 2020 przez zielonyjamajczyk @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 17 Listopada 2020 178 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikosz 123 Napisano 17 Listopada 2020 (edytowane) 177 bo lubię siódemki fajnie przekminiłeś z tym szacowaniem plonu, chyba zorganizuję coś podobnego jak będzie bliżej ścinki Edytowane 17 Listopada 2020 przez mikosz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Listopada 2020 243 ? jestem optymistką @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 17 Listopada 2020 Dzisiaj wjechało papu : - pk - bloom jadę teraz na 3/4 dawki Najwyższe mają trochę przy blisko do lampy, no ale już tak musi zostać. Dwie idą ciągle przepięknie. Dwie zostają opóźnione, ale są prawie dwa razy takie, zobaczymy później. Zapaszyscie i sympatycznie. Niektóre liście gorzej wyglądają, ale przytopowe sądzę że mają już prawo nie być takie piękne jak na początku. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jamajczyk13 106 Napisano 17 Listopada 2020 (edytowane) Zapaszyście - to jeszcze nie słyszałem ? A te wyższe szczytyto ci powiem , że tak się wyciągły bo za mało głaskałeś i chcą więcej ? Edytowane 17 Listopada 2020 przez Jamajczyk13 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 17 Listopada 2020 @Jamajczyk13 no dwie rośliny mi wyjebalo z butów, serio. Łodygi dużo chudsze ale szczyty pod lampą. Ich nawet nie ma na zdjęciu. Zaraz dodam. Ale one nie puchną jeszcze , zbierają się żeby jebnąć z impetem ? Pewnie tak okazale topy nie będą jak w tamtych dwóch, ale mogą być dość długie. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Totoro 179 Napisano 17 Listopada 2020 To czekaj dwie są taki dojebane w topach i dwie takie wyciągnięte ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 17 Listopada 2020 (edytowane) @Totoro tak, i pomimo LST nie mogłem ich powstrzymać. Takie geny że szły w górę. Nie rozkrzaczaly się tylko cały czas rosły. Wszystkie panny traktowane tak samo. Ale przy auto ak podobno tak się trafiało . Że niektóre puchły jak szalone a drugie rosły i dopiero na koniec dojebaly konkretnie łodygi. Edytowane 17 Listopada 2020 przez zielonyjamajczyk @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikosz 123 Napisano 17 Listopada 2020 @zielonyjamajczyk Ja bym zrobił jakiś support dla nich, podeprzyj czymś te topy to bardziej spuchną. Roślina poczuje się pewniej z podporą i pozwoli sobie na więcej. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 17 Listopada 2020 @mikosz wlasnie myślałem o tym. Muszę bambusowe tyczki ogarnąć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Totoro 179 Napisano 17 Listopada 2020 (edytowane) Lol. Tak czy siak z tych małych obstawiam ponad 200g ? pytanie jak Lejesz pk i boost? Od Początku jak kwitnął do flush ? Edytowane 17 Listopada 2020 przez Totoro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 20 Listopada 2020 @Totoro pk i boost leje od momentu jak topy były już wyraźne. Leje 3/4 dawki, zaczynałem od 1/4. Częstotliwość. Woda + odżywki, woda + odżywki , sama woda. Co tam dalej słychać ? Aktualnie pozostałe dwie też zbierają się już. Gonią paradoksalnie te mniejsze. Liście oczywiście niektóre lekko zmarnialy. Ale standard. Warunki bez zmian. Wilgotność około 45-55 . Temperatura 23 stopnie. Z fartem. 3 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemol8521 81 Napisano 20 Listopada 2020 @zielonyjamajczyk widok zajebisty wygląda w chu* dobrze @zielonyjamajczyk co ile je podlewasz? Ile panny pija na tym etapie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Totoro 179 Napisano 20 Listopada 2020 (edytowane) @zielonyjamajczyk mógłbym Cię prosić o zdjęcie na priv o jakim dokładnie momencie mówisz. Może być jakieś z Google, nie musi być Twoje tak btw. U mnie z jednego auto ak 47 wyszło 140g, wiec trzymam się tego co wcześniej ze z dwóch przekroczysz 200g dziękuje ? Edytowane 20 Listopada 2020 przez Totoro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 20 Listopada 2020 @zielonyjamajczyk Jaką ma wysokość najwyższy ze szczytów mierząc od podłoża ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 21 Listopada 2020 @Przemol8521 co równe 3 dni, wieczorem. @Totoro poszuksm , na zdjęciach mam ten moment @Zielone krainy jak mogę podać bez doniczki to będę miał prościej , a zjarany jestem i nie pamiętam ile ma tą doniczka 85 -87 najwyższy szczyt, więc plus doniczka jak dobrze pamiętam 25 cm. Czyli 112. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 21 Listopada 2020 @zielonyjamajczyk Jasne to wystarczy. Ja jakbym nie krępował roślin pod siatką, a byłbym na twoim miejscu to już dawno miałbym je przypalone na panelu. Niestety mam dość niskiego boxa i bardzo muszę z moimi roślinami kombinować , ale liczę na to, że dam radę nad nimi zapanować. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 21 Listopada 2020 @Zielone krainy no niby wybrałem roślinę 80-90 cm. Na upartego jeszcze mógłbym złapać 20 cm . No wysokość mam 160. Dzisiaj muszę i tak powspierac łodygi. Kupiłem tyczki. Bo te wyższe zaczynają formować ładne topy i czuję że one też pokażą fajny wynik. @Przemol8521 piją około 1,5 litra. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Totoro 179 Napisano 21 Listopada 2020 @zielonyjamajczyk dobrze z tymi tyczkami bo to jest ważne. Jak roślina będzie czuła ze ma wsparcie to skupi się na kwiatach żeby były większe, a tak czuje się niepewna i nie produkuje dużych kwiatów żeby się nie złamać 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach