zielonyjamajczyk 628 Napisano 26 Grudnia 2020 @Zielone krainy Nie coś tam 🙂 bedzie w chuj jarania. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 26 Grudnia 2020 @zielonyjamajczyk W porównaniu z tym, co ty odwinąłeś w swoim boxie to u mnie będzie jedynie "coś", ale jak na mnie jednego to i tak dużo. W obecnym moim środowisku nikt nie jara zielonego, więc wszystko zostaje dla mnie :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 26 Grudnia 2020 @Zielone krainy mam 6 słoików. Dwóch już prawie nie ma 😉 już jestem po dwóch splifach. Ale skoro dzień łóżkowy to pierdole wszystko, mogę jarać od rana. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 26 Grudnia 2020 @zielonyjamajczyk Ty jesteś starym wyjadaczem, jak chodzi o palenie, a ze mnie jest znacznie słabszy zawodnik, więc jakby mi 150 g z wszystkich roślin wyszło to mam jarania na pół roku :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 26 Grudnia 2020 @Zielone krainy a powiem Ci że nie 😉 Od stycznia tego jeszcze roku do września spaliłem 20 gram. I w zasadzie prawie wszystko w wakacje. Ale jak ma się swoje to co innego się robi. I kurwa pomyśleć że za te 20 g zapłaciłem ponad 1000 zł . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 26 Grudnia 2020 @zielonyjamajczyk Aż się wierzyć mi nie chce, że ty od stycznia do września tylko 20 g spaliłeś. Teraz ci z boxa wyjdzie w sumie pewnie z pół kilo towaru, więc jak gram na ulicy stoi 50 zł to oszczędziłeś ponad 20 tys. zł na paleniu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 26 Grudnia 2020 @Zielone krainy Szkoda tylko że ten co choduje to zazwyczaj dostaje dychę do 15 za grama. Reszta to jebany pośrednik a raczej pięciu. Jeden lata na sto, drugi na 50, następny 10 i potem jednogramowcy. No serio ze mnie taki palacz. Styczeń - czerwiec nic nie paliłem. Ale to głównie z sezonu w pracy, i tego że te z ulicy było coraz gorsze, już więcej lakieru niż zioła , a ceny do 60-70 za giet chodziło. Więc wolałem inwestować w inne pasje i podróże. A że nie było jak przez pandemię, to przyszedł pomysł na growbox. Pomyślałem że kiedyś fajnie było z kolegami outy to czemu nie ? I tak o, jestem tutaj. Alkoholu też nie pije. Już ponad rok. I nie będę pił. W głowie mam najebane: od tak 🙂 bez większego sensu. Dlatego i dziary mam kolorowe z kreskówkami z dzieciństwa. Żeby ludzie więcej się uśmiechali jak mnie widzą, aniżeli wytykali jako kryminalistę który z fikoła pod celą spierdolił. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 26 Grudnia 2020 @zielonyjamajczyk Ten co uprawia może być również tym ostatnim co biega z tematem ,wtedy może mieć konkurencyjne ceny i zachęcać dobrą jakością . Jednak jak wtopi to dostaje za uprawę ,posiadanie, handel .Wiec na całej linii przeje.... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 26 Grudnia 2020 @glodek18 no ja niestety wypisuje się z handlu. Mam dla siebie. Może dwóch bliskich znajomych. A życie zbyt piękne bym wylądował na grypsie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 26 Grudnia 2020 @zielonyjamajczyk 70 zł za gram to mocne przegięcie, a pamiętam czasy, jak gram na ulicy latał po 30 zł. Mi przyszedł pomysł na uprawę, bo chciałem mieć coś na wieczorny relaks, co byłoby alternatywą dla alkoholu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 26 Grudnia 2020 @Zielone krainy Tylko ten gram nie zawsze był gramem ,brało się co było i tak nie było alternatywy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 26 Grudnia 2020 @glodek18 Wiadomo, gram to był umownie , jak było 6-7 kolb to było pięknie, a często zdarzało się 4,5 -5 lufek. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 26 Grudnia 2020 (edytowane) No dokładnie chłopaki. Gram to był jakieś 20 lat temu. Jak pierwszy raz paliłem. Wtedy 20 zł płaciłem. I z kolegami w lesie jaraliśmy gram na 7 ... I każdy upalony. Hahaha to były czasy. @Zielone krainy sto razy lepsze od alko. Niektórzy lubią łączyć, ale bigamista ze mnie. Gandzia druga ma dziewczyna . Alko przestało dla mnie istnieć. Jedynie bekę kręcę z mojej jak popiję i zdycha na drugi dzień. Edytowane 26 Grudnia 2020 przez zielonyjamajczyk 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 26 Grudnia 2020 @zielonyjamajczyk Ja się piwa od czasu do czasu napije, ale zioło ma u mnie pierwszeństwo, bo stan po nim jest nieporównywalnie barwniejszy i przyjemniejszy niż po alkoholu.. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 26 Grudnia 2020 @zielonyjamajczyk siema tak cienko leci w hurcie a pośrednik wiadomo w bloki puści temat u nas teraz CBD ogarniaja za 50 haha lipa się po robiła ale ja tam mam zwale że starzy wyjadacze a dajas się w chuja zrobić i lecą do następnego ananasa 😁 koleszka ostatnio wziął dole do siebie kozaczka na święta to się zlecieli jak psy bo cbd w mieście pełno 😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 26 Grudnia 2020 Też słyszałem że podobno cbd zaczęli sprzedawać , a ludzie się dziwili czemu nie klepie 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edi800 29 Napisano 26 Grudnia 2020 @Legalize@LLBanditos u mnie ostatnio też cbd było na rejonie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 26 Grudnia 2020 6 minut temu, Edi800 napisał: @Legalize@LLBanditos u mnie ostatnio też cbd było na rejonie Może ten sam rejon hahahaha 😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 26 Grudnia 2020 Dobra Pany nie zaśmiecamy przyjacielowi fotorelacji @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 26 Grudnia 2020 @zielonyjamajczyk Jest ok, zawsze się żywiej pod tematem robi. ;) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach