WielebnyMerry 382 Napisano 5 Września 2020 Dziurę dolotową zatkałem. Ryż wczoraj 10% zabił przy wszystkich włączonych wentylatorach @Seba691 , teraz wyłączylem żeby zobaczyć czy coś da. Dziś wrzucę zdjęcia na ocenę +/- ile im zostało. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Września 2020 @WielebnyMerry jak nie ma dolotu powietrza z zewnątrz to im CO2 zabierasz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 5 Września 2020 (edytowane) Czyli zdany jestem na pochlaniacz Edytowane 5 Września 2020 przez WielebnyMerry @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 5 Września 2020 @Rocky1988 nie jest Ci łyso za komentarz W dniu 02/08/2020 o 23:26, Rocky1988 napisał: Że ty je jeszcze caly czas trzymasz to Cie podziwiam. I jednocześnie nie rozumiem Trochę optymizmu dla początkujących. Na kolejnej FR takie rzeczy nie przejdą jak na pierwszej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 6 Września 2020 (edytowane) UP 40 DZIEN FLO 80 DZIEN ZYCIA Więc powiem tak, dla mnie wydaje się być wszystko w porządku z roślinami, bardziej martwi mnie poziom wilgotności w nocy 75%!!! Dziś zamówię jakiś pochlaniacz chyba że coś doradzicie. Poniżej przedstawiam zdjęcia 2x WR po goleniu oraz WW??. Jak myślicie ile jeszcze do ścinki, pytam bardziej bo chcem na 2 growloga się przygotować a 2 tygodnie wcześniej już mogę Kiełkować. Edytowane 6 Września 2020 przez WielebnyMerry @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 6 Września 2020 @WielebnyMerry ze 3 tygodnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 6 Września 2020 @WielebnyMerry Po tych zdjęciach widzę że moj auto withe widow ktory stał caly czas na parapecie wyglądał lepiej. Wyszlo mi z niego 26g 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 6 Września 2020 @Szym czyli ostatnie 1-2 posłania zawodami i sama woda zostanie. Teraz podlewać średnio co 2-3 dni. Choć pewnie całość na raz nie dojdzie i na raty będę ciąć jak niektórzy na forum @Dobry_Człowiek! mój WW był na początku faworytem a tu w miejscu ugrzązł, powód nieznany, może za duży stres jej dałem choć miała samo lst które poprawiłem co 4 dni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 6 Września 2020 @WielebnyMerry jak ty ten mech wyhodowałeś przy roslinie? Fajnie by to wygladalo w mojej bonsai, taki mech puszczony po calej doniczce.? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 6 Września 2020 @Farmerka Nie wiem, jakoś wyrósł od strony północnej ????? Pewnie coś było w ziemi albo sprawa tego typu że mało kermazytu i wilgoć to spowodowała. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 6 Września 2020 12 minut temu, WielebnyMerry napisał: @Farmerka ????? Pewnie coś było w ziemi albo sprawa tego typu że mało kermazytu i wilgoć to spowodowała. to juz masz odpowiedź czemu masz wysoką wilgotność @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 6 Września 2020 @Dobry_Człowiek! myślę nad wymiana ziemi ktoś próbował na tym etapie czy to bez sensu? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 6 Września 2020 @WielebnyMerry Ja to bym wywalił te kamyki. Wydaje mi sie ze przez to masz tam cały czas mokro i od tego tez wilgotność. Ja bym juz nie wymienial ziemi zeby juz nie stresować roślin na tym etapie. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 6 Września 2020 Jutro zobaczymy czy coś pomoże, do tego wentylację na noc zostawię włączoną może pomoże @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 6 Września 2020 I daj wyschnąć trochę ziemi i dopiero wtedy podlewaj. Tez mam problem z wilgocią przez 2 dni od podlania bo ziemia wigotna, jak troche wyschanie to wtedy z wilgotnością jest ok. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 6 Września 2020 Tak to wygląda po odłączeniu mieszającego@Dobry_Człowiek! @Farmerka 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Września 2020 @WielebnyMerry nie. Łyso to jest na tym chwaście. Mi byłoby szkoda czasu (od momentu kiedy Ci napisalem ze bym go ściął i sądził nowego). Tam przecież jest towaru tyle co kot napłakał a meczysz się z tym że hoho @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 7 Września 2020 @Rocky1988 przyjmij do wiadomości, że nie dla każdego liczy się ilość na krzaku bo trzeba zarobić na tym, dla mnie liczy się doświadczenie, adrenalina oraz zabawa jaką towarzyszy przy uprawie konopi. Nawet na początku nie zdawałem sobie że tak ładnie to wygląda, pachnie. Gdyby była legalna to bym ja trzymał choć by że względu tylko na to że ma ładne kwiatostany, taki inny sposób kwitnienia niż zwykle kwiaty domowe. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 8 Września 2020 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 9 Września 2020 Jak myślicie 2 tygodnie im starczy? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach