WBB 2,119 Napisano 11 Kwietnia @WymiataczMega a wypijemy tyle? Ja dużo wypić nie umiem.... ale za to wciągnąć to potrafię 🙂 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Kwietnia @WBB tego nie uzywam, ale sporo maja w 100ml butelkach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 11 Kwietnia @vego1989 bo te w 100ml to po 50pln.... jak royal sugar. Pewnie mi też braknie ale chyba nie będę kupował 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Kwietnia (edytowane) @WBB to jaka mieszankę teraz dajesz? np. GS zwiększałem już dawki w 5tyg, a od początku flo standardowo 1ml/l Ja bym dokupił SR, nienjest drogi, a wydaje mi się, że fajnie wpływa na topki 😉 Edytowane 11 Kwietnia przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 11 Kwietnia @vego1989 wszystko co mam idzie. Oprócz PureEnzym i PowerRoot bo się skończyło. Bloom, RoyalSugar, PowerBuds, GS, PK13/14, i czasami trochę CalMag. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 11 Kwietnia @WymiataczMega @WBB @vego1989 @Boczelli @Mr.Green kiełkuję dzisiaj outdor Liczę, że po wyeliminowaniu męskich zostanie 100 sadzonek Czy mniej? Nie mam doświadczenia z nasionami niefeminizowanymi. Tylko sobie wymyśliłem, że 40 z 120 będzie męskich Czy to 50/50 idzie???? 5 godzin temu, WBB napisał: @WymiataczMega a wypijemy tyle? Ja dużo wypić nie umiem.... ale za to wciągnąć to potrafię 🙂 Jak masz dobre to podjadę, nie ważne jak daleko🤣😂 1 1 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Kwietnia @Glut78 na dwoje babka wróżyła, soemokaze na flo 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 11 Kwietnia @vego1989 sadzonki już rozpoznam😉 Dziewczyny są zbite, takie bardziej puchate, faceci są rozstrzeleni, mało liści Tylko musi mieć miesiąc bez żadnego treningu i normalnie widać, która męska która żeńska 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Kwietnia @Glut78 ja przy ost grow zorientowałem się na indukcji, a był najpiękniejszy krzaczek 😢 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 11 Kwietnia @vego1989 ale trening od drugiego tygodnia🤣😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Kwietnia @Glut78 no...zalezy jak wygladaja 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 12 Kwietnia @vego1989 zrobię fotkę jak będą miały miesiąc i sam zobaczysz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 12 Kwietnia @Glut78 wiem o czym mówisz. Mam podobne odczucia co do wyczuwania pedałów w stadzie 😄 Ten Triple G mnie od zawszę ciekawił.. kupiłem.. miałem na następny raz wrzucać.. i kurwy zabrały 😄 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 12 Kwietnia @Mr.Green ja też go nie znam, drugie opakowanie mam do namiotu, ale jest kolejka🤣😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 17 Kwietnia Powoli puchną, myślałem, że ff to w oczach będą szły, a one tak normalnie 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 17 Kwietnia @Glut78 Hahahaha jeszcze raz ci napisze, jakbyś to porównał z auto, to albo auto byłoby lepsze albo porównywalne, mówię to na podstawie swoich 9 roślin, i kumpla 3. Jest dobre jaranie, ale czekasz długo, i lepszych efektów, ani ilości niema, zapamiętaj, albo mnie zaskocz 😉 powiedzonka 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 18 Kwietnia Wiatraki usunięte. Duża dawka PK, booster, camazyn i lampa na ful. Dwa trzy tygodnie i kosa. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 18 Kwietnia O kurde... 🙂 Fajnie to wygląda, może też tak zrobie... 🤔 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 18 Kwietnia @Lady Green są ponad metrowe, a szkoda mi było całe doły usunąć, to ogoliłem do gołej łodygi na 1/3 od dołu i teraz wyciołem wszystkie wiatraki to światło dociera wszędzie. Może nie będzie dużej różnicy na jakości. Mam 100 W więcej niż by wystarczyło. Ale następnym razem zrobę inaczej - będę obcinał dolne łodygi tak żeby na 60-70 cm był pojedynczy Pień i gęsta Korona. Tylko weg będę musiał zrobić 40-50 dni, a nie 26 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 19 Kwietnia Po jednym dniu te na dole stwardniały, a jeszcze przez dwa tygodnie spuchną. Będzie gramowy pokorn😅 1 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach