Mr.Green 4,309 Napisano 1 Lutego @Prepers zainwestuj w siebie i kup sobie Vulcano 😄 wapek dla Ciebie 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 223 Napisano 1 Lutego Godzinę temu, Prepers napisał: Patrzcie jak poszedłem a to nie wszystko xd 🤣🤣🤣 z miesiąca same wiadra, może kilka szkieł Mam podobnie staram się zrobic detoks do zbiorów ale ciezko idzie xD a szkieł mam z 150 odłożonych dla kolegów bo ja już staram się tego syfu nie opalać 16 minut temu, Mr.Green napisał: @Prepers zainwestuj w siebie i kup sobie Vulcano 😄 wapek dla Ciebie 😄 Nie kuś diable xD 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 1 Lutego @Cykacz idź na całość 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 1 Lutego @Mr.Green Jak znasz jakiś przenośny zajebisty do 500e możesz podesłać, jebać stacjonarne, ja mam nawet swój patent na suche wiadra na wyjściu 🤣🤣 połowa lufek w pracy, albo gdzieś na wyjeździe zaginęła, naprawdę dużo paliłem ostatnio 🤣🤣🤣🤣 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 1 Lutego @Prepers dla Ciebie tylko jedno rozwiązanie jest z przenośnych bo chyba nie ma lepszego vapka poki co 😄 bo tak to już ją kabel 😄 https://cannabis-spot.pl/ranking-waporyzatorow-2023-najlepsze-vaporizery-do-suszu/ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 669 Napisano 1 Lutego Panowie co wy z tymi lufkami ? tak sie kurwa nie da 😄 ino blancik jest grany wariaty 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 1 Lutego @Resio666 Masz rację nie każdy wie co dobre 🤣🤣🤣 A ty się widocznie zaliczasz do nich 😉 Wapo, wiadra, a jointy z tabaka beee, chyba że jak cygaro od czasu do czasu tytoń to zloooo 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 223 Napisano 1 Lutego 25 minut temu, Resio666 napisał: Panowie co wy z tymi lufkami ? tak sie kurwa nie da 😄 ino blancik jest grany wariaty W sumie wiadra z blanta jeszcze nie łykałam ;D w sumie niedługo będzie nadmiar tematu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 1 Lutego @Cykacz hahahaha już tyle razy przeszło xddd Ale za szybko się przepala, lat x temu w Polsce za lepka jak ktoś temat cukrem przechrzcił a my z ulicy po baletach o 6 towar ogarnialismy, i z lufy nie szło zjarac pierwszy raz joint z wiadra poszedł 🤣🤣 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 2 Lutego Tak ma wyglądać te LST? Do wyjebania idą chyba z 2/3 rośliny tak jak się spodziewałem max co wejdzie to 9 przy 11l doniczkach, a odebrało mi przyjemność z uprawy taka ilość roślin przy tak małym metrażu 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,353 Napisano 2 Lutego @Prepers jaki ty tam masz wgl metraż? 1,2x1,2? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 2 Lutego @Boczelli ta Panny dzisiaj 23 dzień kończą Wyraźne preflowery dziś dostały week 1 full tabele pH 6.5 ec 1.0 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 2 Lutego @Prepers dobrze jest.. co Ci nie pasuję 😄 że tłok..? 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 2 Lutego @Mr.Green Kurwa podlać niemam jak, cały spocony wyginam się, plecy nakurwiaja dziś zajęło mi 1.10h !! Przejebane jak ninja po barierach @Mr.Green Te szczyty jeszcze odbija🤣? Bo tak je suki do parteru związałem że mam obawy 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 2 Lutego @Prepers ja jebie 😄 godzine ponad 😄 I co narobiłeś..? 😄 w końcu 😄 To chyba to co wladek pisał.. że potem już przerasta i zaskakuję 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,159 Napisano 3 Lutego @Prepers nie poddawaj się, ja na wegu z 20 sztukami ostatnio walczyłam, dasz radę 👍 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 3 Lutego @Lady Green Mam dużo spraw w realnym życiu, a ja robię to dla siebie, czyli przyjemności nie zysku, a nie przeraża mnie ilość roślin, tylko trudność podlewania, a niechce mi się za każdym razem roślin wystawiać, ale zanim wywalę przemyśle jeszcze jak innym łatwiejszym sposobem podlać 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,353 Napisano 3 Lutego @Prepers takim sprzetem jak zdejmiesz dysze do oprysku spokojnie siegniesz do kazdej rosliny. 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,159 Napisano 3 Lutego @Prepers niektórzy robią sobie "wysięgnik"? (nie wiem jak to nazwać) z jakiejś rurki i w ten sposób podlewają. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Lutego @Lady Green hop hop ręka gadzeta 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach