Mr.Green 4,309 Napisano 29 Stycznia @Prepers w sensie..? 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 30 Stycznia Dzień 20 trochę zbyt agresywne LST🤣 Ale nic im nie jest dwie najmniejsze kończą 2 tyg dzis. Chyba już je tak zostawiam, i tak mało miejsca wszerz będzie jak się rozrosną Pierwszy rząd te 4 bez treningu 5 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,241 Napisano 30 Stycznia @Prepers dobrze dziewczyny idą 👍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 30 Stycznia @Prepers będzie gęsto 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 30 Stycznia @vego1989 ciekawe jak to zmieszczę, boje się LST na pierwszym rzędzie zrobić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 30 Stycznia @Prepers ilenjeszcze wega zostało? Może warto założyć siatkę i plątać tam szczyty ?a pod siatka później wszystko wygolisz...🤔 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 30 Stycznia @vego1989 to są auto, ale siatkę mam, i mogę wciepac myślę że do 14 dni zaczną kwitmac @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 31 Stycznia Taka drobna aktualizacja+ pytanko małe Rośliny mają 3 tyg dziś 21 dzień niektóre pokazały pierwsze preflowery regulacja lampy 25/50/75/100, a więc dobrym pomysłem im już dojebac z 25 na 50%? Zapomniałem wam też napisać że mam tam 10 donic po 11 litrów, i dalej ciężko mi wyobrazić jak to pomieścić zaraz 🤣🤣 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,089 Napisano 31 Stycznia @Prepers ja bym juz dała na 50. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 213 Napisano 31 Stycznia Ja przy pokazaniu pierwszych preflowerow dałem na 50% i było chyba git @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 31 Stycznia @Cykacz Te preflowery tylko wprawne oko zauważy, i na 3 roślinach, marsa hydro skręcałem po 5% co kilka dni i było ekstra, a tutaj serce by chciało jak najwięcej cieplutkiego światełka dla moich kobiet, ale rozum podpowiada że może być za mocno 🤣 Dam 50%, i podniosę, i stopniowo spuszczać będę 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,260 Napisano 31 Stycznia @Prepers tam masz jeszcze od chuja miejsca, zmieszcza sie spokojnie. Mozesz dac juz 50% I podniesc troche to nie bedzie takiego szoku dla nich. 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 943 Napisano 31 Stycznia (edytowane) 6 godzin temu, Prepers napisał: Taka drobna aktualizacja+ pytanko małe Rośliny mają 3 tyg dziś 21 dzień niektóre pokazały pierwsze preflowery regulacja lampy 25/50/75/100, a więc dobrym pomysłem im już dojebac z 25 na 50%? Zapomniałem wam też napisać że mam tam 10 donic po 11 litrów, i dalej ciężko mi wyobrazić jak to pomieścić zaraz 🤣🤣 Możesz Lampe w dół dać na jeden dzień podbijesz światło ,trochę mniej niż o kolejne 25 i później na 50 i lampą do góry i już normalnie będzie delikatniejsze przejscie Edytowane 31 Stycznia przez mateo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 31 Stycznia @mateo Za późno mistrzu już się grzeją 48cm 50%, najwyżej się trochę wyciągną może poobserwuje co tam się dziać będzie, ale zrobiłem jak mi pierwsza myśl przyszła lampa do góry 50% jutro z rana spuszcze o 5 cm @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 31 Stycznia Z trzema co szły najlepiej nie pierdolilem się, nie było fotek więc wstawiam, tutaj poszło HLST xd tytyrytki druty,kable w ruch , do tego patyki, i niewiem czy nie przesadziłem jeżeli chodzi o automaty 🤣🤣 Ale zobaczy się 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 943 Napisano 31 Stycznia To jak dałeś większą moc ale do góry to na jedno wyszło teraz w dół zjeżdżać tylko i kręcić moc💪 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 1 Lutego @mateo o to chodziło byku rośliny dobrze wyglądają, jak w Marsie hydro sprawdziło się podbijanie o 5%, to tutaj wysokością se mogę to zrobić 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 1 Lutego Wooooo ale przejebane, detoks od tytoniu, a dziś spalilem ostatnie wiadro, i zaczynam detoks od trawy... Chujowy okres detoks miałem zamiar pod palmami znosić, a tak ostatnio sporo problemów, i do tego załamka na głowie 🤣 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 1 Lutego Patrzcie jak poszedłem a to nie wszystko xd 🤣🤣🤣 z miesiąca same wiadra, może kilka szkieł 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,241 Napisano 1 Lutego @Prepers rób wyciora hahaha 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach