mateo 968 Napisano 23 Grudnia 2023 Tylko to jest tak że opakowanie jest z jakiegoś kraju a tak czy siak w środku China👍😉 . Tylko zależy czy China tania czy droga . Bo są firmy które mają jakość ale produkcja jest tam tańsza dla tego tam robią proste , co nie znaczy że jest złe, smutne jest to że przez to wszyscy są uzależnieni od małych rączek 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 23 Grudnia 2023 @mateo tania siła robocza, Chiny to potęga gospodarcza ale nie chciałbym być jej obywatelem. Są tam zaprogramowywani od dziecka by zapieprzac co ciekawe jak my mamy na bilboardach i mediach celebrytów przeważnie jakiś głupków to u nich są wybitni matematycy z jednej strony spoko a z drugiej zamordyzm i charowanie już nie spoko druga skrajność. Zgniły zachód i zniewolony wschód :D. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 968 Napisano 23 Grudnia 2023 Hehe śmiać mi się zachciało🤣🤣 , dobra bo święta blisko a tu już polityką zaczyna zalatywać, bez obrazy po prostu zgrało się zawsze święta i polityka jakoś razem latają 🫣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 24 Grudnia 2023 Polityka nigdy nie była dobrym pomysłem do rozmów 😄 naszczescie nie jestem żadnym fanatykiem politycznym. Mam nadzieję że nowy programator wytrzyma do środy. Zdjęcie z soboty Zrobiony został fryzjer w dolnych częściach, matka natura nad nimi czuwa gdyby programator zjebał by się dzień później miały by 4 dni ciemni... Miałem niesamowitego farta. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 28 Grudnia 2023 [DZIEŃ 5 OD PRZEŁĄCZENIA] taki mi się busz zrobił powoli widzę zaczynają sie wyjadać więc powoli leje blooma i topmaxa i zamówiłem herbatkę 4 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 28 Grudnia 2023 doły były wicinane góry narazie nie tykam 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,364 Napisano 28 Grudnia 2023 @Growerseed dobry busz👍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 28 Grudnia 2023 @Growerseed no wystrzeliło konkretnie a jeszcze nie koniec 🙂 Wody i nawoziw nie żałuj. Będą żarłoczne 😉 Orgatrex do herbatki? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 28 Grudnia 2023 @Mr.Green tak zamówiłem razem z herbatką 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 29 Grudnia 2023 @Mr.Green kupiłem napowietrzacz ale z parametrów nijak wyczytam czy dobry, 100L/h napowietrzanie akwarium, akwarium zapewne coś koło 25L ale jak to ma się do napowietrzania herbatki to nie wiem. Potrzebuje tylko do 4L to chyba ujdzie. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 29 Grudnia 2023 @Growerseed pokaż go @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 30 Grudnia 2023 @Mr.Green https://allegro.pl/oferta/invital-miniaturowy-piezoelektryczny-silnik-napow-12036582355 nie przyszedł jeszcze ale to ten @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 30 Grudnia 2023 @Growerseed wydaje się mały ale może wystarczy. Pamiętaj żeby woda nie była zimna i najlepiej miała te 22° Testowałes już ta pompkę na samej wodzie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 31 Grudnia 2023 @Mr.Green jeszcze nic nie było testowane 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 5 Stycznia [DZIEŃ 12 kwitnienia] Trochę się porobiło zostały tylko 3 rośliny amnesie wyjebalem nie ma miejsca zbytnio. Jedna się wyciagła bardzo i jest żarłoczna strasznie. Doszły nawozy ale narazie nie leję jedynie ten orgatrex dodaję. Na herbatkę chyba za wcześnie. Było karczowane i na dole i u góry w sumie też trochę. Co jakiś czas usuwam liście. Niestety mam ziemiórki i muszę podlać olejkiem neem pytanie czy razem z nawozami można to podać czy oddzielnie. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 5 Stycznia Więcej dołów wyczyść. Z tym olejkiem to szybko zanim kwiaty się zaczną tworzyć bo potem ponoć psuję palenie. Azot wysysają. Jakie dawki orgatrexu dajesz? Ogólnie przy przejściu na FLO powinno się zapodac dobra dawkę Orgatrexu. Herbatkę bym już podawał. Nie zaszkodzi. Ona działa z opoznieniem. Śmiało możesz już ją bulgotać i dać dziewczyną spróbować 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Stycznia Najsłabsze odnogi od razu bym wykarczowal żeby nie zabierały nie potrzebnej mocy głównym szczytom 🙃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,364 Napisano 5 Stycznia @Growerseed z olejku neem ja robiłem oprysk. Spryskiwłem ziemię w doniczce. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 5 Stycznia @WymiataczMega tez dobry patent, ewentualnie jeszcze czosnek jest ale wiem że te kurwy są w ziemi 😄 i chciałbym raz a skutecznie je załatwić @Mr.Green ta najbardziej wyjedzona dostała 3ml reszta po 1ml, to chyba czosnku użyje no bo chemii tam nie będę lał to się mija z celem. @Pablo 1988 nie będzie to zbyt duży stres jak zniknie cała jedna łodyga? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Stycznia @Growerseed no napewno coś trochę dostanie tego stresu lepiej, mieć parę szczytow ale za to konkretnych twoje krzaki wiec zrobisz jak uważasz 🙂 te które słabo rokują wytnij beż obaw 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach