Growerseed 496 Napisano 21 Grudnia 2023 @mateo od 12 do 6 czyli 6 a 22 chodzi mi o to że liście opadają bo na noc konopią liście opadają przynajmniej tym sezonowym ale automatom też chyba @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 21 Grudnia 2023 Aaa ok ja zawsze świece 19 roślina też musi odpocząć masz foty roslin @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 21 Grudnia 2023 @mateo zaraz wrzuce 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 21 Grudnia 2023 @mateo tak to wygląda jak początek kwitnienia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 21 Grudnia 2023 @Growerseed no coś musiało się im podziać, timer nie jest zajebany u Ciebie? I lecisz już 12/12? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 21 Grudnia 2023 @Grzechoczący Grzechotnik nie 18/6 ale chyba zmienie jutro bo to niema sensu z nimi walczyć dodam że jedna zaczeła wypuszczać preflowery w 18 dniu xd to nawet automat mi 21 puszczał dopiero może dodali do gleby jakiegoś ruskiego koksu 😄 no nic trzeba iść za ciosem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 21 Grudnia 2023 A który to dzień? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 21 Grudnia 2023 @Mr.Green dzień 33 dzisiaj a zdięcie jest z wczoraj @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 21 Grudnia 2023 Jest coś takiego jak określenie płci konopi w fazie wegetatywnej które może nastąpić koło 6 tygodnia owej fazy bez przechodzenia w fazę kwitnienia. Ktoś może słyszał..? 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 21 Grudnia 2023 @Mr.Green tego nie znam czyli że ja to teraz mam a dalej to jest weg? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 21 Grudnia 2023 16 minut temu, Mr.Green napisał: Jest coś takiego jak określenie płci konopi w fazie wegetatywnej które może nastąpić koło 6 tygodnia owej fazy bez przechodzenia w fazę kwitnienia. Ktoś może słyszał..? Jest to powszechne zjawisko, ale nie słyszałem żeby podawali akurat 6 tydzień. Pokazuje roślina że jest gotowa do tego po co ją natura stworzyła, czyli do wydania owocu /kwiatu 😉 @Growerseed przełączaj i tak wystrzelą w górę :) 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 21 Grudnia 2023 @Grzechoczący Grzechotnik wiedziałem że odpowiesz nawet bez znaku węża na niebie xD Czytałem że zjawisko to wystepuje od 6-7 tygodnia wega. @Growerseed całkiem możliwe. Jeżeli jesteś pewien że to nie są automaty 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 21 Grudnia 2023 @Mr.Green to nie automat nie walniesz serią jak z kałasznikova. 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 21 Grudnia 2023 @Mr.Green w klonach szybciej wybije, chociaż jakby doliczyć proces puszczania korzeni to z 5-6 tyg w sumie by było. Nigdy się nad tym w sumie nie zastanawiałem 😁 i trafiłeś, lubię nietoperza 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 21 Grudnia 2023 @Grzechoczący Grzechotnik ciesze się że skumales 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 22 Grudnia 2023 Programator się zjebał całe szczęście że przed świętami Dzisiaj nie odpalił wogóle 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,337 Napisano 22 Grudnia 2023 @Growerseed znam ten problem. Moje dziewczyny siedziały dwa dni po ciemku i miały prawie 90% wilgotności. Jebać popsute programatory haha👊 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 23 Grudnia 2023 @Growerseed jebac chińszczyznę 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 23 Grudnia 2023 10 godzin temu, Mr.Green napisał: @Growerseed jebac chińszczyznę 😄 Czyli prawie wszystko 🤣🤣 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 23 Grudnia 2023 @mateo prawie robi jednak różnicę 😄 W Niemczech akurat można jeszcze dużo rzeczy kupić niemieckiej produkcji lub europejskiej. Co nie zmienia faktu że chińszczyzna zalała świat 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach